Въпрос за държач за чаши.

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 525D
Мечтае да кара: BMW M5 Competition

Въпрос за държач за чаши.

Мнение от Amateur » 07 Мар 2012, 18:41

Здравейте интересува ме този държач http://www.ebay.com/itm/99-05-VW-MK4-JE ... 0a&vxp=mtr от голф 4 може ли да се монтира на е36 говоря за модел 95 година седан 316-ска.Като размер пасва ли?Някои има ли представа?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: m50b20
Мечтае да кара: квото и да е бмв да е...
Детайли за колата: м пакет брат направо самолет

Re: Въпрос за държач за чаши.

Мнение от batkoki » 07 Мар 2012, 20:25

колега едва ли някой е пробвал макар че и аз много се чудя как да си измайсторя подобен държач.преди време видях тема в която един кега стъпка по стъпка пеше описал как е сложил държач мисля че беше от бмв пак но не се сеяам точно кой модел ако успея да намеря темата на колегата ще ти постна едно линкче. :yes:
кой според вас е вечният враг на БМВ? ....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 07 Мар 2012, 20:29

Не си струва филма, най-добре си вземаш един такъв(има ги черни) струват по левче, закачаш на кората, като искаш после да не се вижда го мяташ в жабката и така...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 07 Мар 2012, 20:47

viewtopic.php?f=8&t=120287&hilit=%D1%87%D0%B0%D1%88%D0%B0+%D0%B539 ето я темата, поне за тая се сетих.
ама по тия нашите пътища сигурно след първите 100м напитката ти мие дисплея на сд-то :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от batkoki » 07 Мар 2012, 21:35

viewtopic.php?t=120287 колега аз ето за тази тема ти говорих... :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw e39
Мечтае да кара: Bmw е38

Мнение от patkana1 » 08 Мар 2012, 12:09

Dpy написа:Не си струва филма, най-добре си вземаш един такъв(има ги черни) струват по левче, закачаш на кората, като искаш после да не се вижда го мяташ в жабката и така...
Изображение

:yes: :yes: :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от batkoki » 08 Мар 2012, 12:43

Абе аз малко я бях позабравил тази тема ама мисля че си струва филма такава селения таксиджииска със сигурност няма да си сложа в колата ,но наистина бих се замислил за някой по естетически издържан холдер... даже ако някой има такъв от е39 да даде една ценичка.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact,96'индивидуъл
Мечтае да кара: 6 serries
Детайли за колата: монреалблауууу

Мнение от vaykisss » 08 Мар 2012, 17:48

batkoki написа:Абе аз малко я бях позабравил тази тема ама мисля че си струва филма такава селения таксиджииска със сигурност няма да си сложа в колата ,но наистина бих се замислил за някой по естетически издържан холдер... даже ако някой има такъв от е39 да даде една ценичка.

колега има едни държачи като пружини са днеска видях на една октавия :mhihi: иначе аз ползвам за кафе тези до ръчната(с компакт съм) има си за 2 чаши (+тези 2те на жапката ама там при по голяма дупка пасажера може да си свари макарите :mhihi: ),а аз повече от 2ма човека не качвам или рядко ми се случва :yes:
Последна промяна vaykisss на 08 Мар 2012, 17:54, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 08 Мар 2012, 17:51

На е39тките стават , обаче много се чупят. Хавата е от голф 4ка или от ауди а6 под борда.
Най-добре ще стане от деу нубира, обаче не влиза за 3 милиметра мамичката му мръсна ... и няма на къде да се изпили повече. Иначе e супер точно под борда, че даже и място за 1 телефон ще има :ranting:

ПП. Има и оригинални за жабката за 1 бр чаша, обаче ми се струва адски неудобно да караш с отворена жабка и да се присягаш :help:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 08 Мар 2012, 19:33

batkoki написа:Абе аз малко я бях позабравил тази тема ама мисля че си струва филма такава селения таксиджииска със сигурност няма да си сложа в колата ,но наистина бих се замислил за някой по естетически издържан холдер... даже ако някой има такъв от е39 да даде една ценичка.

Явно сте неккъв супер големец, с баси бруталната цепачка :mhihi: Извинявайте, че се осмелих да Ви предложа такова решение, което не отговаря на Вашата класа и статус в обществото :bowdown: :mhihi:
Може би нещо такова, би задоволило Вашият придирчив и изискан вкус :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact,96'индивидуъл
Мечтае да кара: 6 serries
Детайли за колата: монреалблауууу

Мнение от vaykisss » 08 Мар 2012, 19:54

Dpy написа:

Явно сте неккъв супер големец, с баси бруталната цепачка :mhihi: Извинявайте, че се осмелих да Ви предложа такова решение, което не отговаря на Вашата класа и статус в обществото :bowdown: :mhihi:
Може би нещо такова, би задоволило Вашият придирчив и изискан вкус :mhihi:
Изображение

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
ми имах преди бая време един пасат 3 той даже и жабка нямаше пък за поставка за чаши :kuku: ,та бях с такава от макдоналдс :mhihi: ,аз и за тва най-вече го продадох де, мнооо ме изнервяше тва ,че няма жабка и поставка за чаши иначе беше здрав товарил съм го само с мебелни плоскости и общо взето беше само за работа и си изби парите за 2 месеца :yes:
пс бях с тая дето пише кока кола на нея да не си помислите ,че съм бил с тая от снимката от цитата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 08 Мар 2012, 19:56

честно казано на Е36 най-много ще му отива такъв
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 530I M sport
Мечтае да кара: //M5
Детайли за колата: Saloon Manual Transmission

Мнение от g_dobreff » 17 Мар 2012, 12:12

Колега, има ОЕМ държач за чаши за е36. Малко е трудно да се намери, но щом си се ориентирал в ибея няма да има проблем. http://www.ebay.co.uk/itm/Bmw-E36-3-Ser ... _615wt_698

Ето как изглежда и не се заблуждавай от написаното освен за конвертабъл става и за купе и за седан.

Поздрави :wave:

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Мнение от baitun » 17 Мар 2012, 12:56

g_dobreff написа:Колега, има ОЕМ държач за чаши за е36. Малко е трудно да се намери, но щом си се ориентирал в ибея няма да има проблем. http://www.ebay.co.uk/itm/Bmw-E36-3-Ser ... _615wt_698

Ето как изглежда и не се заблуждавай от написаното освен за конвертабъл става и за купе и за седан.

Поздрави :wave:

Това ако е цената на целия подлакътник не е крайно лоша цена

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 530I M sport
Мечтае да кара: //M5
Детайли за колата: Saloon Manual Transmission

Мнение от g_dobreff » 17 Мар 2012, 14:21

до колкото виждам цената е за пълния комплект с барчето подлакътника и пепелниците. Иначе има оферти само за къп холдера които са от рода на 50 паунда

Следваща

Назад към E36