Охлюф

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 12 Ное 2007, 0:05

///peter написа:Натегнато е до толкова до колкото е разумно и не натоварва така карантията на турбинката, натягайки го повече, натоварванията се увеличават :)

Е разбира се,но понеже Венци е максималист му казах директно да махне маркуча на клапана-после нека да пише кога точно му се е счупила колата и какъв е бил точно звукът.Аз посмях да карам около 1 км на 1.6 бара-когато предните гуми бяха вече във въздуха прекратих опита. :lol:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 12 Ное 2007, 0:07

zvetiko написа:
///peter написа:Натегнато е до толкова до колкото е разумно и не натоварва така карантията на турбинката, натягайки го повече, натоварванията се увеличават :)

Е разбира се,но понеже Венци е максималист му казах директно да махне маркуча на клапана-после нека да пише кога точно му се е счупила колата и какъв е бил точно звукът.Аз посмях да карам около 1 км на 1.6 бара-когато предните гуми бяха вече във въздуха прекратих опита. :lol:
добре че не си продължил :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 12 Ное 2007, 0:10

стига сме срали и тук :)
Иначе ето къде бил проблема, от ускорението водата не достига до радиатора и затва грее дизела :mhihi:

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 12 Ное 2007, 0:12

///peter написа:стига сме срали и тук :)
Иначе ето къде бил проблема, от ускорението водата не достига до радиатора и затва грее дизела :mhihi:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: ба си :mhihi: кво ускорение :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 12 Ное 2007, 0:57

bmwfena написа:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: ба си :mhihi: кво ускорение :mhihi:

хахахах стига че това 3тата тема дето ше осерем яко... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Иначе подписа ти кърти фен :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 12 Ное 2007, 1:10

bmwfena написа:
30 000 км съм с такова налягане, за което говори колегата-няма проблем,сложи на бензина турбина без ка4ествени пръстени и гледаи какво става-един старт му е много.ДИЗЕЛА е по здрав от бензина приемето го,за макс.скорост няма да говорим ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 12 Ное 2007, 8:57

ivan. написа:
bmwfena написа:
30 000 км съм с такова налягане, за което говори колегата-няма проблем,сложи на бензина турбина без ка4ествени пръстени и гледаи какво става-един старт му е много.ДИЗЕЛА е по здрав от бензина приемето го,за макс.скорост няма да говорим ;)

Да, за макс скорост няма да говорим, може би за това в нито един моторен спорт доближаващ се до обикновените коли дизел няма :roll: А не имаше, май на ауди ама бързо го нашамариха :mhihi:

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 12 Ное 2007, 10:13

а бе Дизела си е за Селското стопанство :mhihi: качваш некво гадже вътре в колето и тя ти вика...ми мирише ми на трактор тука :shock: :shock: :shock: е нямам повече кво да кажа :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 12 Ное 2007, 10:25

bmwfena написа:а бе Дизела си е за Селското стопанство :mhihi: качваш некво гадже вътре в колето и тя ти вика...ми мирише ми на трактор тука :shock: :shock: :shock: е нямам повече кво да кажа :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: Преименувайте темата храна бензин - нафта... :mhihi: :mhihi: Почна се :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 12 Ное 2007, 11:18

bmwfena написа:а бе Дизела си е за Селското стопанство :mhihi: качваш некво гадже вътре в колето и тя ти вика...ми мирише ми на трактор тука :shock: :shock: :shock: е нямам повече кво да кажа :mhihi: :mhihi:

То и Газта си е за Топлофикациите :mhihi:качваш некво гадже вътре в колето и тя ти вика...ми мирише ми на ТЕЦ "Земляне" котлите,в тоя момент чува бу--у--м и ти и обясняваш ,че фойерверка е в нейна чест и че трябва да хванете такси. :mhihi:

Да, за макс скорост няма да говорим, може би за това в нито един моторен спорт доближаващ се до обикновените коли дизел няма А не имаше, май на ауди ама бързо го нашамариха

Не се измъквай-говорим за нашите баракуди. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 12 Ное 2007, 12:19

баси спора,то парата да не беше проблем...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 12 Ное 2007, 12:23

Аре бе Жороооооо :wtf: :wtf: :wtf: че тия направиха Е34 подфорума на ........ :idea: :idea: :idea:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 15 Ное 2007, 13:55

А не бе няма да барам дизела че ме е страх като натегна уейстгеит-а ще му дойде множко и ...... :( абе неша.Мисля да се позабавлявам малко с Б4-ката ми (2.0л. Мi).Аз я продадох на бащата ама той няма да ми се сърди :mhihi: .Не ми трябва много - 0.6 до 1бар да прави и го пускам неделя на ластиците.Тук в Добрич има един с едно Жигол(и)о и един с полски фиат да им насъскам стария и гледаи ко става :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 15 Ное 2007, 16:40

Wenzy написа:А не бе няма да барам дизела че ме е страх като натегна уейстгеит-а ще му дойде множко и ...... :( абе неша.Мисля да се позабавлявам малко с Б4-ката ми (2.0л. Мi).Аз я продадох на бащата ама той няма да ми се сърди :mhihi: .Не ми трябва много - 0.6 до 1бар да прави и го пускам неделя на ластиците.Тук в Добрич има един с едно Жигол(и)о и един с полски фиат да им насъскам стария и гледаи ко става :mhihi: :mhihi: :mhihi:
маи нещо не съм разбрал-искаш този охлюв да го монтираш на кола :?: :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 16 Ное 2007, 9:06

С тоя охлюф няма да стане нищо,но в момента ми търсят турбо от камионче Шкода :mhihi: Обаче като се сетя че трябва да свалям съединител,валове всичко на намистам и незнам дали ще изкара и един ден така малко не съм сигурен че искам да го направя,аз затва в горните постове питах някои дали иска да го пробваме на неговия двигател :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към E34