Измерения на синьо-бялата лудост!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Аве тои си е човек с развита литературна култура , което се отдава на много малко хора , за което ЕВАЛА 

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Babuna написа:Иначе историйката я писах около 5 часа сумарно. Мисля си, че попрекалихте с хвалбите, далеч не е толкова добра според мен.
Ати прочете ли я ?
току що свърших

сорри, ма я четох на порции, Морков ми я свали и я качи на локалния ни сървър, за да мога по малко в почивките да я чета.
Искам и имам много неща да кажа, но искам да ги напиша на спокойствие, което ще стане може би по-следващата седмица, че в момента имаме малко повечко работа.
Но едно ще кажа още от сега - стила ти на писане е невероятен, това е стил на човек с богата обща култура.
Имах намерение след паузата ми на писане да се вкл
ча с нещо мъничко и скромно, но ти както винаги ме инспирира да напиша нещо повече и сега не мога да престана да подреждам мислите си в ред, годен за писане.
Но нека да спра дотук, всичко останало четете в поста ми, когато ми пуснат нет вкъщи

С най-големи Уважения и поклон пред труда ти
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Лелееее БАТКУУУУУУ направо шеметено... като се замисля и аз какви простотий съм вършил и какви планове съм кроил... хахааха мислех си че съм единствен и малко се пристеснявах от това
но вече знам че сме много
И пари лесно не се изкарват... 

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
ама БМВ-лесно се чупят

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Dokato 4etiah izglegdah eto taka
poniakoga taka
i posle triabva6e da liagam 4e pri mene be6e 3:00h prez no6ta a triabva da stana v 6:30 ama trudo zaspah ot ne4ove6kata istoria.Izviniavam se 4e ne pi6a na kirilica ama...

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Azrail
- UFO Pilot
-
Пич, няколко неща...
1. Поклон!
Евала, повече не мога да кажа...
2. 2 монитора ми изгоряха, докато го прочета, 2 кутии цигари свършиха, гаджето от скука вече един час спи, но определено си струваше!
3. Имаш една бира от мене, само трябва да си дадеш координатите и ще дойда на крака да ти я донеса
4. Какво ли ще кажат пичовете от БМВ АГ за това? Хм, замисли се дали да не им го пратиш - сигурен сум, че ще им се отпусне от сърцето една Е21 поне
КEEP UP THE GOOD WORK!
1. Поклон!

2. 2 монитора ми изгоряха, докато го прочета, 2 кутии цигари свършиха, гаджето от скука вече един час спи, но определено си струваше!
3. Имаш една бира от мене, само трябва да си дадеш координатите и ще дойда на крака да ти я донеса

4. Какво ли ще кажат пичовете от БМВ АГ за това? Хм, замисли се дали да не им го пратиш - сигурен сум, че ще им се отпусне от сърцето една Е21 поне

КEEP UP THE GOOD WORK!
MORE BEER!
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Azrail написа:4. Какво ли ще кажат пичовете от БМВ АГ за това? Хм, замисли се дали да не им го пратиш
Бях се сетил за това, но няма да мога да преведа достатъчно добре историята на английски, а пък на немски хич!
Някой навива ли се да преведе сторито?
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Aве ............ чесно ти казвам ...... ти не може да си нормален ...... човек ........ всеки който те нарече НЕчовек .. е донякъде прав ... но не въсем !!! ти си голям талант !!! .. сериозно трябв да се замислиш за нещо по сериозно !!! .... не знам ... друго .. но знам че докато има такива като теб .. форум на БМВ Ентусиастите ЩЕ има !

R.I.P Landikar
- Azrail
- UFO Pilot
-
- aggressor_7f
- Потребител
-
Вече наистина започвам да се убеждавам, че в този форум сте от друга планета
Наистина е много симпатично- някаква друга култура, все едно отделна нация: БеЕмВейци!!!
Преди събора в Казанлък доста се бях замислила дали да не отида на гости на един приятел от там, обаче беше точно на рожденния ми ден... съдба! Какво да правиш. Това малко офф топик...
Бабун, какво те приеха? Трябва да е нещо като журналистика- доста рейтинги ще вдигнеш някой ден според мен. Иначе докато четях това невероятно умотворение направо с носталгия се пренесох в славните кандидат-студентски времена. И както си обмислях идеята да излезна да пия по нещо с компанията- стигнах до онази част където си сипал един Джин с Тоник за успокоение- и рекапитулирах тотално. От предишната вечер беше останала малко "джинтуиция" и реших да я спася от изветряване. И така- ето ме сега тук, прекланяйки се пред творческите ти способности- даже поотложих малко един белот.
Ми това е от мен- по- често да ги пишеш такива и да ни радваш!!
А, да- за тези които имитират БМВ-та в домовете си- вече ги познавам само по звука! Почти всеки път като чуя зад гърба си познатото бръмчене се оказва че съм познала!!
Хайде сега ви пожелавам чао, защото Монтоя е на 4-от място!

Преди събора в Казанлък доста се бях замислила дали да не отида на гости на един приятел от там, обаче беше точно на рожденния ми ден... съдба! Какво да правиш. Това малко офф топик...
Бабун, какво те приеха? Трябва да е нещо като журналистика- доста рейтинги ще вдигнеш някой ден според мен. Иначе докато четях това невероятно умотворение направо с носталгия се пренесох в славните кандидат-студентски времена. И както си обмислях идеята да излезна да пия по нещо с компанията- стигнах до онази част където си сипал един Джин с Тоник за успокоение- и рекапитулирах тотално. От предишната вечер беше останала малко "джинтуиция" и реших да я спася от изветряване. И така- ето ме сега тук, прекланяйки се пред творческите ти способности- даже поотложих малко един белот.
Ми това е от мен- по- често да ги пишеш такива и да ни радваш!!
А, да- за тези които имитират БМВ-та в домовете си- вече ги познавам само по звука! Почти всеки път като чуя зад гърба си познатото бръмчене се оказва че съм познала!!

Хайде сега ви пожелавам чао, защото Монтоя е на 4-от място!
here I go again...
- kompi
- младши ентусиаст
-
Иво!Първо да кажа ,че много се радвам ,че си един от най-добрите ми приятели.Чак сега имах време да прочета историята и изобщо не стжалявам ,че е 3:00 ,а утре ме чакат 14 часа работа!
Всички и се кефят щото си велик!
А аз знам, щото бая време сме неразделни(с изклучение на един период,за които ме е яд), че освен на всичко това сме способни на още куп щуротии в името на някаква изрудска АКУЛА. Дано след време караме некви(собствени),за да пишеш още много яки случки сжързани с тях и да сме си винаги такива приятели.
Поздрави на всички ,които са се развълнували след прочитането на "The story"
п.п.Иво щта чакам при мене на морето
и на пички:)
Всички и се кефят щото си велик!

Поздрави на всички ,които са се развълнували след прочитането на "The story"
п.п.Иво щта чакам при мене на морето

Сучииии!
- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
Доктор Баварков препоръчва : за всички болни от тази болест по лекарско предписание по едно BMW-це без значение от моделчето щото иначе има филм да се оздравее....
евалата пич ти ма изкърти
евалата пич ти ма изкърти
72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5