СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
Re: 3-та национална е46 сбирка,30-31.03-Чифлика
rve написа:Бойче, ако се кандидатираш на парламентарните избори е единственият вариант да ида да гласувам. Само ти ще ни оправиш
Мисля,че бързо ще съберем гласове,за парламентарна група,ако реши да се кандидатира

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Stoicho написа:rve написа:Бойче, ако се кандидатираш на парламентарните избори е единственият вариант да ида да гласувам. Само ти ще ни оправиш
Мисля,че бързо ще съберем гласове,за парламентарна група,ако реши да се кандидатираМоже да бъде с лозунг "БМВ на всеки километър"
И на всеки метър из паркинГАТ

Някой, който има детенце, да му гепи фулмастерите, повече цветове, че ще тряят да си отбелязваме попаденията в мишените

Също така, някой ако има КОНУСИ, оранжАви, зелени, пенбени, да ги товари

Последна промяна Apassionata на 29 Мар 2013, 9:53, променена общо 1 път
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Понеже остана само един ден, а тук още нищо не се споменава за колоната да подсетя софийската група, че като гледам ще е големичка, да се организира за колоната и да си излъчи водач. Поне миналата година колоната беше приятна част от преживяването а бяхме само 13 коли, така че сега имате златна възможност за нещо наистина впечатляващо. За препоръчване е водачът да не е с Е90-ка
Само да припомня безкрайно простите правила за правилно движение в колона, а то всъщност е само едно - всеки спазва постоянна дистанция (в зависимост от скоростта) от колата пред него. Така колоната не се разкъсва и всичко се определя от водачът. М-каджийте да се съобразяват с останалите и да не раздават много-много
Подготвени сме и за това вече

Само да припомня безкрайно простите правила за правилно движение в колона, а то всъщност е само едно - всеки спазва постоянна дистанция (в зависимост от скоростта) от колата пред него. Така колоната не се разкъсва и всичко се определя от водачът. М-каджийте да се съобразяват с останалите и да не раздават много-много

Apassionata написа:7. Официална част![]()
![]()
Подготвени сме и за това вече

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
Абе вие на последната спявка се опитахте мене да ме излъчите за водач, та съм се настроила, не че държа де, даже изобщо... Жорко също имаше желание с неговия приятел... Обаче аз си мисля, че М-ките трябва да са най-отпред, три в различни цвята /Черно, Червено и Сиво/, ще е хубава гледка/снимки. Аргументът водачи да не са те беше, че ще дават много газ
Мисля на място да го решим, аз предлагам да е Краси, писах му сега, ама Луната спи
Ще има уоики-токи в първата и последната кола /Митака с 90-ката/...
За правилата в движение в колона, повечето сме пътували - внимателно, стегнато, на безопасна дистанция, без много излишни изпреварвания между нас, изпреварваме другите коли по пътя последователно и се прибираме в дясната лента, на Магистралата мисля да намалим до примерно 80-90, и някой от последните да ни изпревари, снимайки клип, както направихме преди с Разбойника... Драго с Гоу-Прото май няма да пътува с нас, така че ще помоля хората, които са по двама да снимат в движение колите... На паркинга при хотела е доста нагъчкано и там не стават кой знае какви снимки. Някъде по селата също може някой да изпревари всички, да спре и да снима минаващата колона... При тръгване от Паркинга на Джъмбо, може да се завъртим малко повече бавничко и там също някой да снима клип-че
За лепенето на стикерите ще взема "фъс-фъс" вода, да вземе още някой, че ше е големото лепене на Джъмбо, нали знаете кви мехури остават, ако не се намокри стикера
Аз го разбрах на някой преден събор, Жорката на миналия май, хахахха

За правилата в движение в колона, повечето сме пътували - внимателно, стегнато, на безопасна дистанция, без много излишни изпреварвания между нас, изпреварваме другите коли по пътя последователно и се прибираме в дясната лента, на Магистралата мисля да намалим до примерно 80-90, и някой от последните да ни изпревари, снимайки клип, както направихме преди с Разбойника... Драго с Гоу-Прото май няма да пътува с нас, така че ще помоля хората, които са по двама да снимат в движение колите... На паркинга при хотела е доста нагъчкано и там не стават кой знае какви снимки. Някъде по селата също може някой да изпревари всички, да спре и да снима минаващата колона... При тръгване от Паркинга на Джъмбо, може да се завъртим малко повече бавничко и там също някой да снима клип-че

За лепенето на стикерите ще взема "фъс-фъс" вода, да вземе още някой, че ше е големото лепене на Джъмбо, нали знаете кви мехури остават, ако не се намокри стикера

Последна промяна Apassionata на 29 Мар 2013, 9:54, променена общо 1 път
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Дам, това със стикерите беше греда. Без водичка не става.
Относно колоната - познавайки Краси и Фанатика не знам колко е редно М-ка да води колоната поради една единствена причина - тези коли вървят сами и то много, много бързо. Миналата година на връщане Краси кара след мен и то буквално на бронята ми, та се налагаше да карам с 130-140, което не за предпочитане. Ако първата от 20 коли кара със 130 - последната трябва да се движи със 150, което не правилно. Мисля, че скорост между 110 и 120 за водещата кола е абсолютен максимум.
Този, който води колоната трябва да кара наистина плавно и няма да е никак лошо да му ТУРИМ на 100именов Го Про-то, което ме навежда на мисълта самият той да води колоната, ако има желание.
И освен за дистанцията в колоната ще помоля хората също така да НЕ ИЗПРЕВАРВАТ - както тръгнем от София, така да стигнем до Български извор и както тръгнем от Български извор - така да стигнем до Чифлика като причината е само една - изпреварванията водят до включвания между колите, а при колона от 20-тина автомобила това води до възникването на рискови ситуации.
Ако някой има въпроси - 0 88 88 747 81 - Георги
Относно колоната - познавайки Краси и Фанатика не знам колко е редно М-ка да води колоната поради една единствена причина - тези коли вървят сами и то много, много бързо. Миналата година на връщане Краси кара след мен и то буквално на бронята ми, та се налагаше да карам с 130-140, което не за предпочитане. Ако първата от 20 коли кара със 130 - последната трябва да се движи със 150, което не правилно. Мисля, че скорост между 110 и 120 за водещата кола е абсолютен максимум.
Този, който води колоната трябва да кара наистина плавно и няма да е никак лошо да му ТУРИМ на 100именов Го Про-то, което ме навежда на мисълта самият той да води колоната, ако има желание.

И освен за дистанцията в колоната ще помоля хората също така да НЕ ИЗПРЕВАРВАТ - както тръгнем от София, така да стигнем до Български извор и както тръгнем от Български извор - така да стигнем до Чифлика като причината е само една - изпреварванията водят до включвания между колите, а при колона от 20-тина автомобила това води до възникването на рискови ситуации.

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
110 на магистралата, абсолютен максимум
Жорка стегни се, нема пътуваме 4 часа... Нормална, нито ниска, нито прекалено висока скорост, според пътя, обстановката, трафика и пр... И не знам кой го твърди това с разликата във скоростта на първата и последната и защо, как па така е толкова голяма не ми е ясно, нали се движими всички... Може няква разлика да има като се ускорява, но тя е временна... Искам някой да ми го обясни на място там, със схеми, уравнения, интеграли и прочие, хахахха Ако има такава разлика нали последната ще стане първа постепеннно бе, или аз нещо не вдявам, хаххаха
Не знам за кое Гоу Про говориш /още едно ли имаме?/ и що па да е на първата кола, да си снима напред пийзажа?
Ако има такова тряя да е на някоя от най-задните коли, тя да изпреварва за да снима...

Не знам за кое Гоу Про говориш /още едно ли имаме?/ и що па да е на първата кола, да си снима напред пийзажа?

Последна промяна Apassionata на 29 Мар 2013, 9:14, променена общо 1 път
Последно 20: пътувам със Софийската колона, GOPRO не успях да взема, ако 100именов даде неговото, ще снимаме
Ако снимам клип, ще ви реда да направим някаква скромна хореограийка
бирата и билбордовете са у багажника и те така

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Runnaway написа:няма да е никак лошо да му ТУРИМ на 100именов Го Про-то, което ме навежда на мисълта самият той да води колоната, ако има желание.![]()
Благодарим за офертата,ама имам малко по-странен стил на каране,като например да изпреварвам всичко по-голямо от мен,с цел добра видимост и като знам,че зад мен има хора които се съобразяват с темпото,ще ми е неспокойно дали всичко е ок,не че не съм отговорен де

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Go Pro -то може да го сложите на водещата кола и да снима назад. Според мен тази перспектива е по-ефектна.
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Добрее утре колко часа и място на срещата , че нещо или го няма като инфо още или съм го пропуснал в суматохата

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
Стр.148
1. 9.30 - Събиране на Софийската група на Паркинга на "Джъмбо" на Ботевградско шосе

1. 9.30 - Събиране на Софийската група на Паркинга на "Джъмбо" на Ботевградско шосе
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Apassionata написа:Стр.148![]()
![]()
![]()
Яснооооо

Ей все ще има някой не разбрал

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Стикер и гола вода, не се лепи!
Трябва да е доволно сапунена водата (веро). Иначе, пак балони ще има от сърце.

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
напомням за всички,които искат да са част от афтър партито до/в басейна да си носят бански и чехли 

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
vavilon написа:Стикер и гола вода, не се лепи!![]()
Баш с доволно веро нема да стане

Runnaway написа:Относно колоната - познавайки Краси и Фанатика не знам колко е редно М-ка да води колоната поради една единствена причина - тези коли вървят сами и то много, много бързо. Миналата година на връщане Краси кара след мен и то буквално на бронята ми, та се налагаше да карам с 130-140, което не за предпочитане. Ако първата от 20 коли кара със 130 - последната трябва да се движи със 150, което не правилно. Мисля, че скорост между 110 и 120 за водещата кола е абсолютен максимум.
Жорка, пак се обърка...обратното е. Последният кара с 60 обикновено

Личен съвет - нека води колоната някой опитен, който е наясно, че има цифра коли зад него и преценява изпреварванията по това...че да не стане някой мазаляк по път (чукам на дърво).
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/