Внимание,колеги
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
отваряш корите и виждаш///M3-E36 написа:Я кажете начин да се разбере дали ми е там бега или го няма? Как мога да съм сигурен без да се удрям някъде
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Днес се свързах с предишния собственик и той беше невероятно изненадан(не act-ваше,според мен),каза ми че не е знаел и незнам си какво,че и той е карал колата в Дару на диагностика и нищо не е излизало. А пък излиза и че той не е бил единствен собственик.Колата преди това е била на някакъв пловдивчанин,който си я е докарал от Германия още 2002ра година...явно при него е имало нещо...както и да е де...тези информациики за мен не променят нищо.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
тук в този форум много обичате конспирациите бе мамка му...
казал е човека че свалиха в началото волана видяха липсата след това на колонката и т.н. за да се види дали го има там..аз моите изводи съм си ги направил и те са: "има ли проблем с колата първо в сервиза и след това в този форум че аман от пишман-разбирачи дееба"
казал е човека че свалиха в началото волана видяха липсата след това на колонката и т.н. за да се види дали го има там..аз моите изводи съм си ги направил и те са: "има ли проблем с колата първо в сервиза и след това в този форум че аман от пишман-разбирачи дееба"

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
mariovj написа:До колкото знам,ако са ти монтирали оригинална аларма на БМВ,майсторите нямат никаква работа при колонкатанаправи си изводите сам
Майсторите си имат работа там,тавана се сваля,за да се изреже отвора за инфрачервения обемен датчик за купето,а тавана без да се махнат колонките първо не може да се свали.Как да е,станалото станало.Колата си е още в сервиза,правят ми и разни други работи по нея.Парите съм ги прежалил,животът ми е по-скъп от 1400лв..Пък и да са ги взели-Господ здраве да им дава и да не им се налага да им се отварят техните бегове в колите.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...само да вметна, че на болшинството по-стари коли /1995-1996-1997.../ вече лентовия кабел във волата е на финиширане и бековете не бачкат със сигурност! ама у наше село масово се купуват именно такива коли, после пише в хрониките какво и как става по пътищата!
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Животът го спасява колана, еърбега дава просто някаква допълнителна защита. Това обаче не оправдава циганията, която са направили на колегата. Жалко.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
D3BEP написа:В оторизираните сервизи обикновено има охранителни камери. Никой монтьор не е толкоз тъп, че да открадне част от кола на клиент.
Много по - лесно може да те излъже за невидими дреболии.
А ако има и фактура, просто забрави да си е твоят еърбег.
Абе има и такива случаи, но тук визирам Юнитрейд X

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Anthony_J написа:Животът го спасява колана, еърбега дава просто някаква допълнителна защита. Това обаче не оправдава циганията, която са направили на колегата. Жалко.
ти мани да не помага бега!!!! колана държи,ма при добър удар ако го нема бега си целуваш волана отсекъде...!! личен опит!!!
цялата система от колан,пиропатрон и еърбег върши изключително добра работа! едно да го нема и пораженията са в пъти по-сериозни...
- interlagos
- кандидат ентусиаст
-
баси мамата тоя де то ти я е продал го кака4ваш в колата слагаш си една каска и с 200 го разцепва6 в някое дьрво ако още диша го довьршваш с каската 

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2