Таблото
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Таблото
Значи не ми светеше oilservice-a цветните диоди и инспекшана изобщо и както бях гледал във форума хора с такъв проблем трябвало да се свали таблото да се сменят батерийте.Та така взех аз два акумулатора от оказаните и смело свалям таблото да сменям батерийките да ми светва и тоя пуст инспекшън, че ме дразни като не работи и като отворих таблото след доста мъки вътре какво да вида - вътре жици нарязани, накъсани вързвани увивани с тиксо - УЖАС :x . И забелязах, нали на таблото има 3 куплунга а при мен идват само 2 кабела - и те влизат само в крайните дупки - средната стои празна - при вас имате ли кабел, който да вкарате в тоя куплунг или то е нещо специялно и трябва да си стои така празно. Освен това като видях вътре кво става - самата платка на инспекшъна цялата обгоряла,разтопена - абе ужас, ама мисля че може да се пробва да се оправи или дори да си взема ново табло но въпроса ми е дори и ново табло да си взема като го нямам тоя средния кабел сигурно пак няма да ми свети инспекшъна, прав ли съм
Иначе другите уреди на таблото си работят без проблеми - лампичките, оборотомер, скоростомер.
П.С: един не толкова важен въпрос ама да ви питам: Вие като се настаните нормално и удобно на седалката си виждате ли си индикаторите за мигачите
Аз сигурно месец и половина вече стана я имам и сега забелязвам, че има индикатори то тоя сенник(незнам дали така се казва дето стърчи като кузирка над таблото малко) съвсем го закрива и трябва доста да си наведа главата да ги видя
пък не съм чак толкова висок към 1.88 

Иначе другите уреди на таблото си работят без проблеми - лампичките, оборотомер, скоростомер.
П.С: един не толкова важен въпрос ама да ви питам: Вие като се настаните нормално и удобно на седалката си виждате ли си индикаторите за мигачите

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
тоя средния е за борд комп.а платката с батериите я имам

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Re: Таблото
b2 написа:П.С: един не толкова важен въпрос ама да ви питам: Вие като се настаните нормално и удобно на седалката си виждате ли си индикаторите за мигачитеАз сигурно месец и половина вече стана я имам и сега забелязвам, че има индикатори то тоя сенник(незнам дали така се казва дето стърчи като кузирка над таблото малко) съвсем го закрива и трябва доста да си наведа главата да ги видя
пък не съм чак толкова висок към 1.88
Отляво на седалката ти има една ръчка - като я дръпнеш си нагласяш ъгъла на облегалката.... бутни я силно надолу и седалката ти ще се потъне надолу и вече би трябвало да ги виждаш...

- b2
- старши ентусиаст
-
Пенчев, да май си прав ама аз нещо не съм свикнал да стоя така.. Благодаря ти, аз питах щото те и без това не ми се изключват автоматично мигачите поне да ги виждам как мигат там, че хич не се сещам да ги изключвам
та значи да не отварям нова тема - Някой има ли ел. схемата на таблото и по-точно на тая платка дето ми е изгоряла на мен - на ойлсървиса и инспекшъна дето са батериите. Дали ще я има в сервизните софтуери - как бяха ETK/TIS или нещо такова не съм запознат. Някой ако ги има и ако може да провери ще съм много благодарен или да ги търся да си ги дърпам

та значи да не отварям нова тема - Някой има ли ел. схемата на таблото и по-точно на тая платка дето ми е изгоряла на мен - на ойлсървиса и инспекшъна дето са батериите. Дали ще я има в сервизните софтуери - как бяха ETK/TIS или нещо такова не съм запознат. Някой ако ги има и ако може да провери ще съм много благодарен или да ги търся да си ги дърпам

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Penchev
- Сватбаря
-
И аз много се чудих по тоя въпрос дали от някъде няма да изровя схеми.. .на мен ми трябваше за централното... губеше ми се някъде маса... и не можах да намеря схеми никъде
Не съм гледал в ТИС и ЕТК и не знам дали има
Аз дадох на един майстор жичкаджия 15 лв и за 10 мин ми го оправи
Вика ооо БМВ ... Е30... не ти работи центалното ей сега си готов ... и само свали кората под волана и за 10 мин превръзва някви жици и всичко си тръгна ток
Нека някой друг ако знае да напише за ел.схеми, по принцип и аз живо се интересувам

Аз дадох на един майстор жичкаджия 15 лв и за 10 мин ми го оправи

Нека някой друг ако знае да напише за ел.схеми, по принцип и аз живо се интересувам

- b2
- старши ентусиаст
-
да не отварям нова тема..
платката беше яко прегоряла и разтопена ама уж я оправихме, за което съм много щастлив - добре че е баща ми
и наистина инспекшъна вече свети ама да попитам нормално ли е да свети само на контакт - като запаля двигателя и си изгасват диодите..
първия път като сложихме вече ремонтираната платка светеха 3те червени диода и лампичката oil service. сега като го занулихме светят само зелените.
Нормални ли са тези признаци и при вас ли е така да знам да се радвам ли или да търся нова платка
платката беше яко прегоряла и разтопена ама уж я оправихме, за което съм много щастлив - добре че е баща ми

и наистина инспекшъна вече свети ама да попитам нормално ли е да свети само на контакт - като запаля двигателя и си изгасват диодите..
първия път като сложихме вече ремонтираната платка светеха 3те червени диода и лампичката oil service. сега като го занулихме светят само зелените.
Нормални ли са тези признаци и при вас ли е така да знам да се радвам ли или да търся нова платка

- Penchev
- Сватбаря
-
Така е
Браво съживили сте я
Като ти е занулен Инспекшъна, светят само зелени и то само на контакт.. в процес на намаляване е така до момента в който ти светне жълто или червено и те светят и докато двигателя работи 

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- b2
- старши ентусиаст
-
благодаря ви момчета

10 мнения
• Страница 1 от 1