Тъп и нагъл съсед - чакам съвети
Модератор: Общи модератори
Ми фани двама гладни мангали и за някоя и друга бира ще зазидат входовете на тея бетонни гаражи...t060 написа:NaKi4_pZ написа:C4![]()
![]()
Нещо по-евтинко няма ли? По възможност без да избиеш половината квартал

Тая тема май трябва да се преименува на "Съвети как да се прецакваме взаимно със съседа"...

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
pandev22 написа:ми бате изсери му се под изтривалката да види какво е смрад

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
вчера един приятел ми разправя следната история... има си място пред блока да спира, ама някъв наглец(съседа отгоре) всеки път го запушвал с астричката.. на моя човек му писнало да ходи да го моли всеки път да си мести колата и един път му казал че е нагъл... онзи като почнал 'знаеш ли кой съм аз...' и другите подобни. на сутринта моя човек си гледа колата с нарязани гуми
сега му мислим отмъщение... тази тема ще е добър източник!

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
В тая връзка, на платения паркинг двамата идиоти винаги паркират плътно до колата на брата и често не може да се влезе в нея, ама не мога да ги засека. Ако облегна един калашник на предното стъкло с бележка: "Ако няма промяна ще го използвам" Дали ще има ефект? Пазачите са умрели в кожата си старци и помощ от тях да се разберем няма да има
п.с. Дайте и други предложения.

п.с. Дайте и други предложения.
От тогава русото не е на мода.
- pandev22
- младши ентусиаст
-
ajaxus написа:вчера един приятел ми разправя следната история... има си място пред блока да спира, ама някъв наглец(съседа отгоре) всеки път го запушвал с астричката.. на моя човек му писнало да ходи да го моли всеки път да си мести колата и един път му казал че е нагъл... онзи като почнал 'знаеш ли кой съм аз...' и другите подобни. на сутринта моя човек си гледа колата с нарязани гуми![]()
![]()
![]()
Ами купува си една монтажна пяна,през нощта я изпръсква през предната решетка и после гледа сеир

- Storm Rider
- кандидат ентусиаст
-
hemicharger написа:pandev22 написа:ми бате изсери му се под изтривалката да види какво е смрад
на лайна ше му замерише, нема да му замерише на курник
- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
Моя съвет е да го попиташ дали има интернет в къщи, и ако да, дайму да прочете тази тема,
да разбера за какво става въпрос
Имам чуството,че после ще те извика да ти покаже как е запълнил дупките от колците 

Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
И аз имам проблем с един съсед. Винаги паркира на тротоара и след хиляди забележки от страна на съседи, мизерии върху колата му той не престава. Колкото и място да има за паркиране той задължително го прави по този начин. Та въпроса ми е, тъй като ми омръзна от него, реших да го снимам и да пратя снимките в КАТ. Какви са изискванията и къде трябва да се прати, и дали може при този случай?
Никъде не намерих информация и ви моля за помощ! 

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Едно нестандартно решение на проблема- първоначално в разговор му влез остро и като видиш че гори от желание да ти противоречи, и спори, вкарай го в една бирария, пий с него по бира и вече спокойно му обясни ситуацията. Даже му се извини ей така, и да не забравиш да му напомниш да махне колците от там
. После гледай сеир- сигурен съм, че ще ги разкара.

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
jArGoN_LaDy написа:И аз имам проблем с един съсед. Винаги паркира на тротоара и след хиляди забележки от страна на съседи, мизерии върху колата му той не престава. Колкото и място да има за паркиране той задължително го прави по този начин. Та въпроса ми е, тъй като ми омръзна от него, реших да го снимам и да пратя снимките в КАТ. Какви са изискванията и къде трябва да се прати, и дали може при този случай?Никъде не намерих информация и ви моля за помощ!
мажи смело с лютеница, цветът му е подходящ