Филтър в кабината.

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 19 Май 2008, 22:59

на мойта вече два пъти го сменям и то без да свалям жабката - колата е комби ако е отзначение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от to6i_Racing » 20 Май 2008, 10:09

темата е супер!!!! :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 20 Май 2008, 15:32

Да но липсват някои снимки. Сега отварях. Педалите дето са го отваряли преди мен са счупили 2-та най-долни палеца на винтовете, които ги няма на снимките. Освен това имам някаква мощна желязна щанга, която минава точно пред единото винтче на капачето на филтъра :evil: Как по-дяволите, да бръкна, за да го развия и да извадя тъпия филтър ?! Как може консуматив да е на такова място.

ps. Майстори - германци .. няма такова !
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 22 Май 2008, 12:25

Изображение
Изображение

Това желязо маха ли се !? :roll: Защото ми се струва, че точно зад него се пада капака на отвора за филтъра.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

Потребител
Аватар

Май нямам филтър на купето...

Мнение от Минчев » 03 Юни 2008, 9:32

:( :( :( Народе, отворих зад жабата, махнах кората под кормилото, дори :( Няма и няма...НИщо подобно от това на снимките, значи май нямам филтър. Като пусна духалката и 2 минути ме обстрелва с всякакви листа, клонки и буболечки...Абе опасно си е, аз такъв метеоритен дъжд не съм видял и при преминаването на кометата Helbob близо до земята. Колата е 06 '96 316. Няма клима, няма и копче за вътрешно въртене на въздуха:( Много е ощетена от служителите в концерна...
Само М5!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 03 Юни 2008, 9:40

Колега Минчев

Като свалиш джабката, след това махаш пластмасовата стойка на която са поставени датчиците( тя се държи на 3 болчета) и след това махаш капака на филтърната кутия и сменяш филтъра.
Под волана нищо не пипай( от там неможеш да го смениш), сменясе само от старана на джабката.
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 03 Юни 2008, 9:40

Колега Минчев

Като свалиш джабката, след това махаш пластмасовата стойка на която са поставени датчиците( тя се държи на 3 болчета) и след това махаш капака на филтърната кутия и сменяш филтъра.
Под волана нищо не пипай( от там неможеш да го смениш), сменясе само от старана на джабката.
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Re: Май нямам филтър на купето...

Мнение от laviatan » 03 Юни 2008, 10:29

Минчев написа::( :( :( Народе, отворих зад жабата, махнах кората под кормилото, дори :( Няма и няма...НИщо подобно от това на снимките, значи май нямам филтър. Като пусна духалката и 2 минути ме обстрелва с всякакви листа, клонки и буболечки...Абе опасно си е, аз такъв метеоритен дъжд не съм видял и при преминаването на кометата Helbob близо до земята. Колата е 06 '96 316. Няма клима, няма и копче за вътрешно въртене на въздуха:( Много е ощетена от служителите в концерна...

абе колега-колата като е без клима-филтъра седи отпред при чистачките-не при жабката-разберете го накрая това :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 03 Юни 2008, 10:41

Искам да попитам за 318is седан с климатроник (не е дигитален)дали някой знае къде се намира филтъра в купето.Дали е като на снимките показани в тази тема.

Emotionally Unstable
Аватар
Кара: Convertible

Мнение от Бибо » 04 Юни 2008, 8:01

nakoone написа:Искам да попитам за 318is седан с климатроник (не е дигитален)дали някой знае къде се намира филтъра в купето.Дали е като на снимките показани в тази тема.

да колега :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от nakoone » 04 Юни 2008, 8:14

Благодаря колега :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от nakoone » 04 Юни 2008, 8:17

А от къде може да се купи такъв филтър в Пловдив.Питам за да не си губя времето да обикалям из целия град.Благодаря на всички които ми отговорят.

Emotionally Unstable
Аватар
Кара: Convertible

Мнение от Бибо » 04 Юни 2008, 15:01

nakoone написа:А от къде може да се купи такъв филтър в Пловдив.Питам за да не си губя времето да обикалям из целия град.Благодаря на всички които ми отговорят.

Имаш Л.С.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от batkoto » 05 Юни 2008, 9:57

Вие направо ме уплашихте бе. От 1 година колата ми е внесена в БГ и аз я карам и до сега не съм усещал миризми в купето. Карам за газаджий, зад стари дизеларки и нито на пуснато парно, нито само на винтелатор мирише вътре. Трябва ли да го сменям след като си духа добре и на всичките степени. И в крайна сметка не знам с какъв филтър съм ама ако го сменя и земе да ми миреше в колата? Всичките ли са ментаци? Аз съм без клима, но примерно зимно време докато карам на парно никога не ми е миришело и се е усещало само уханието от ароматизатора.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KaTsArA-BMW » 26 Юни 2008, 21:36

Колеги от Пловдив дайте да се видим с някой от вас че да ми смени филтъра че направо съм се изнервил супер много ! немога и тва е има 10000 кабела и тая клапа немога да я извадя :help: Пък бирата от мен :mhihi:
M THE MOST POWERFUL LETTER IN THE WORLD !

ПредишнаСледваща

Назад към E36