Буст метър за ТДС
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Буст метър за ТДС
Мисля да си монтирам буст метър на колата понеже имам излишен такъв,но не виждам каде може да се хване маркучето за да отчита налягане.Ако някой има идеи нека сподели.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
От долу на всмукателния колектор влиза един вакум ,можеш да го вържеш на него посредствум един тройник 

- ТУРБО
- луд с палатка
-
Точно в колектора ли влиза?
Ако можеш да ми пуснеш някаква снимка или схема ще съм ти много балгодарен че одеве рових като луд и само вакум открих.
Ако можеш да ми пуснеш някаква снимка или схема ще съм ти много балгодарен че одеве рових като луд и само вакум открих.
доколкото знам точно вакум ти трябва за да мериш бууста...... и както каза колегата слагаш тройник и си готов 

Дилян Пенчев написа: МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()
Здравейте,
Колега там няма вакум, има налягане което идва от турбината. Точно това налягане отива към МАП сензора за да се определи сместа каква да бъде.
Погледнете и тази тема има много полезна информация за ТДС'ите http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=61238
Поздрави
Колега там няма вакум, има налягане което идва от турбината. Точно това налягане отива към МАП сензора за да се определи сместа каква да бъде.
Погледнете и тази тема има много полезна информация за ТДС'ите http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=61238
Поздрави
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
драсни после да кажеш на колко надуваТУРБО написа:Мерси за информацията колеги.Намерих го маркучето.
- Evgeni
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 325d LCI
- ТУРБО
- луд с палатка
-
[.[/quote] драсни после да кажеш на колко надува[/quote]
Монтирах си току що Бустметъра.Налягането на турбото м/у 2000 и 4200об. е 1бар след това пада на 0,9.
Монтирах си току що Бустметъра.Налягането на турбото м/у 2000 и 4200об. е 1бар след това пада на 0,9.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- ТУРБО
- луд с палатка
-
Е по заводски данни може да е толкова,ама като е на 10+ год.А може и да не е много точен бустметъра въпреки,че не е от евтините.
- ТУРБО
- луд с палатка
-
Гршно съм го видял първото кръгче сега след малко повече каране установих че още при 1800об. се развърта яко и налягането е 1.1бар.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Някой знае ли на 2.5 литровата печка колко требва да е налягането, че тука на един 2.5тдс му хакнах едно уредче за бууста и нещо се мъчи да скача до 1.7 бара. Това възможно ли е или уредчето нещо се е бъгнало?
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2