Измерения на синьо-бялата лудост!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 31 Юли 2004, 0:42

Babuna написа:Може нещо бартер да направим - аз за пловдивчанка, ти за софиянка. Абе ша го измислим.

Хмммм .....съгласен :wink: Пребягай до Манията ...темата със спай снимките :wink: :lol:

Потребител
Аватар

Мнение от didi_pi4 » 31 Юли 2004, 1:30

Яката работа :D :D :D .Историята ти е супер яка и много се смях докато я четох. :D БРАВО "неЧОВЕК" :D

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 31 Юли 2004, 8:12

Аве тои си е човек с развита литературна култура , което се отдава на много малко хора , за което ЕВАЛА :D
ИзображениеИзображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 31 Юли 2004, 19:44

Babuna написа:Иначе историйката я писах около 5 часа сумарно. Мисля си, че попрекалихте с хвалбите, далеч не е толкова добра според мен.
Ати прочете ли я ?

току що свърших :D
сорри, ма я четох на порции, Морков ми я свали и я качи на локалния ни сървър, за да мога по малко в почивките да я чета.
Искам и имам много неща да кажа, но искам да ги напиша на спокойствие, което ще стане може би по-следващата седмица, че в момента имаме малко повечко работа.
Но едно ще кажа още от сега - стила ти на писане е невероятен, това е стил на човек с богата обща култура.
Имах намерение след паузата ми на писане да се вкл
ча с нещо мъничко и скромно, но ти както винаги ме инспирира да напиша нещо повече и сега не мога да престана да подреждам мислите си в ред, годен за писане.
Но нека да спра дотук, всичко останало четете в поста ми, когато ми пуснат нет вкъщи :D
С най-големи Уважения и поклон пред труда ти
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 31 Юли 2004, 20:55

Лелееее БАТКУУУУУУ направо шеметено... като се замисля и аз какви простотий съм вършил и какви планове съм кроил... хахааха мислех си че съм единствен и малко се пристеснявах от това :lol: но вече знам че сме много :lol: И пари лесно не се изкарват... :wink:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 01 Авг 2004, 1:04

ама БМВ-лесно се чупят :lol: :lol: :lol: :lol:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 01 Авг 2004, 9:02

Dokato 4etiah izglegdah eto taka :shock: poniakoga taka :lol:i posle triabva6e da liagam 4e pri mene be6e 3:00h prez no6ta a triabva da stana v 6:30 ama trudo zaspah ot ne4ove6kata istoria.Izviniavam se 4e ne pi6a na kirilica ama...

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 03 Авг 2004, 18:21

Пич, няколко неща...
1. Поклон! :bowdown: Евала, повече не мога да кажа...
2. 2 монитора ми изгоряха, докато го прочета, 2 кутии цигари свършиха, гаджето от скука вече един час спи, но определено си струваше!
3. Имаш една бира от мене, само трябва да си дадеш координатите и ще дойда на крака да ти я донеса :)
4. Какво ли ще кажат пичовете от БМВ АГ за това? Хм, замисли се дали да не им го пратиш - сигурен сум, че ще им се отпусне от сърцето една Е21 поне ;)

КEEP UP THE GOOD WORK!
MORE BEER!

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 03 Авг 2004, 22:32

След толкова четене нищо не мога да кажа. :type: :yes:
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 04 Авг 2004, 0:04

Azrail написа:4. Какво ли ще кажат пичовете от БМВ АГ за това? Хм, замисли се дали да не им го пратиш

Бях се сетил за това, но няма да мога да преведа достатъчно добре историята на английски, а пък на немски хич!

Някой навива ли се да преведе сторито?
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 04 Авг 2004, 0:23

Aве ............ чесно ти казвам ...... ти не може да си нормален ...... човек ........ всеки който те нарече НЕчовек .. е донякъде прав ... но не въсем !!! ти си голям талант !!! .. сериозно трябв да се замислиш за нещо по сериозно !!! .... не знам ... друго .. но знам че докато има такива като теб .. форум на БМВ Ентусиастите ЩЕ има !
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 04 Авг 2004, 0:27

А така Росене, кажи им го да си го знаят :)
MORE BEER!

Потребител
Аватар

Мнение от aggressor_7f » 15 Авг 2004, 14:29

Вече наистина започвам да се убеждавам, че в този форум сте от друга планета :D Наистина е много симпатично- някаква друга култура, все едно отделна нация: БеЕмВейци!!!
Преди събора в Казанлък доста се бях замислила дали да не отида на гости на един приятел от там, обаче беше точно на рожденния ми ден... съдба! Какво да правиш. Това малко офф топик...
Бабун, какво те приеха? Трябва да е нещо като журналистика- доста рейтинги ще вдигнеш някой ден според мен. Иначе докато четях това невероятно умотворение направо с носталгия се пренесох в славните кандидат-студентски времена. И както си обмислях идеята да излезна да пия по нещо с компанията- стигнах до онази част където си сипал един Джин с Тоник за успокоение- и рекапитулирах тотално. От предишната вечер беше останала малко "джинтуиция" и реших да я спася от изветряване. И така- ето ме сега тук, прекланяйки се пред творческите ти способности- даже поотложих малко един белот.
Ми това е от мен- по- често да ги пишеш такива и да ни радваш!!
А, да- за тези които имитират БМВ-та в домовете си- вече ги познавам само по звука! Почти всеки път като чуя зад гърба си познатото бръмчене се оказва че съм познала!! 8)
Хайде сега ви пожелавам чао, защото Монтоя е на 4-от място!
here I go again...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kompi » 16 Авг 2004, 1:56

Иво!Първо да кажа ,че много се радвам ,че си един от най-добрите ми приятели.Чак сега имах време да прочета историята и изобщо не стжалявам ,че е 3:00 ,а утре ме чакат 14 часа работа!
Всички и се кефят щото си велик! :bowdown: А аз знам, щото бая време сме неразделни(с изклучение на един период,за които ме е яд), че освен на всичко това сме способни на още куп щуротии в името на някаква изрудска АКУЛА. Дано след време караме некви(собствени),за да пишеш още много яки случки сжързани с тях и да сме си винаги такива приятели.
Поздрави на всички ,които са се развълнували след прочитането на "The story"
п.п.Иво щта чакам при мене на морето :bchug: и на пички:)
Сучииии!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 03 Сеп 2004, 13:07

Доктор Баварков препоръчва : за всички болни от тази болест по лекарско предписание по едно BMW-це без значение от моделчето щото иначе има филм да се оздравее....

евалата пич ти ма изкърти

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории