Пмощ 325тдс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- armen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535d
- Детайли за колата: E30 convertible
Пмощ 325тдс
Колеги след като загрее колата пали трудно -защо
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колега чувал съм,че ако палят трудно топли значи са спукали главата... Не знам от личен опит , но съм чувал.. Нека кажат по компетентните
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
това са пълни глупостиBMW_325 TDS написа:Колега чувал съм,че ако палят трудно топли значи са спукали главата... Не знам от личен опит , но съм чувал.. Нека кажат по компетентните

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
колегата ти е дал линк
предположения много:вериги;акумолатор;алтернатор;филтри........започни от наи-евтиното и лесно за проверка

предположения много:вериги;акумолатор;алтернатор;филтри........започни от наи-евтиното и лесно за проверка
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

Аванс
Като начало дай малко аванс на помпата или отдели 200лв и смени веригите! http://img187.imageshack.us/my.php?imag ... igiye5.jpg
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
BMW_325 TDS написа:Колега чувал съм,че ако палят трудно топли значи са спукали главата... Не знам от личен опит , но съм чувал.. Нека кажат по компетентните
Колега когато главата е спукана или смесва вода и масло или надува охладителната система

Недей прави такива изказвания,че от тях тръгват слухове и легенди че ТДС много лесно пука глава

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Аванс
Popov написа:Като начало дай малко аванс на помпата или отдели 200лв и смени веригите! http://img187.imageshack.us/my.php?imag ... igiye5.jpg
прав си освен числото-не е 200 а 700 кинта-щото трябват и други чаркове и труд
Зависи кой прови колата
на мене ми излезе 200 с труд + 2те вериги.Едната е 74лв другата 65лв - да не права реклама на кутията на веригите има лепенка от къде са купени. А другите чаркуляци какви са?Моите оптегачи и плъзгачите по които опира веригата бяха здрави за друго не се сещам освен водна помпа и малко доливка на антифриз?Но ок де щом 700 звучи по здраво и надеждно нямам против.Аз съм си сменил веригите за 200лв 

- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
?
И все пак има ли развитие по въпроса че ние с "печките"
се интересуваме и ни е интересно че верно може и да не е от веригите може да е от центровка на помпата /което пак зависи от веригите колко са се разтегнали а принципа е следния
едната верига върти другата и като се разтегнат и двете по малко разликата става голяма и помпата губи центровка, разпределителния вал също бяга с няколко градуса/е поне при мен беше така.Пак понаписах повечко...исках да питам установи ли се защо пали трудно топла?

Popov написа:Зависи кой прови колатана мене ми излезе 200 с труд + 2те вериги.Едната е 74лв другата 65лв - да не права реклама на кутията на веригите има лепенка от къде са купени. А другите чаркуляци какви са?Моите оптегачи и плъзгачите по които опира веригата бяха здрави за друго не се сещам освен водна помпа и малко доливка на антифриз?Но ок де щом 700 звучи по здраво и надеждно нямам против.Аз съм си сменил веригите за 200лв
сега ще ги изброя и останалите:зъбните колела,успокоители-2бр,обтгегач,гарнитура глава или капак май беше,масло.
смисъла да ги смениш и тези чаркове е следния,щом веригите са отишли то и живота на останалите чаркове от този комплект е към края си.просто много скоро ще се окаже и някой от тях за смяна и пак пари.а и 60 кинта за труд ми се вижда много малко.в сервиз ли е това има ли гаранции за ремонта?иначе цената на веригите е тая.
Вериги
Разбрах ти мисълта колега!Смяната е в сервиз в Благоевград при човек отделил се от сервиза на БМВ.А под гаранция какво разбираш?Палиш и тръгваш!Само не разбрах защо гарнитура на главата?При смяна на вериги тя не се сваля!А за гарнитурата на капака на клапаните сигурно говориш и там се изисква малко силикон върху старата гарнитура!Маслото...източваш и после наливаш защо да го сменяваш ако не е за смяна?Забравих само да кажа че е желателно смяната на семерингата на коленовия вал /10лв/.Иначе ако се сменяват обтегачи , зъбни колела и тн. верно е че няма да е 200лв , но ако не са износени защо да се сменяват?Айде и чакаме да прочетеме резултат защо е палила трудно топла!?
15 мнения
• Страница 1 от 1