някой имал ли е грижа с централното заключване на Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
някой имал ли е грижа с централното заключване на Е36
мойта 316-ка нещо ми се ебава отключвам и заклю4вам ръ4но с клю4а от предните две врати но като връткам останалите ма6инки нищо не правят
прегледах си предпазителите здрави са няква диагноза имате ли ????

- KickingKing
- ентусиаст
-
Чувал съм, че т'ва дет управлява централното (неква машинка ли е кво е) се ебава и спира да работи (както при тебе). Нищо друго по въпроса не се сещам, луд 

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
Re: някой имал ли е грижа с централното заключване на Е36
ludiagsm написа:но като връткам останалите ма6инки нищо не правят![]()
В къв смисъл нищо не правят?
Значи на мен като заключвах от лявата врата с ключа всичко ток и жици

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Колега и на старата ии сега и на новата ми е36-ца ми се прееба централното
като заключвам с алармата се заключва само лявата ... и за това сега заключвам ръчно и после пускам алармата
, а на старото пък едната задва врата не се заключваше и тряаше всеки път да я мисля и нея ... 

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
KickingKing написа:Чувал съм, че т'ва дет управлява централното (неква машинка ли е кво е) се ебава и спира да работи (както при тебе). Нищо друго по въпроса не се сещам, луд
дам май там ще е грижата
Имал съм и аз проблем с централното,беше се побъркало,заключваше когато си поиска и които врати си иска...ходих на майстори и ми казаха,че вероятно проблема идва от модула,намиращ се като махнеш жабката напред в дясно(една черна кутийка).Махнаха ми я,за да гледам и да тъся същия,но после ги накарах да ми го сложат пак,понеже въпросният модул командва също плафоните и ел.стъклата.междувременно докато търсих да купя модул проблема изчезна така,както се беше появил,от само себе си.
- k4.BX-Ghost
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 91 325i E36 // '06 525xi E60 // x5
Иво виж алармаджийте
иначе и при мене е така
казаха ми модула за централното ... около 70-80 лв 2-ра ръка
ама това беше преди година
Виж някой жичкаджия
Успех братле ... и чакам за турбото да споделиш как е що е ..
че ти казах на Калояново че замисля и моята да поеме по твоя път
иначе и при мене е така
казаха ми модула за централното ... около 70-80 лв 2-ра ръка
ама това беше преди година
Виж някой жичкаджия

Успех братле ... и чакам за турбото да споделиш как е що е ..
че ти казах на Калояново че замисля и моята да поеме по твоя път

==============================
Сделано в СССР
Сделано в СССР
Garribaldi написа:Колега и на старата ии сега и на новата ми е36-ца ми се прееба централнотокато заключвам с алармата се заключва само лявата ... и за това сега заключвам ръчно и после пускам алармата
, а на старото пък едната задва врата не се заключваше и тряаше всеки път да я мисля и нея ...
Ако вратите трябва да ги заключваш една по една пробвай тва с релетата ли е модул ли е и ако пак праи така значи тряа да напраиш кат мен ама на повечко врати... и си е бая играчка иии -

Не знам дали ще ти помогне но някъде тук може да е решението
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=67724
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=33798&postdays=0&postorder=asc&start=15
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=67724
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=33798&postdays=0&postorder=asc&start=15

- BMW_PASSION
- кандидат ентусиаст
-
Имах същия проблем , закарах го на един майстор като му казах проблема какъв е , каза знам къде ти болното място , каза остави колата и ела след 1 час, отивам работи никакви проблеми мнах само с 10 лева.
..
Имах следния проблем -алармата спря да заключва вратите,освен това като заключа само навигаторската врата(с ключа) се заключваха всички без шофьорската.А като заключа шофиорската с ключа се заключваха всички.Какво е оказа.Отворих шофьорската врата ,изкарах машинката,разглобих я ивидях че моторчето е изгоряло(електродвигателчето),а именно то се управлява от централното на алармата.Ако имаш сьщите симптоми-това е диагнозата.
ПС.
Шофьорската машинка управлява останалите като затваря един контакт,когато дръпне бутона.Също така може да бъде управлявана от останалите,стига да е здрава. Дано има полза от съвета.
ПС.
Шофьорската машинка управлява останалите като затваря един контакт,когато дръпне бутона.Също така може да бъде управлявана от останалите,стига да е здрава. Дано има полза от съвета.
Re: ..
Skid написа:Имах следния проблем -алармата спря да заключва вратите,освен това като заключа само навигаторската врата(с ключа) се заключваха всички без шофьорската.А като заключа шофиорската с ключа се заключваха всички.Какво е оказа.Отворих шофьорската врата ,изкарах машинката,разглобих я ивидях че моторчето е изгоряло(електродвигателчето),а именно то се управлява от централното на алармата.Ако имаш сьщите симптоми-това е диагнозата.
ПС.
Аз имах същите симмптоми и минах с контактен шпреи

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
нови 20
при запален двигател централното работи 6трак 6трак вси4ки ма6инки отключват и заклю4ват като загася пак няма никой като е само на контакт пак неще 

- KickingKing
- ентусиаст
-
Не можеш ли да намериш модул само за тест?

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2