Филтър в кабината.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
- to6i_Racing
- младши ентусиаст
-
Да но липсват някои снимки. Сега отварях. Педалите дето са го отваряли преди мен са счупили 2-та най-долни палеца на винтовете, които ги няма на снимките. Освен това имам някаква мощна желязна щанга, която минава точно пред единото винтче на капачето на филтъра
Как по-дяволите, да бръкна, за да го развия и да извадя тъпия филтър ?! Как може консуматив да е на такова място.
ps. Майстори - германци .. няма такова !

ps. Майстори - германци .. няма такова !
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

Това желязо маха ли се !?

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
Май нямам филтър на купето...

Само М5!!!
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Колега Минчев
Като свалиш джабката, след това махаш пластмасовата стойка на която са поставени датчиците( тя се държи на 3 болчета) и след това махаш капака на филтърната кутия и сменяш филтъра.
Под волана нищо не пипай( от там неможеш да го смениш), сменясе само от старана на джабката.
Като свалиш джабката, след това махаш пластмасовата стойка на която са поставени датчиците( тя се държи на 3 болчета) и след това махаш капака на филтърната кутия и сменяш филтъра.
Под волана нищо не пипай( от там неможеш да го смениш), сменясе само от старана на джабката.

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Колега Минчев

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Re: Май нямам филтър на купето...
Минчев написа::(![]()
Народе, отворих зад жабата, махнах кората под кормилото, дори
Няма и няма...НИщо подобно от това на снимките, значи май нямам филтър. Като пусна духалката и 2 минути ме обстрелва с всякакви листа, клонки и буболечки...Абе опасно си е, аз такъв метеоритен дъжд не съм видял и при преминаването на кометата Helbob близо до земята. Колата е 06 '96 316. Няма клима, няма и копче за вътрешно въртене на въздуха:( Много е ощетена от служителите в концерна...
абе колега-колата като е без клима-филтъра седи отпред при чистачките-не при жабката-разберете го накрая това

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Искам да попитам за 318is седан с климатроник (не е дигитален)дали някой знае къде се намира филтъра в купето.Дали е като на снимките показани в тази тема.
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
nakoone написа:Искам да попитам за 318is седан с климатроник (не е дигитален)дали някой знае къде се намира филтъра в купето.Дали е като на снимките показани в тази тема.
да колега

- nakoone
- ентусиаст
-
- nakoone
- ентусиаст
-
А от къде може да се купи такъв филтър в Пловдив.Питам за да не си губя времето да обикалям из целия град.Благодаря на всички които ми отговорят.
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
nakoone написа:А от къде може да се купи такъв филтър в Пловдив.Питам за да не си губя времето да обикалям из целия град.Благодаря на всички които ми отговорят.
Имаш Л.С.

- batkoto
- младши ентусиаст
-
Вие направо ме уплашихте бе. От 1 година колата ми е внесена в БГ и аз я карам и до сега не съм усещал миризми в купето. Карам за газаджий, зад стари дизеларки и нито на пуснато парно, нито само на винтелатор мирише вътре. Трябва ли да го сменям след като си духа добре и на всичките степени. И в крайна сметка не знам с какъв филтър съм ама ако го сменя и земе да ми миреше в колата? Всичките ли са ментаци? Аз съм без клима, но примерно зимно време докато карам на парно никога не ми е миришело и се е усещало само уханието от ароматизатора.
- KaTsArA-BMW
- кандидат ентусиаст
-
Колеги от Пловдив дайте да се видим с някой от вас че да ми смени филтъра че направо съм се изнервил супер много ! немога и тва е има 10000 кабела и тая клапа немога да я извадя
Пък бирата от мен 

M THE MOST POWERFUL LETTER IN THE WORLD !