Таблото
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
			10 мнения
			 • Страница 1 от 1

- b2
- старши ентусиаст
- 

- Кара: F15 X5; G81 M3 Stage 3
Таблото
Значи не ми светеше oilservice-a цветните диоди и инспекшана изобщо и както бях гледал във форума хора с такъв проблем трябвало да се свали таблото да се сменят батерийте.Та така взех аз два акумулатора от оказаните и смело свалям таблото да сменям батерийките да ми светва и тоя пуст инспекшън, че ме дразни като не работи и като отворих таблото след доста мъки вътре какво да вида - вътре жици нарязани, накъсани вързвани увивани с тиксо - УЖАС  :x . И забелязах, нали на таблото има 3 куплунга а при мен идват само 2 кабела - и те влизат само в крайните дупки - средната стои празна - при вас имате ли кабел, който да вкарате в тоя куплунг или то е нещо специялно и трябва да си стои така празно. Освен това като видях вътре кво става - самата платка на инспекшъна цялата обгоряла,разтопена - абе ужас, ама мисля че може да се пробва да се оправи или дори да си взема ново табло но въпроса ми е дори и ново табло да си взема като го нямам тоя средния кабел сигурно пак няма да ми свети инспекшъна, прав ли съм   

Иначе другите уреди на таблото си работят без проблеми - лампичките, оборотомер, скоростомер.
П.С: един не толкова важен въпрос ама да ви питам: Вие като се настаните нормално и удобно на седалката си виждате ли си индикаторите за мигачите Аз сигурно месец и половина вече стана я имам и сега забелязвам, че има индикатори  то тоя сенник(незнам дали така се казва дето стърчи като кузирка над таблото малко) съвсем го закрива и трябва доста да си наведа главата да ги видя
  Аз сигурно месец и половина вече стана я имам и сега забелязвам, че има индикатори  то тоя сенник(незнам дали така се казва дето стърчи като кузирка над таблото малко) съвсем го закрива и трябва доста да си наведа главата да ги видя   пък не съм чак толкова висок към 1.88
  пък не съм чак толкова висок към 1.88  

Иначе другите уреди на таблото си работят без проблеми - лампичките, оборотомер, скоростомер.
П.С: един не толкова важен въпрос ама да ви питам: Вие като се настаните нормално и удобно на седалката си виждате ли си индикаторите за мигачите
 Аз сигурно месец и половина вече стана я имам и сега забелязвам, че има индикатори  то тоя сенник(незнам дали така се казва дето стърчи като кузирка над таблото малко) съвсем го закрива и трябва доста да си наведа главата да ги видя
  Аз сигурно месец и половина вече стана я имам и сега забелязвам, че има индикатори  то тоя сенник(незнам дали така се казва дето стърчи като кузирка над таблото малко) съвсем го закрива и трябва доста да си наведа главата да ги видя   пък не съм чак толкова висок към 1.88
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
		- ///Явор
- Летящия холандец
- 

- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
тоя средния е за борд комп.а платката с батериите я имам

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Penchev
- Сватбаря
- 

- Кара: Opel Zafira А OPC
Re: Таблото
b2 написа:П.С: един не толкова важен въпрос ама да ви питам: Вие като се настаните нормално и удобно на седалката си виждате ли си индикаторите за мигачитеАз сигурно месец и половина вече стана я имам и сега забелязвам, че има индикатори то тоя сенник(незнам дали така се казва дето стърчи като кузирка над таблото малко) съвсем го закрива и трябва доста да си наведа главата да ги видя
Отляво на седалката ти има една ръчка - като я дръпнеш си нагласяш ъгъла на облегалката.... бутни я силно надолу и седалката ти ще се потъне надолу и вече би трябвало да ги виждаш...

- b2
- старши ентусиаст
- 

Пенчев, да май си прав ама аз нещо не съм свикнал да стоя така.. Благодаря ти, аз питах щото те и без това не ми се изключват автоматично мигачите поне да ги виждам как мигат там, че хич не се сещам да ги изключвам  

та значи да не отварям нова тема - Някой има ли ел. схемата на таблото и по-точно на тая платка дето ми е изгоряла на мен - на ойлсървиса и инспекшъна дето са батериите. Дали ще я има в сервизните софтуери - как бяха ETK/TIS или нещо такова не съм запознат. Някой ако ги има и ако може да провери ще съм много благодарен или да ги търся да си ги дърпам

та значи да не отварям нова тема - Някой има ли ел. схемата на таблото и по-точно на тая платка дето ми е изгоряла на мен - на ойлсървиса и инспекшъна дето са батериите. Дали ще я има в сервизните софтуери - как бяха ETK/TIS или нещо такова не съм запознат. Някой ако ги има и ако може да провери ще съм много благодарен или да ги търся да си ги дърпам

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
		- Penchev
- Сватбаря
- 

И аз много се чудих по тоя въпрос дали от някъде няма да изровя схеми.. .на мен ми трябваше за централното... губеше ми се някъде маса...  и не можах да намеря схеми никъде  Не съм гледал в ТИС и ЕТК и не знам дали има
 Не съм гледал в ТИС и ЕТК и не знам дали има  

Аз дадох на един майстор жичкаджия 15 лв и за 10 мин ми го оправи Вика ооо БМВ ... Е30... не ти работи центалното ей сега си готов ... и само свали кората под волана и за 10 мин превръзва някви жици и всичко си тръгна ток
 Вика ооо БМВ ... Е30... не ти работи центалното ей сега си готов ... и само свали кората под волана и за 10 мин превръзва някви жици и всичко си тръгна ток  

Нека някой друг ако знае да напише за ел.схеми, по принцип и аз живо се интересувам

Аз дадох на един майстор жичкаджия 15 лв и за 10 мин ми го оправи
 Вика ооо БМВ ... Е30... не ти работи центалното ей сега си готов ... и само свали кората под волана и за 10 мин превръзва някви жици и всичко си тръгна ток

Нека някой друг ако знае да напише за ел.схеми, по принцип и аз живо се интересувам

- b2
- старши ентусиаст
- 

да не отварям нова тема..
платката беше яко прегоряла и разтопена ама уж я оправихме, за което съм много щастлив - добре че е баща ми 

и наистина инспекшъна вече свети ама да попитам нормално ли е да свети само на контакт - като запаля двигателя и си изгасват диодите..
първия път като сложихме вече ремонтираната платка светеха 3те червени диода и лампичката oil service. сега като го занулихме светят само зелените.
Нормални ли са тези признаци и при вас ли е така да знам да се радвам ли или да търся нова платка
			платката беше яко прегоряла и разтопена ама уж я оправихме, за което съм много щастлив - добре че е баща ми

и наистина инспекшъна вече свети ама да попитам нормално ли е да свети само на контакт - като запаля двигателя и си изгасват диодите..
първия път като сложихме вече ремонтираната платка светеха 3те червени диода и лампичката oil service. сега като го занулихме светят само зелените.
Нормални ли са тези признаци и при вас ли е така да знам да се радвам ли или да търся нова платка

- Penchev
- Сватбаря
- 

Така е  Браво съживили сте я
 Браво съживили сте я  
   Като ти е занулен Инспекшъна, светят само зелени и то само на контакт.. в процес на намаляване е така до момента в който ти светне жълто или червено и те светят и докато двигателя работи
 Като ти е занулен Инспекшъна, светят само зелени и то само на контакт.. в процес на намаляване е така до момента в който ти светне жълто или червено и те светят и докато двигателя работи 

Браво съживили сте я
 Браво съживили сте я  
- bmwdriver
- старши ентусиаст
- 

- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- b2
- старши ентусиаст
- 

благодаря ви момчета   

10 мнения
			 • Страница 1 от 1