някой имал ли е грижа с централното заключване на Е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

някой имал ли е грижа с централното заключване на Е36

Мнение от ludiagsm » 07 Май 2008, 14:24

мойта 316-ка нещо ми се ебава отключвам и заклю4вам ръ4но с клю4а от предните две врати но като връткам останалите ма6инки нищо не правят :roll: прегледах си предпазителите здрави са няква диагноза имате ли ????

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 07 Май 2008, 14:56

Чувал съм, че т'ва дет управлява централното (неква машинка ли е кво е) се ебава и спира да работи (както при тебе). Нищо друго по въпроса не се сещам, луд :(
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: някой имал ли е грижа с централното заключване на Е36

Мнение от Enderial » 07 Май 2008, 15:10

ludiagsm написа:но като връткам останалите ма6инки нищо не правят :roll:

В къв смисъл нищо не правят?

Значи на мен като заключвах от лявата врата с ключа всичко ток и жици :) но като заключвах от дясната или с алармата, лявата врата не се заключваше. Разковах я цялата(врата) напръсках сички букси с контактен шпреи и я заковах наново... са е екстра.

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 07 Май 2008, 15:29

Колега и на старата ии сега и на новата ми е36-ца ми се прееба централното :mhihi: като заключвам с алармата се заключва само лявата ... и за това сега заключвам ръчно и после пускам алармата :confused: , а на старото пък едната задва врата не се заключваше и тряаше всеки път да я мисля и нея ... :mhihi:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Мнение от ludiagsm » 07 Май 2008, 15:53

KickingKing написа:Чувал съм, че т'ва дет управлява централното (неква машинка ли е кво е) се ебава и спира да работи (както при тебе). Нищо друго по въпроса не се сещам, луд :(

дам май там ще е грижата

Потребител
Аватар
Кара: 320i m50b20

Мнение от petertt » 07 Май 2008, 17:25

Имал съм и аз проблем с централното,беше се побъркало,заключваше когато си поиска и които врати си иска...ходих на майстори и ми казаха,че вероятно проблема идва от модула,намиращ се като махнеш жабката напред в дясно(една черна кутийка).Махнаха ми я,за да гледам и да тъся същия,но после ги накарах да ми го сложат пак,понеже въпросният модул командва също плафоните и ел.стъклата.междувременно докато търсих да купя модул проблема изчезна така,както се беше появил,от само себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 91 325i E36 // '06 525xi E60 // x5

Мнение от k4.BX-Ghost » 07 Май 2008, 18:35

Иво виж алармаджийте

иначе и при мене е така
казаха ми модула за централното ... около 70-80 лв 2-ра ръка
ама това беше преди година

Виж някой жичкаджия :)

Успех братле ... и чакам за турбото да споделиш как е що е ..
че ти казах на Калояново че замисля и моята да поеме по твоя път :)
==============================
Сделано в СССР

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Enderial » 07 Май 2008, 20:44

Garribaldi написа:Колега и на старата ии сега и на новата ми е36-ца ми се прееба централното :mhihi: като заключвам с алармата се заключва само лявата ... и за това сега заключвам ръчно и после пускам алармата :confused: , а на старото пък едната задва врата не се заключваше и тряаше всеки път да я мисля и нея ... :mhihi:

Ако вратите трябва да ги заключваш една по една пробвай тва с релетата ли е модул ли е и ако пак праи така значи тряа да напраиш кат мен ама на повечко врати... и си е бая играчка иии - :ranting:
:mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 07 Май 2008, 22:19

Не знам дали ще ти помогне но някъде тук може да е решението
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=67724
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=33798&postdays=0&postorder=asc&start=15
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_PASSION » 07 Май 2008, 22:19

Имах същия проблем , закарах го на един майстор като му казах проблема какъв е , каза знам къде ти болното място , каза остави колата и ела след 1 час, отивам работи никакви проблеми мнах само с 10 лева.
Изображение

Потребител
Аватар

..

Мнение от Skid » 08 Май 2008, 0:18

Имах следния проблем -алармата спря да заключва вратите,освен това като заключа само навигаторската врата(с ключа) се заключваха всички без шофьорската.А като заключа шофиорската с ключа се заключваха всички.Какво е оказа.Отворих шофьорската врата ,изкарах машинката,разглобих я ивидях че моторчето е изгоряло(електродвигателчето),а именно то се управлява от централното на алармата.Ако имаш сьщите симптоми-това е диагнозата.
ПС.
Шофьорската машинка управлява останалите като затваря един контакт,когато дръпне бутона.Също така може да бъде управлявана от останалите,стига да е здрава. Дано има полза от съвета.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: ..

Мнение от Enderial » 08 Май 2008, 0:38

Skid написа:Имах следния проблем -алармата спря да заключва вратите,освен това като заключа само навигаторската врата(с ключа) се заключваха всички без шофьорската.А като заключа шофиорската с ключа се заключваха всички.Какво е оказа.Отворих шофьорската врата ,изкарах машинката,разглобих я ивидях че моторчето е изгоряло(електродвигателчето),а именно то се управлява от централното на алармата.Ако имаш сьщите симптоми-това е диагнозата.
ПС.
Шофьорската машинка управлява останалите като затваря един контакт,когато дръпне бутона.Също така може да бъде управлявана от останалите,стига да е здрава. Дано има полза от съвета.

Аз имах същите симмптоми и минах с контактен шпреи :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 08 Май 2008, 8:46

нови 20 :lol: при запален двигател централното работи 6трак 6трак вси4ки ма6инки отключват и заклю4ват като загася пак няма никой като е само на контакт пак неще :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 08 Май 2008, 10:30

Не можеш ли да намериш модул само за тест?
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 08 Май 2008, 10:38

KickingKing написа:Не можеш ли да намериш модул само за тест?

мога ще опитам с този от ис-а

Следваща

Назад към E36