Тъп и нагъл съсед - чакам съвети

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rado84 » 17 Май 2008, 15:22

t060 написа:
NaKi4_pZ написа:C4 :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Нещо по-евтинко няма ли? По възможност без да избиеш половината квартал :?:
Ми фани двама гладни мангали и за някоя и друга бира ще зазидат входовете на тея бетонни гаражи... :twisted: :mhihi: Представи си реакцията на тия тарикати като не успеят да си намерят входа на гаража... Изображение

Тая тема май трябва да се преименува на "Съвети как да се прецакваме взаимно със съседа"... :mhihi: :P
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Asmatika » 17 Май 2008, 16:00

Аз маи верно ще фана два мангала да им заварат ключалките някоия вереч да ги питам после как ще си изкарат барутняците отвътре
Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rado84 » 17 Май 2008, 16:30

Asmatika написа:Аз маи верно ще фана два мангала да им заварат ключалките някоия вереч да ги питам после как ще си изкарат барутняците отвътре

Ся му хрумна нещо по-добро - да им зазидат входа на гаражите докато колите са вътре. Ще трябва да срути гаража за да си изкара колата... :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 17 Май 2008, 16:45

pandev22 написа:ми бате изсери му се под изтривалката да види какво е смрад

:mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ajaxus » 17 Май 2008, 17:29

вчера един приятел ми разправя следната история... има си място пред блока да спира, ама някъв наглец(съседа отгоре) всеки път го запушвал с астричката.. на моя човек му писнало да ходи да го моли всеки път да си мести колата и един път му казал че е нагъл... онзи като почнал 'знаеш ли кой съм аз...' и другите подобни. на сутринта моя човек си гледа колата с нарязани гуми :shock: :shock: :shock:

сега му мислим отмъщение... тази тема ще е добър източник!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Asmatika » 17 Май 2008, 17:40

Така стана и с старата ми бичкиа,ама като ми сряза гумите тоя
бакшиш после влезнах с вратата у тях и не само ми купи нови гуми ами кат ми види бараката спира 10 метра в дясно.Няма да тарпа простотията ама изобщо.Изобщо не се пазаря както някои колеги във форума,не сички разбира се.
Изображение Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 17 Май 2008, 18:32

В тая връзка, на платения паркинг двамата идиоти винаги паркират плътно до колата на брата и често не може да се влезе в нея, ама не мога да ги засека. Ако облегна един калашник на предното стъкло с бележка: "Ако няма промяна ще го използвам" Дали ще има ефект? Пазачите са умрели в кожата си старци и помощ от тях да се разберем няма да има :(
п.с. Дайте и други предложения.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 17 Май 2008, 20:43

ajaxus написа:вчера един приятел ми разправя следната история... има си място пред блока да спира, ама някъв наглец(съседа отгоре) всеки път го запушвал с астричката.. на моя човек му писнало да ходи да го моли всеки път да си мести колата и един път му казал че е нагъл... онзи като почнал 'знаеш ли кой съм аз...' и другите подобни. на сутринта моя човек си гледа колата с нарязани гуми :shock: :shock: :shock:

сега му мислим отмъщение... тази тема ще е добър източник!

Ами купува си една монтажна пяна,през нощта я изпръсква през предната решетка и после гледа сеир :mhihi: :shock: :mhihi: :shock: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Storm Rider » 18 Май 2008, 1:15

hemicharger написа:
pandev22 написа:ми бате изсери му се под изтривалката да види какво е смрад

:mhihi:

на лайна ше му замерише, нема да му замерише на курник

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330xdА
Детайли за колата: Става все още.

Мнение от ангелски » 18 Май 2008, 8:55

Моя съвет е да го попиташ дали има интернет в къщи, и ако да, дайму да прочете тази тема, :shock: да разбера за какво става въпрос :mhihi: Имам чуството,че после ще те извика да ти покаже как е запълнил дупките от колците :mhihi:
Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 18 Май 2008, 10:59

смени му катинара :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 18 Май 2008, 12:43

И аз имам проблем с един съсед. Винаги паркира на тротоара и след хиляди забележки от страна на съседи, мизерии върху колата му той не престава. Колкото и място да има за паркиране той задължително го прави по този начин. Та въпроса ми е, тъй като ми омръзна от него, реших да го снимам и да пратя снимките в КАТ. Какви са изискванията и къде трябва да се прати, и дали може при този случай? :roll: Никъде не намерих информация и ви моля за помощ! :help:

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 18 Май 2008, 13:00

Едно нестандартно решение на проблема- първоначално в разговор му влез остро и като видиш че гори от желание да ти противоречи, и спори, вкарай го в една бирария, пий с него по бира и вече спокойно му обясни ситуацията. Даже му се извини ей така, и да не забравиш да му напомниш да махне колците от там :mhihi: . После гледай сеир- сигурен съм, че ще ги разкара.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 18 Май 2008, 19:01

jArGoN_LaDy написа:И аз имам проблем с един съсед. Винаги паркира на тротоара и след хиляди забележки от страна на съседи, мизерии върху колата му той не престава. Колкото и място да има за паркиране той задължително го прави по този начин. Та въпроса ми е, тъй като ми омръзна от него, реших да го снимам и да пратя снимките в КАТ. Какви са изискванията и къде трябва да се прати, и дали може при този случай? :roll: Никъде не намерих информация и ви моля за помощ! :help:

мажи смело с лютеница, цветът му е подходящ :mhihi:
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Pavkata_svt » 18 Май 2008, 22:00

Купи два катинара и ги заключи ди неговия.
0888 700 336 0898 69 65 03

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата