някой имал ли е грижа с централното заключване на Е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 08 Май 2008, 13:30

От ис не знам ще стане ли, че те нали са много бързи и може да са по-специални да не се разпадат от звукувата ударна вълна, която се появява.
Аре казвай после, че един приятел вчера се обади със същите проблеми горе долу, явно върлува грип :mhihi:
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 08 Май 2008, 14:12

KickingKing написа:От ис не знам ще стане ли, че те нали са много бързи и може да са по-специални да не се разпадат от звукувата ударна вълна, която се появява.
Аре казвай после, че един приятел вчера се обади със същите проблеми горе долу, явно върлува грип :mhihi:

ще го пробвам утре сутринта моя ис беше 316-ка преди време та мисля 4е вси4ко е 1:1

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Мнение от ludiagsm » 14 Май 2008, 7:39

намерих къде ми е проблема оказа се в модула за централното , на4и тея алармаджии са вързали двата изхода за управление за централното директно към бобинките на релетата в модула там има 3 релета 2 от тях за за централното като 6тракне едното отваря ,като 6тракне другото затваря ,от аларамата 2-те кабел4ета подават маса като подаде маса на едното реле централното отваря като подаде маса на другото реле централното затваря ,бобинките на реленцата имат общ+ който в моя слу4ай се появяваше само когато работи двигателя щом загася и из4езва ебали го от къде идваше :roll: :lol: . Аз реших генерално проблема като прекъснах плюсовите писти на реленцата така 4е да не са вързани ве4е към онзи незнайно откъде идващ + при работещ двигател и в същото време пуснах един постоянен + който не се влияе от това има ли контакт запален ли е двигателя или не,сега ве4е винаги го има и така ве4е отново си имам централно много е яко :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 14 Май 2008, 9:40

:clap:
Е кой си разбира от Ги Си Ем И глейай как мое сам си оправя нещата :mhihi:
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 14 Май 2008, 17:44

KickingKing написа::clap:
Е кой си разбира от Ги Си Ем И глейай как мое сам си оправя нещата :mhihi:
Дамм сега ако някой има подобни грижи може да му е по-лесно

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525d

Мнение от javor » 15 Май 2008, 14:53

и на мен ми се прецака централното. без значение дали с алармата или с ключа, като заключа,след секунда се отключва сама а алармата остава да рабити:shock: .после изключвам алармата и всичко е ок.при следващото заключване всичко е наред, а като отключа,алармата се изключва,а вратите остават заключени. :( и всеки път в тази поредица.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 15 Май 2008, 20:06

javor написа:и на мен ми се прецака централното. без значение дали с алармата или с ключа, като заключа,след секунда се отключва сама а алармата остава да рабити:shock: .после изключвам алармата и всичко е ок.при следващото заключване всичко е наред, а като отключа,алармата се изключва,а вратите остават заключени. :( и всеки път в тази поредица.

в краен слу4ай правиш като мен и готово ама тряя горе долу да си в 4ас с мултицета и малко с поялника ако искаш обади се 0886 444 448 Иво

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525d

Мнение от javor » 16 Май 2008, 20:31

заминавам малко на прчивка,но като се върна ще ти се обадя.

Предишна

Назад към E36