Тема на недоволните/ доволните/ - две в едно
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Като гледам, тук основно за жени се говори
Не е това целта и понеже нещата, от които сме недоволни са повече, ще е добре всеки да каже от какво е доволен и как го прави тоя номер
Моите уважения към дамите във форума, нямам нищо против приказките за жени, ама там са по- важни действията 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-

Отваряй и тема на доволните тогава

Коят тема стане по - голяма - пИчелиии!
PP. Гледам ,че си едитнал вече

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Re: ............
Тоо Cool написа:Нещо последния път не те видях на Дунев.....а специално заради тебе бех отишъл........![]()
![]()
Сигурно е било заради лунния пейзаж, ма ти верно с тия 20" джанти не си за тия улици....ние с обикновените коли и джантета си караме по Студентски дееба.....
![]()
![]()
Eй, ето го и отворкото с големите джанти. Не Милко, аз нямам 18-ки М6, карам с железарки и тасчета и пак съм недоволен, щото няма пари за едни биалетки.
Не бях на Дунев, защото изрично казах в темата, че ще дойда ако ми оправят колата до тогава, но Никола установи, че съм съсипал главата и нямаше логика да ходя пеша до там. Знаеш ми телефона, звънни ми ако толкова имаш желание да ме видиш. И престанете да се зяяждате с мен, защото започвате и вие да ме дразните

BMW only!
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
SpUd3r написа:усещам как Милко ще го биинат
Maрто не съм казвал подобно нещо, ще съм ти благодарен ако и ти се въздържаш от коментар по темата. Където и да пиша нещо по форума, веднага някой от вас (хората, които се събирате в Дружба) почва да пуска намеци и интриги

Точно пък към теб не съм имал нищо против и се радвам да те видя, но тъй като твоите добри приятели ме ненавиждат аз нямам какво да направя

BMW only!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Недоволен съм от факта,че през няколко дена бензина се покачва с по 3 стотинки...спомням си как на 1 януари зареждах на 1.99 95 ,а днес той е на цена 2.31...единственото ми успокоение е,че задръстванията скоро ще намалеят,а когато влезе в сила закона за ГАЗ-та,ще свършат окончателно 

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
///MapTo написа:Недоволен съм от факта,че през няколко дена бензина се покачва с по 3 стотинки...спомням си как на 1 януари зареждах на 1.99 95 ,а днес той е на цена 2.31...единственото ми успокоение е,че задръстванията скоро ще намалеят,а когато влезе в сила закона за ГАЗ-та,ще свършат окончателно
мислиш ли сериозно че ще го приемат ?
съмнявам се че протестите сега които УЖ ще се правят ще доведът до някакъв ефект .. все пак някои каза че такива са цените навън така че няма да се намалят ... други казаха че трябва да се дигнат заплатите да ама ще станало инфлация така че те са си оплели конците и май няма да се оправим скоро щот ако дигнат заплатите ще дигнат цените на всичко и ПАК ще го ядем .. не знам дали има въобще някаква опция да се оправи тая държава от създалата се ситуация .. мога само да помоля Гуруто на форума Зверо да се изкаже дали той вижда някаква светлина в тунела

но да спрат колите с газ ... знам ли това значи сигурно половин българия .. наскоро с 1 познат броехме колите по улицата ... с дупка .. с дупка .. с дупка .. с дупка .. А една без

преди години имаше предложение за закон за гаражите да се закрият всички .. нещо подобно ми се вижда и сега .. просто дойдеха голями магазини и тея гаражи сами си затвориха

съмнява ме да стане насила с закон .. че са луди да ни изпробват търпението се вижда но чак пак толко

- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
И аз не съм доволен от живота в чужбинско и аз се връщам,ама и от живота в БГ не съм доволенmagareto_yori написа:Недоволен съм от живота в Америка,но съм доволен че се връщам в БГ

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
недоволен съм единствено от мърсотията,дупките и адски голямото крадене....!!мисля,че може и по-малко да се краде,за да има за сички!
иначе съм си много доволен!от сичко! аз / като улавите/ проблеми неам...! 

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
paparazzo написа:-Дзверо тука нема се появи щот пропадна в една тема с банки-удави се там-жалко....
![]()
![]()
Не дърпай дявола за опашката. В случея Дзверо за постовете!
Иначе и аз съм доволен от едно нещо: грозна Българка не съм видел през последните 15 години.

От тогава русото не е на мода.
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4