Въпрос за държач за чаши.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Amateur
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 525D
- Мечтае да кара: BMW M5 Competition
Въпрос за държач за чаши.
Здравейте интересува ме този държач http://www.ebay.com/itm/99-05-VW-MK4-JE ... 0a&vxp=mtr от голф 4 може ли да се монтира на е36 говоря за модел 95 година седан 316-ска.Като размер пасва ли?Някои има ли представа?
- batkoki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: m50b20
- Мечтае да кара: квото и да е бмв да е...
- Детайли за колата: м пакет брат направо самолет
Re: Въпрос за държач за чаши.
колега едва ли някой е пробвал макар че и аз много се чудя как да си измайсторя подобен държач.преди време видях тема в която един кега стъпка по стъпка пеше описал как е сложил държач мисля че беше от бмв пак но не се сеяам точно кой модел ако успея да намеря темата на колегата ще ти постна едно линкче. 

кой според вас е вечният враг на БМВ? ....
Не си струва филма, най-добре си вземаш един такъв(има ги черни) струват по левче, закачаш на кората, като искаш после да не се вижда го мяташ в жабката и така...

- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
viewtopic.php?f=8&t=120287&hilit=%D1%87%D0%B0%D1%88%D0%B0+%D0%B539 ето я темата, поне за тая се сетих.
ама по тия нашите пътища сигурно след първите 100м напитката ти мие дисплея на сд-то
ама по тия нашите пътища сигурно след първите 100м напитката ти мие дисплея на сд-то

- batkoki
- кандидат ентусиаст
-
viewtopic.php?t=120287 колега аз ето за тази тема ти говорих... 

- patkana1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Bmw e39
- Мечтае да кара: Bmw е38
Dpy написа:Не си струва филма, най-добре си вземаш един такъв(има ги черни) струват по левче, закачаш на кората, като искаш после да не се вижда го мяташ в жабката и така...

- batkoki
- кандидат ентусиаст
-
Абе аз малко я бях позабравил тази тема ама мисля че си струва филма такава селения таксиджииска със сигурност няма да си сложа в колата ,но наистина бих се замислил за някой по естетически издържан холдер... даже ако някой има такъв от е39 да даде една ценичка.
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
batkoki написа:Абе аз малко я бях позабравил тази тема ама мисля че си струва филма такава селения таксиджииска със сигурност няма да си сложа в колата ,но наистина бих се замислил за някой по естетически издържан холдер... даже ако някой има такъв от е39 да даде една ценичка.
колега има едни държачи като пружини са днеска видях на една октавия

Последна промяна vaykisss на 08 Мар 2012, 17:54, променена общо 1 път
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
На е39тките стават , обаче много се чупят. Хавата е от голф 4ка или от ауди а6 под борда.
Най-добре ще стане от деу нубира, обаче не влиза за 3 милиметра мамичката му мръсна ... и няма на къде да се изпили повече. Иначе e супер точно под борда, че даже и място за 1 телефон ще има
ПП. Има и оригинални за жабката за 1 бр чаша, обаче ми се струва адски неудобно да караш с отворена жабка и да се присягаш
Най-добре ще стане от деу нубира, обаче не влиза за 3 милиметра мамичката му мръсна ... и няма на къде да се изпили повече. Иначе e супер точно под борда, че даже и място за 1 телефон ще има

ПП. Има и оригинални за жабката за 1 бр чаша, обаче ми се струва адски неудобно да караш с отворена жабка и да се присягаш

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
batkoki написа:Абе аз малко я бях позабравил тази тема ама мисля че си струва филма такава селения таксиджииска със сигурност няма да си сложа в колата ,но наистина бих се замислил за някой по естетически издържан холдер... даже ако някой има такъв от е39 да даде една ценичка.
Явно сте неккъв супер големец, с баси бруталната цепачка

Може би нещо такова, би задоволило Вашият придирчив и изискан вкус

- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
Dpy написа:batkoki написа:Абе аз малко я бях позабравил тази тема ама мисля че си струва филма такава селения таксиджииска със сигурност няма да си сложа в колата ,но наистина бих се замислил за някой по естетически издържан холдер... даже ако някой има такъв от е39 да даде една ценичка.
Явно сте неккъв супер големец, с баси бруталната цепачкаИзвинявайте, че се осмелих да Ви предложа такова решение, което не отговаря на Вашата класа и статус в обществото
![]()
Може би нещо такова, би задоволило Вашият придирчив и изискан вкус![]()

ми имах преди бая време един пасат 3 той даже и жабка нямаше пък за поставка за чаши

пс бях с тая дето пише кока кола на нея да не си помислите ,че съм бил с тая от снимката от цитата

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
- g_dobreff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530I M sport
- Мечтае да кара: //M5
- Детайли за колата: Saloon Manual Transmission
Колега, има ОЕМ държач за чаши за е36. Малко е трудно да се намери, но щом си се ориентирал в ибея няма да има проблем. http://www.ebay.co.uk/itm/Bmw-E36-3-Ser ... _615wt_698
Ето как изглежда и не се заблуждавай от написаното освен за конвертабъл става и за купе и за седан.
Поздрави
Ето как изглежда и не се заблуждавай от написаното освен за конвертабъл става и за купе и за седан.
Поздрави

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
g_dobreff написа:Колега, има ОЕМ държач за чаши за е36. Малко е трудно да се намери, но щом си се ориентирал в ибея няма да има проблем. http://www.ebay.co.uk/itm/Bmw-E36-3-Ser ... _615wt_698
Поздрави
Това ако е цената на целия подлакътник не е крайно лоша цена
- g_dobreff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530I M sport
- Мечтае да кара: //M5
- Детайли за колата: Saloon Manual Transmission
до колкото виждам цената е за пълния комплект с барчето подлакътника и пепелниците. Иначе има оферти само за къп холдера които са от рода на 50 паунда
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2