Тема на недоволните/ доволните/ - две в едно

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 18 Май 2008, 10:52

Аре стига негативизъм де :!:
За какво да се ядосваме и натоварваме допълнително ;)
Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 18 Май 2008, 12:39

Като гледам, тук основно за жени се говори :mhihi: Не е това целта и понеже нещата, от които сме недоволни са повече, ще е добре всеки да каже от какво е доволен и как го прави тоя номер :mhihi: Моите уважения към дамите във форума, нямам нищо против приказките за жени, ама там са по- важни действията :winky:
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 18 Май 2008, 12:46

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Отваряй и тема на доволните тогава :)
Коят тема стане по - голяма - пИчелиии!

PP. Гледам ,че си едитнал вече :) Щом като ще е в една пусни поне и една анкета, кой доволен, кой не :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rado84 » 18 Май 2008, 12:59

ja написа:Аз па съм недоволен от пичките...
Вместо да ни дебнат зад всеки ъгъл приклекнали и готови за по една свирка, те само за романтика ревът. Баси чудото...

Т'ва е, щот не знаеш къде и как да търсиш. Пък аз знам и снощи си намерих редовна такава. :mhihi: :mhihi:
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Re: ............

Мнение от amd » 18 Май 2008, 13:43

Тоо Cool написа:Нещо последния път не те видях на Дунев.....а специално заради тебе бех отишъл........ :roll: :roll: :roll: Сигурно е било заради лунния пейзаж, ма ти верно с тия 20" джанти не си за тия улици....ние с обикновените коли и джантета си караме по Студентски дееба..... ;) ;) ;)

Eй, ето го и отворкото с големите джанти. Не Милко, аз нямам 18-ки М6, карам с железарки и тасчета и пак съм недоволен, щото няма пари за едни биалетки.
Не бях на Дунев, защото изрично казах в темата, че ще дойда ако ми оправят колата до тогава, но Никола установи, че съм съсипал главата и нямаше логика да ходя пеша до там. Знаеш ми телефона, звънни ми ако толкова имаш желание да ме видиш. И престанете да се зяяждате с мен, защото започвате и вие да ме дразните :!:
BMW only!

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 18 Май 2008, 13:48

усещам как Милко ще го биинат :mhihi:
Tux0 Ca !
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 18 Май 2008, 14:18

SpUd3r написа:усещам как Милко ще го биинат :mhihi:

Maрто не съм казвал подобно нещо, ще съм ти благодарен ако и ти се въздържаш от коментар по темата. Където и да пиша нещо по форума, веднага някой от вас (хората, които се събирате в Дружба) почва да пуска намеци и интриги :confused: Всички сте едни силни и задружни, все едно, че аз съм причината да ви е горчив живота. Спрете да занимавате мен и форума с простотии, отново казвам - не съм ви направил нищо за да се отнасяте така с мен. Аз ви събрах първоначално на тези сбирки, с идеята да се познаваме от квартала и околността феновете на БМВ-тата, да си помагаме и т.н., а не да се плюем по форума. Бил съм ви напсувал - е, ми че вие сте едни обидчиви, а аз нямам право да ви се сърдя. И някои се постараха цялата група да разбере, че съм напсувал 2-3 човека, които ме дразнеха постоянно в скайпа.
Точно пък към теб не съм имал нищо против и се радвам да те видя, но тъй като твоите добри приятели ме ненавиждат аз нямам какво да направя :roll:
BMW only!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 18 Май 2008, 14:33

Недоволен съм от факта,че през няколко дена бензина се покачва с по 3 стотинки...спомням си как на 1 януари зареждах на 1.99 95 ,а днес той е на цена 2.31...единственото ми успокоение е,че задръстванията скоро ще намалеят,а когато влезе в сила закона за ГАЗ-та,ще свършат окончателно :roll:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 18 Май 2008, 15:37

Недоволен съм от живота в Америка,но съм доволен че се връщам в БГ 8)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 18 Май 2008, 16:16

от ученето ..... най-вече механиката и термодинамиката :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 18 Май 2008, 16:43

///MapTo написа:Недоволен съм от факта,че през няколко дена бензина се покачва с по 3 стотинки...спомням си как на 1 януари зареждах на 1.99 95 ,а днес той е на цена 2.31...единственото ми успокоение е,че задръстванията скоро ще намалеят,а когато влезе в сила закона за ГАЗ-та,ще свършат окончателно :roll:

мислиш ли сериозно че ще го приемат ?
съмнявам се че протестите сега които УЖ ще се правят ще доведът до някакъв ефект .. все пак някои каза че такива са цените навън така че няма да се намалят ... други казаха че трябва да се дигнат заплатите да ама ще станало инфлация така че те са си оплели конците и май няма да се оправим скоро щот ако дигнат заплатите ще дигнат цените на всичко и ПАК ще го ядем .. не знам дали има въобще някаква опция да се оправи тая държава от създалата се ситуация .. мога само да помоля Гуруто на форума Зверо да се изкаже дали той вижда някаква светлина в тунела ;)
но да спрат колите с газ ... знам ли това значи сигурно половин българия .. наскоро с 1 познат броехме колите по улицата ... с дупка .. с дупка .. с дупка .. с дупка .. А една без :mhihi:
преди години имаше предложение за закон за гаражите да се закрият всички .. нещо подобно ми се вижда и сега .. просто дойдеха голями магазини и тея гаражи сами си затвориха ;)
съмнява ме да стане насила с закон .. че са луди да ни изпробват търпението се вижда но чак пак толко :lol:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paparazzo » 18 Май 2008, 17:02

-Дзверо тука нема се появи щот пропадна в една тема с банки-удави се там-жалко....
:lol: :lol: :lol:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 18 Май 2008, 17:54

magareto_yori написа:Недоволен съм от живота в Америка,но съм доволен че се връщам в БГ 8)
И аз не съм доволен от живота в чужбинско и аз се връщам,ама и от живота в БГ не съм доволен :confused: И най вече не съм доволен от това че вечно не съм доволен :help: :mhihi: .Доволен съм от това че е пролет,страхотно време,слънце,зеленинка... 8)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 18 Май 2008, 18:22

недоволен съм единствено от мърсотията,дупките и адски голямото крадене....!!мисля,че може и по-малко да се краде,за да има за сички! 8) иначе съм си много доволен!от сичко! аз / като улавите/ проблеми неам...! :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 18 Май 2008, 19:28

paparazzo написа:-Дзверо тука нема се появи щот пропадна в една тема с банки-удави се там-жалко....
:lol: :lol: :lol:

Не дърпай дявола за опашката. В случея Дзверо за постовете!

Иначе и аз съм доволен от едно нещо: грозна Българка не съм видел през последните 15 години. :winky: Е как да не ти се стопли душата, а?
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата