Когато разбираш смисъла на живота или не съвсем.. (част 6)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Когато разбираш смисъла на живота или не съвсем.. (част 6)

Мнение от Spit-Fire » 03 Ное 2008, 22:50

Част 1-ва: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=114160
Част 2-ра: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=114313
Част 3-та: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=114484
Част 4-та: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=114905
Част 5-та: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=115498

Мария и Боби едвам успяха да свалят още по някоя дреха и вече се въргаляха страстно по леглото, докато се обсипваха с безброй целувки с езици, без езици, разни експериментални и прочие. Фрази от рода на "Желая те" се чуваха от устите и на двамата. Любовната игра тепърва беше започнала, страстните целувки не спираха, а Боби и Мария се разгорещяваха все повече и повече. Боби изпиваше с поглед Мария. Последва поредната гореща целувка, Боби нежно прегърна Мария и внимателно свали сутиена и. Мария също не оставаше безразлична и докато го целуваше по устните и врата, това не и беше достатъчно и затова тя свали тениската на Боби, след което продължи с целувките по врата и гърдите. Дантелените червено-черни боксерки на Мария, които перфектно обвиваха перфектно изваяното й дупе, гладко като коприна, бяха захапани нежно от Боби, след което той бавно започна да ги сваля. Тя веднага отвърна на жеста и направи същото с неговите. Тук ще помоля лицата под 18 годишна възраст сиреч сополанковците :mhihi" да не четат.
В стаята на Боби все едно беше започнало земетресение. Мебелите скърцаха, дрънчаха, падаше мазилка от тавана... ебавам се зидарите за щастие бяха подмазали хубаво... но по всичко това стана ясно, че в стаята се правеше корав секс. На удобният матрак сякъш нагледно бе представена книгата Кама Сутра. Позите се сменяха една след друга. Страстното пъшкане на Мария бе съпроводено с душманските викове на Боби. Той беше същинска върлина. Работеше със скоростта на заек, издържаше като финалист в Сървайвър. Часове наред се лееше пот и страст върху леглото. Бих сравнил въпросното сношение (разг. ебанье) като полската жътва - типично за жътварките - загорели........... от слънцето, потни..... пак от него, те страстно държат големите...... сърпове, и те така.
Часът беше към 2 след полунощ, а Боби и Мария лежаха един до друг на леглото, пъшкаха тежко и доволно и гледаха в една точка на тавана.
- Е, Боби, как беше?
- Ако питаш мен - страхотно! Никога не съм издържал толкова!
- И аз мисля така.
- Аз мисля да си взема душ, искаш ли да го направим заедно или ще се изкъпеш след мен?
Мария хвърли лукав секси поглед към Боби и отговорът и беше точно тоя, който искат половината надървени младежи, четящи в момента да чуят.
След 5 мин. горещата вода поливаше тялото на Мария, както вода се стича по порцелан. Ако не съм споменал мерките и бяха 100/90/60... силикон баце, какво да ги правиш днешните жени. А да, водата поливаше тялото и на Боби, но той малко остана излишен в случая, за по-подробно описание.
Под душа последва още един горещ секс.
...
Мария седеше на леглото с халат и хавлия на косата си и нежно я сушеше. Боби вече беше облечен.
- Как беше душчето, Мими?
- Екстра, но много ми се доспинка.
- Е няма нищо, и на мен много ми се спи, май ще е най-добре да останеш тук до сутринта за да се наспиш.
- Ама ти си помисли, че ще си ходя ли ? - усмихнато каза Мария.
- Ооооо, хаха, ами не. - отвърна Боби.
Мария най-накрая се изсуши и облече, а Боби вече беше удобно намърдан под завивките. Мария също се мушна до него. Двамата лежаха отново един до друг и гледаха тавана. Но незнайно защо погледите им придобиваха натровен вид.
- Оооооооооооооооооооооо не! - последва възклицание и от двамата.
В цялата страст и целувки, Боби беше забравил да си сложи гумена защита сиреч кондом и беше напълнил поничката на Мария с пълнеж.
Последва кратък нечленоразделен диалог между двамата, след което те търчаха из стаята търсейки своите дрехи и обличайки се по най-бързия начин. Беше решено едно - търсене на денонощна аптека и закупуване на контрацептивни средства известни сред разпождащите се младежи като "Постинор Уно/Дуо (незнам как е точно)"
Те вече тичаха по стъпалата след което към колата на Боби. действието се развиваше точно като в американски екщън, само, че крайната цел беше коренно различна.
Боби запали колата и форсирайки двигателя до 8000 оборота пусна рязко съединителя, което накара колата да остави 2 черни следи зад себе си. Започна слалом между окъснелите коли по градските улици. Естествено нямаше завой, който Боби да вземе нормално, а също така и светофар, който да беше преминат на зелено. И все пак притеснението се четеше на лицата и на двамата.
След като Боби изпързаля два последователни S-образни завоя, в огледалото за задно виждане забеляза нещо притеснително. Синьо-червена лампичка мъждукаше някъде отзад и се приближаваше към него доста бързо.
- Куки! - извика Боби.
Докато се осъзнае зад него имаше 2 патрулки. Без много да му мисли Боби свали от 5-та на 4-та и настъпа газта до дупка. Бензиновата помпа изпомпа доволно количество бензин , след което го изпрати с голяма скорост по маркучите за да бъде инжектиран в 6-те гърла на жадния котарак под капака. Четири блестящи клапани се отвориха над цилиндъра, което позволяваше на буталото да избута възпламенения бензин и дима който се образуваше от него. Този дим се възпламени докато излизаше от генерацията и 4-те аспуха оставиха огнена диря след себе си. Точно в този миг черната перла събра асфалта пред себе си като килим и се изстреля като ракета напред. Боби държеше здраво волана, едновременно с това псуваше и гледаше ту напред ту в огледалата си. Но патрулките ставаха все повече и повече, и не се отлепяха от него. След миг Боби се озова на онзи въпросен булевард, където благодарение на Стеф успяха да се изплъзнат от същите гадове.
" - Моля ти се, Господи, да няма блокада този път, моля ти се ! " - повтаряше си на ум Боби, докато цедеше газта до дупка. И този път нямаше късмет. Точно на същото място мъждукаха множество полицейски сирени, и се приближаваха все по-бързо и по-бързо.
" - Няма да се шашкаш, успокой се Боби! Ще го направиш точно както миналия път и ще избягаш" - говореше си на ум Боби за самоуспокоение.
И той го направи точно като си мислеше. Извъртя колата няколко пъти и успя да спре на метри от блокадата. Но тъкмо когато вкара 1-ва скорост и беше готов да се впусне в поредното приключение, той видя нещо неочаквано.
Ухилената до уши. кървава физиономия с чисто бяло БМВ летеше срещу него може би с същата скорост като на Боби преди секунди. Действието се развиваше пред очите на Боби на забавен каданс. Той стисна здраво волана с една ръка, а с друга ръката на Мария и започна да се моли. Точно след секунди последва зловещ удар и........ бяла светлина в тунела...

Боби се събуди на своя диван с превръзка около главата, а до него седеше леля Сийка от 1-вия етаж. Бялата светлина беше от лампата, която се намираше точно над главата му.
- Ама какво стана, защо съм тук и с превръзка на главата? - попита Боби.
- Ооооо ама май сериозно са те ударили. - каза му леля Сийка - Излязох на терасата да прибера прането и видях как лежиш на земята. Викнах Викторчо и заедно те качихме тук.
Боби бръкна в своите панталони и установи липсата на своя портфейл.
- Портфейла ми липсва... явно са ме ограбили и са ме ударили, пък аз съм загубил съзнание... Апък какъв шантав сън санувах през това време....
- Нормално е, балнувал си. Сега по-добре ли се чувстваш?
- Страшно много ме боли главата, ама мисля, че е логично. Инъче май съм добре. Благодаря ви за това което сте направили за мен, чувствам се длъжник.
- Спокойно, почивай си сега Боби, утре ще отидеш до полицията да подадеш жалба, ама сега си почивай. Даже ще те оставям да лежиш на спокойствие. Ако има нещо знаеш ми домашния телефон - само звънни.
- Мерси много! Но мисля, че това което сте направили и ти специално е достатъчно. Сам ще се оправя с другото.
- ДОбре, Боби, хайде лека нощ и се пази другия път, че такива наркоманчета-крадци, пълно е вече с тях.
- Лека нощ, мерси още веднъж!
Леля Сийка излезе и затвори входната врата на Боби. Той остана сам и объркан. Нима всичко е било просто един сън? Нима нищо не е имало? А всичко изглеждаше толкова реално и хубаво.... Боби едновременно въздишаше и пъшкаше. Колкото повече мислеше, толкова повече се объркваше и толкова повече го заболяваше главата. Но той не искаше да повярва, че реалността е това, което беше в момента. Той искаше да се върне отново в онзи вълшебен сън, или реалност. Не знаеше какво беше точно, но едно беше, сигурно, че то не трябваше да бъде точно това.
Главата на Боби го заболя страшно много и той реши, че е добре да преустанови размислите за сутринта. Стана от дивана колкото да пие два аналгина и да се съблече, след което се премести в своята спалня и се опъна под меките завивки на мекото легло. Главата му беше изпълнена изцяло с мисли за Мария. Нима само за един ден той беше успял да се влюби? Явно да...
Боби затвори очи и се унесе в сладък сън.
Всичко отново утихна. По тихите улици се чуваха единствено уплашени котки и настървени кучета. Прозорците на къщите и блоковете огасваха един по един. Само едно прозорче, там в далечината, продължаваше да мъждука...

Не знам защо, но имам чувството, че вече пиша абсолютни тъпотии. Дано да не е така. Щото почти не ми остава време да пиша. А пък и не винаги съм в настроение. За това понякога се получават такива неща.

:confused: :confused: :confused: :confused:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 03 Ное 2008, 23:13

аааа що сън бе баце развали цялата магия ... туй с напълването на поничката беше адското ... хубава историйка но сравнение с другите.....
върни се малко на баварската тема пък отделно можеш да почнеш друг роман с истории за марияяя :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 03 Ное 2008, 23:14

браво колега супер е и тази част продължаваи да пишеш ;) бая фенове имаш вече ( също и аз ) чакам с нетърпение следващата част.
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 03 Ное 2008, 23:14

що бе и мимето не е зле , матрял да има :mhihi: :mhihi:
It`s party time !

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 03 Ное 2008, 23:18

Ами баварците пак ще ги намеся естествено... Просто не се получават туко така нещата. Трябва да съм в определено настроение и да ми е спокойно за да почна да пиша. Апък вие припирате и в момета го правя един вид като рутинна задача, за това не се получават нещата. За това моля ви не препирайте :mhihi:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 04 Ное 2008, 0:01

Е ти си Нечовек !!!! Бравоооо :clap: :clap: :clap: :clap:
///M
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 04 Ное 2008, 0:04

Колега давай смело със 7 част ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Когато разбираш смисъла на живота или не съвсем.. (част

Мнение от Loop » 04 Ное 2008, 0:05

Spit-Fire написа:Мебелите скърцаха, дрънчаха, падаше мазилка от тавана... ебавам се зидарите за щастие бяха подмазали хубаво...

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 04 Ное 2008, 0:11

:bowdown: :bowdown:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 04 Ное 2008, 2:29

Пич, ти направо изби рибата с пръдня :mhihi: Евала, много добре пишеш. Продължавай. И тази част е добра...няма само коли да има, я! Трябва си малко и....понички с крем да има ;)
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 04 Ное 2008, 5:42

:ahah: :clap: :clap: :clap:
още един фен(мен) ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 04 Ное 2008, 8:57

Тази и първата част според мене са най хубави,останалите звучат прекаленно нереално с тея БМВ фантасмагории, да ме прощават другите юзери :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 04 Ное 2008, 9:03

Браво!!! :bowdown:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 04 Ное 2008, 10:02

:yes: Не е лошо...аз ако съм не бих се сетил да го напиша така...продължавай все така както ти си знаеш-нали ти си писателя! ;)

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 04 Ное 2008, 12:27

брао брао чевече много добре.. страшно развитие продължавай само така! ;)
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории