СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Stoicho
- член на клуба
- 

- Кара: само 2 вратки
Re: 3-та национална е46 сбирка,30-31.03-Чифлика
rve написа:Бойче, ако се кандидатираш на парламентарните избори е единственият вариант да ида да гласувам. Само ти ще ни оправиш
Мисля,че бързо ще съберем гласове,за парламентарна група,ако реши да се кандидатира
 Може да бъде с лозунг "БМВ на всеки километър"
 Може да бъде с лозунг "БМВ на всеки километър"  
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
		- Apassionata
- РазБОЙниКА
- 

- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Stoicho написа:rve написа:Бойче, ако се кандидатираш на парламентарните избори е единственият вариант да ида да гласувам. Само ти ще ни оправиш
Мисля,че бързо ще съберем гласове,за парламентарна група,ако реши да се кандидатираМоже да бъде с лозунг "БМВ на всеки километър"
И на всеки метър из паркинГАТ

Някой, който има детенце, да му гепи фулмастерите, повече цветове, че ще тряят да си отбелязваме попаденията в мишените

Също така, някой ако има КОНУСИ, оранжАви, зелени, пенбени, да ги товари

Последна промяна Apassionata на 29 Мар 2013, 10:53, променена общо 1 път

- rve
- ///Мтусиаст
- 

- Кара: ///М3 и още нещо
Понеже остана само един ден, а тук още нищо не се споменава за колоната да подсетя софийската група, че като гледам ще е големичка, да се организира за колоната и да си излъчи водач. Поне миналата година колоната беше приятна част от преживяването а бяхме само 13 коли, така че сега имате златна възможност за нещо наистина впечатляващо. За препоръчване е водачът да не е с Е90-ка  

Само да припомня безкрайно простите правила за правилно движение в колона, а то всъщност е само едно - всеки спазва постоянна дистанция (в зависимост от скоростта) от колата пред него. Така колоната не се разкъсва и всичко се определя от водачът. М-каджийте да се съобразяват с останалите и да не раздават много-много
Подготвени сме и за това вече

Само да припомня безкрайно простите правила за правилно движение в колона, а то всъщност е само едно - всеки спазва постоянна дистанция (в зависимост от скоростта) от колата пред него. Така колоната не се разкъсва и всичко се определя от водачът. М-каджийте да се съобразяват с останалите и да не раздават много-много

Apassionata написа:7. Официална част

Подготвени сме и за това вече

- Apassionata
- РазБОЙниКА
- 

Абе вие на последната спявка се опитахте мене да ме излъчите за водач, та съм се настроила, не че държа де, даже изобщо... Жорко също имаше желание с неговия приятел... Обаче аз си мисля, че М-ките трябва да са най-отпред, три в различни цвята /Черно, Червено и Сиво/, ще е хубава гледка/снимки. Аргументът водачи да не са те беше, че ще дават много газ  Мисля на място да го решим, аз предлагам да е Краси, писах му сега, ама Луната спи
 Мисля на място да го решим, аз предлагам да е Краси, писах му сега, ама Луната спи  Ще има уоики-токи в първата и последната кола /Митака с 90-ката/...
 Ще има уоики-токи в първата и последната кола /Митака с 90-ката/...
За правилата в движение в колона, повечето сме пътували - внимателно, стегнато, на безопасна дистанция, без много излишни изпреварвания между нас, изпреварваме другите коли по пътя последователно и се прибираме в дясната лента, на Магистралата мисля да намалим до примерно 80-90, и някой от последните да ни изпревари, снимайки клип, както направихме преди с Разбойника... Драго с Гоу-Прото май няма да пътува с нас, така че ще помоля хората, които са по двама да снимат в движение колите... На паркинга при хотела е доста нагъчкано и там не стават кой знае какви снимки. Някъде по селата също може някой да изпревари всички, да спре и да снима минаващата колона... При тръгване от Паркинга на Джъмбо, може да се завъртим малко повече бавничко и там също някой да снима клип-че 

За лепенето на стикерите ще взема "фъс-фъс" вода, да вземе още някой, че ше е големото лепене на Джъмбо, нали знаете кви мехури остават, ако не се намокри стикера 
   Аз го разбрах на някой преден събор, Жорката на миналия май, хахахха

Мисля на място да го решим, аз предлагам да е Краси, писах му сега, ама Луната спи
 Мисля на място да го решим, аз предлагам да е Краси, писах му сега, ама Луната спи  Ще има уоики-токи в първата и последната кола /Митака с 90-ката/...
 Ще има уоики-токи в първата и последната кола /Митака с 90-ката/...За правилата в движение в колона, повечето сме пътували - внимателно, стегнато, на безопасна дистанция, без много излишни изпреварвания между нас, изпреварваме другите коли по пътя последователно и се прибираме в дясната лента, на Магистралата мисля да намалим до примерно 80-90, и някой от последните да ни изпревари, снимайки клип, както направихме преди с Разбойника... Драго с Гоу-Прото май няма да пътува с нас, така че ще помоля хората, които са по двама да снимат в движение колите... На паркинга при хотела е доста нагъчкано и там не стават кой знае какви снимки. Някъде по селата също може някой да изпревари всички, да спре и да снима минаващата колона... При тръгване от Паркинга на Джъмбо, може да се завъртим малко повече бавничко и там също някой да снима клип-че

За лепенето на стикерите ще взема "фъс-фъс" вода, да вземе още някой, че ше е големото лепене на Джъмбо, нали знаете кви мехури остават, ако не се намокри стикера

Аз го разбрах на някой преден събор, Жорката на миналия май, хахаххаПоследна промяна Apassionata на 29 Мар 2013, 10:54, променена общо 1 път

- Runnaway
- 
				Е46нтусиаст  
- 

- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Дам, това със стикерите беше греда. Без водичка не става.
Относно колоната - познавайки Краси и Фанатика не знам колко е редно М-ка да води колоната поради една единствена причина - тези коли вървят сами и то много, много бързо. Миналата година на връщане Краси кара след мен и то буквално на бронята ми, та се налагаше да карам с 130-140, което не за предпочитане. Ако първата от 20 коли кара със 130 - последната трябва да се движи със 150, което не правилно. Мисля, че скорост между 110 и 120 за водещата кола е абсолютен максимум.
Този, който води колоната трябва да кара наистина плавно и няма да е никак лошо да му ТУРИМ на 100именов Го Про-то, което ме навежда на мисълта самият той да води колоната, ако има желание. 

И освен за дистанцията в колоната ще помоля хората също така да НЕ ИЗПРЕВАРВАТ - както тръгнем от София, така да стигнем до Български извор и както тръгнем от Български извор - така да стигнем до Чифлика като причината е само една - изпреварванията водят до включвания между колите, а при колона от 20-тина автомобила това води до възникването на рискови ситуации.
 Ако някой има въпроси - 0 88 88 747 81 - Георги

Относно колоната - познавайки Краси и Фанатика не знам колко е редно М-ка да води колоната поради една единствена причина - тези коли вървят сами и то много, много бързо. Миналата година на връщане Краси кара след мен и то буквално на бронята ми, та се налагаше да карам с 130-140, което не за предпочитане. Ако първата от 20 коли кара със 130 - последната трябва да се движи със 150, което не правилно. Мисля, че скорост между 110 и 120 за водещата кола е абсолютен максимум.
Този, който води колоната трябва да кара наистина плавно и няма да е никак лошо да му ТУРИМ на 100именов Го Про-то, което ме навежда на мисълта самият той да води колоната, ако има желание.

И освен за дистанцията в колоната ще помоля хората също така да НЕ ИЗПРЕВАРВАТ - както тръгнем от София, така да стигнем до Български извор и както тръгнем от Български извор - така да стигнем до Чифлика като причината е само една - изпреварванията водят до включвания между колите, а при колона от 20-тина автомобила това води до възникването на рискови ситуации.
 Ако някой има въпроси - 0 88 88 747 81 - Георги- Apassionata
- РазБОЙниКА
- 

110 на магистралата, абсолютен максимум  Жорка стегни се, нема пътуваме 4 часа... Нормална, нито ниска, нито прекалено висока скорост, според пътя, обстановката, трафика и пр... И не знам кой го твърди това с разликата във скоростта на първата и последната и защо, как па така е толкова голяма не ми е ясно, нали се движими всички... Може няква разлика да има като се ускорява, но тя е временна... Искам някой да ми го обясни на място там, със схеми, уравнения, интеграли и прочие, хахахха Ако има такава разлика нали последната ще стане първа постепеннно бе, или аз нещо не вдявам, хаххаха
 Жорка стегни се, нема пътуваме 4 часа... Нормална, нито ниска, нито прекалено висока скорост, според пътя, обстановката, трафика и пр... И не знам кой го твърди това с разликата във скоростта на първата и последната и защо, как па така е толкова голяма не ми е ясно, нали се движими всички... Може няква разлика да има като се ускорява, но тя е временна... Искам някой да ми го обясни на място там, със схеми, уравнения, интеграли и прочие, хахахха Ако има такава разлика нали последната ще стане първа постепеннно бе, или аз нещо не вдявам, хаххаха
Не знам за кое Гоу Про говориш /още едно ли имаме?/ и що па да е на първата кола, да си снима напред пийзажа? 

Ако има такова тряя да е на някоя от най-задните коли, тя да изпреварва за да снима...
 Ако има такова тряя да е на някоя от най-задните коли, тя да изпреварва за да снима...

Жорка стегни се, нема пътуваме 4 часа... Нормална, нито ниска, нито прекалено висока скорост, според пътя, обстановката, трафика и пр... И не знам кой го твърди това с разликата във скоростта на първата и последната и защо, как па така е толкова голяма не ми е ясно, нали се движими всички... Може няква разлика да има като се ускорява, но тя е временна... Искам някой да ми го обясни на място там, със схеми, уравнения, интеграли и прочие, хахахха Ако има такава разлика нали последната ще стане първа постепеннно бе, или аз нещо не вдявам, хаххаха
 Жорка стегни се, нема пътуваме 4 часа... Нормална, нито ниска, нито прекалено висока скорост, според пътя, обстановката, трафика и пр... И не знам кой го твърди това с разликата във скоростта на първата и последната и защо, как па така е толкова голяма не ми е ясно, нали се движими всички... Може няква разлика да има като се ускорява, но тя е временна... Искам някой да ми го обясни на място там, със схеми, уравнения, интеграли и прочие, хахахха Ако има такава разлика нали последната ще стане първа постепеннно бе, или аз нещо не вдявам, хаххахаНе знам за кое Гоу Про говориш /още едно ли имаме?/ и що па да е на първата кола, да си снима напред пийзажа?

Ако има такова тряя да е на някоя от най-задните коли, тя да изпреварва за да снима...Последна промяна Apassionata на 29 Мар 2013, 10:14, променена общо 1 път

Последно 20: пътувам със Софийската колона, GOPRO не успях да взема, ако 100именов даде неговото, ще снимаме  Ако снимам клип, ще ви реда да направим някаква скромна хореограийка
 Ако снимам клип, ще ви реда да направим някаква скромна хореограийка  бирата и билбордовете са у багажника и те така
 бирата и билбордовете са у багажника и те така

Ако снимам клип, ще ви реда да направим някаква скромна хореограийка
 Ако снимам клип, ще ви реда да направим някаква скромна хореограийка  бирата и билбордовете са у багажника и те така
 бирата и билбордовете са у багажника и те така- 100imenov
- ентусиаст
- 

- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Runnaway написа:няма да е никак лошо да му ТУРИМ на 100именов Го Про-то, което ме навежда на мисълта самият той да води колоната, ако има желание.
Благодарим за офертата,ама имам малко по-странен стил на каране,като например да изпреварвам всичко по-голямо от мен,с цел добра видимост и като знам,че зад мен има хора които се съобразяват с темпото,ще ми е неспокойно дали всичко е ок,не че не съм отговорен де
 ,но може да съм 2ра кола или,ако не е дразнещо за повечето да си се разхождам из колоната
,но може да съм 2ра кола или,ако не е дразнещо за повечето да си се разхождам из колоната 
- rve
- ///Мтусиаст
- 

- Кара: ///М3 и още нещо
Go Pro -то може да го сложите на водещата кола и да снима назад. Според мен тази перспектива е по-ефектна.

- xerial
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Добрее утре колко часа и място на срещата , че нещо или го няма като инфо още или съм го пропуснал в суматохата   

- Apassionata
- РазБОЙниКА
- 

Стр.148   

1. 9.30 - Събиране на Софийската група на Паркинга на "Джъмбо" на Ботевградско шосе

1. 9.30 - Събиране на Софийската група на Паркинга на "Джъмбо" на Ботевградско шосе
- xerial
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Apassionata написа:Стр.148

Яснооооо

Ей все ще има някой не разбрал

- vavilon
- старши ентусиаст
- 

- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Стикер и гола вода, не се лепи!   

Трябва да е доволно сапунена водата (веро). Иначе, пак балони ще има от сърце.

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
- 

- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
напомням за всички,които искат да са част от афтър партито до/в басейна да си носят бански и чехли 

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
- 

- Кара: само черни класики!!!
vavilon написа:Стикер и гола вода, не се лепи!
Баш с доволно веро нема да стане
 С водица си става прекрасно. Ако успея да си стигна днес до работилницата, ще взема един-два ракела и сме готови за норматив време
 С водица си става прекрасно. Ако успея да си стигна днес до работилницата, ще взема един-два ракела и сме готови за норматив време 
Runnaway написа:Относно колоната - познавайки Краси и Фанатика не знам колко е редно М-ка да води колоната поради една единствена причина - тези коли вървят сами и то много, много бързо. Миналата година на връщане Краси кара след мен и то буквално на бронята ми, та се налагаше да карам с 130-140, което не за предпочитане. Ако първата от 20 коли кара със 130 - последната трябва да се движи със 150, което не правилно. Мисля, че скорост между 110 и 120 за водещата кола е абсолютен максимум.
Жорка, пак се обърка...обратното е. Последният кара с 60 обикновено
 Ама това при колоната към събора. За утре не вярвам да има такива проблеми.
 Ама това при колоната към събора. За утре не вярвам да има такива проблеми.Личен съвет - нека води колоната някой опитен, който е наясно, че има цифра коли зад него и преценява изпреварванията по това...че да не стане някой мазаляк по път (чукам на дърво).
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
		Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/