Внимание,колеги

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 14 Май 2008, 18:40

///M3-E36 написа:Я кажете начин да се разбере дали ми е там бега или го няма? Как мога да съм сигурен без да се удрям някъде :help:
отваряш корите и виждаш
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 14 Май 2008, 21:17

Днес се свързах с предишния собственик и той беше невероятно изненадан(не act-ваше,според мен),каза ми че не е знаел и незнам си какво,че и той е карал колата в Дару на диагностика и нищо не е излизало. А пък излиза и че той не е бил единствен собственик.Колата преди това е била на някакъв пловдивчанин,който си я е докарал от Германия още 2002ра година...явно при него е имало нещо...както и да е де...тези информациики за мен не променят нищо.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mariovj » 21 Май 2008, 16:59

До колкото знам,ако са ти монтирали оригинална аларма на БМВ,майсторите нямат никаква работа при колонката ;) направи си изводите сам :idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 21 Май 2008, 17:56

тук в този форум много обичате конспирациите бе мамка му...
казал е човека че свалиха в началото волана видяха липсата след това на колонката и т.н. за да се види дали го има там..аз моите изводи съм си ги направил и те са: "има ли проблем с колата първо в сервиза и след това в този форум че аман от пишман-разбирачи дееба" :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 21 Май 2008, 19:52

mariovj написа:До колкото знам,ако са ти монтирали оригинална аларма на БМВ,майсторите нямат никаква работа при колонката ;) направи си изводите сам :idea:

Майсторите си имат работа там,тавана се сваля,за да се изреже отвора за инфрачервения обемен датчик за купето,а тавана без да се махнат колонките първо не може да се свали.Как да е,станалото станало.Колата си е още в сервиза,правят ми и разни други работи по нея.Парите съм ги прежалил,животът ми е по-скъп от 1400лв..Пък и да са ги взели-Господ здраве да им дава и да не им се налага да им се отварят техните бегове в колите.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 21 Май 2008, 23:18

...само да вметна, че на болшинството по-стари коли /1995-1996-1997.../ вече лентовия кабел във волата е на финиширане и бековете не бачкат със сигурност! ама у наше село масово се купуват именно такива коли, после пише в хрониките какво и как става по пътищата!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 21 Май 2008, 23:29

Животът го спасява колана, еърбега дава просто някаква допълнителна защита. Това обаче не оправдава циганията, която са направили на колегата. Жалко.

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 22 Май 2008, 1:20

D3BEP написа:В оторизираните сервизи обикновено има охранителни камери. Никой монтьор не е толкоз тъп, че да открадне част от кола на клиент.
Много по - лесно може да те излъже за невидими дреболии.
А ако има и фактура, просто забрави да си е твоят еърбег.

Абе има и такива случаи, но тук визирам Юнитрейд X
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 22 Май 2008, 9:56

Anthony_J написа:Животът го спасява колана, еърбега дава просто някаква допълнителна защита. Това обаче не оправдава циганията, която са направили на колегата. Жалко.

ти мани да не помага бега!!!! колана държи,ма при добър удар ако го нема бега си целуваш волана отсекъде...!! личен опит!!!
цялата система от колан,пиропатрон и еърбег върши изключително добра работа! едно да го нема и пораженията са в пъти по-сериозни...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от interlagos » 23 Май 2008, 0:20

баси мамата тоя де то ти я е продал го кака4ваш в колата слагаш си една каска и с 200 го разцепва6 в някое дьрво ако още диша го довьршваш с каската :banghead:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата