някой имал ли е грижа с централното заключване на Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- KickingKing
- ентусиаст
-
От ис не знам ще стане ли, че те нали са много бързи и може да са по-специални да не се разпадат от звукувата ударна вълна, която се появява.
Аре казвай после, че един приятел вчера се обади със същите проблеми горе долу, явно върлува грип
Аре казвай после, че един приятел вчера се обади със същите проблеми горе долу, явно върлува грип

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
KickingKing написа:От ис не знам ще стане ли, че те нали са много бързи и може да са по-специални да не се разпадат от звукувата ударна вълна, която се появява.
ще го пробвам утре сутринта моя ис беше 316-ка преди време та мисля 4е вси4ко е 1:1
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
намерих къде ми е проблема оказа се в модула за централното , на4и тея алармаджии са вързали двата изхода за управление за централното директно към бобинките на релетата в модула там има 3 релета 2 от тях за за централното като 6тракне едното отваря ,като 6тракне другото затваря ,от аларамата 2-те кабел4ета подават маса като подаде маса на едното реле централното отваря като подаде маса на другото реле централното затваря ,бобинките на реленцата имат общ+ който в моя слу4ай се появяваше само когато работи двигателя щом загася и из4езва ебали го от къде идваше
. Аз реших генерално проблема като прекъснах плюсовите писти на реленцата така 4е да не са вързани ве4е към онзи незнайно откъде идващ + при работещ двигател и в същото време пуснах един постоянен + който не се влияе от това има ли контакт запален ли е двигателя или не,сега ве4е винаги го има и така ве4е отново си имам централно много е яко 

- KickingKing
- ентусиаст
-

Е кой си разбира от Ги Си Ем И глейай как мое сам си оправя нещата

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
Дамм сега ако някой има подобни грижи може да му е по-лесноKickingKing написа::clap:
Е кой си разбира от Ги Си Ем И глейай как мое сам си оправя нещата
- javor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525d
и на мен ми се прецака централното. без значение дали с алармата или с ключа, като заключа,след секунда се отключва сама а алармата остава да рабити:shock: .после изключвам алармата и всичко е ок.при следващото заключване всичко е наред, а като отключа,алармата се изключва,а вратите остават заключени.
и всеки път в тази поредица.

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
javor написа:и на мен ми се прецака централното. без значение дали с алармата или с ключа, като заключа,след секунда се отключва сама а алармата остава да рабити:shock: .после изключвам алармата и всичко е ок.при следващото заключване всичко е наред, а като отключа,алармата се изключва,а вратите остават заключени.и всеки път в тази поредица.
в краен слу4ай правиш като мен и готово ама тряя горе долу да си в 4ас с мултицета и малко с поялника ако искаш обади се 0886 444 448 Иво
- javor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525d
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2