Помощ!!! Спешно!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ!!! Спешно!!!
Здравеите от скоро съм E36ца опитах се да направя теста за които пише във форума теста за таблото с натискане бутона за нулиране на километража и след това да дам на първата степен на контакта. Нищо не се получи ами даже и след това спря да ми работи стрелката на темперетурата. Или по точно казано да прави каквото си иска точно отиде в нормално положение на 12h и след това рязко си отива в студената граница и така пак от време на време се вдигне от там и после пак падне. Някои ако е имал подобен проблем или просто знае какво да се направи моля да ми каже че съм се впрегнал. Опасно ли е?
Предварително благодаря!
Предварително благодаря!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми незнам какво може да е ама опитай теста в обратен ред, може нещо да се е объркало и затва да е така. Пурво даваш ключа на 1 и после нулирането. Кажи ми ако се е оправило.
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Натискаш после даваш контакт това се прави почети едновременно и не може да не стане....А за стрелката да не е термостат....ама не знам.... Като направиш теста стрелките трябва да трагнат заедно и да се върнат заедно ако работят нармално... 

- batDancho
- младши ентусиаст
-
Пробвай да махнеш клемата на акумулатора и така да преспи една нощ колата. За друго не се сещам в момента.
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Ако теста със стрелките е ОК, има вероятност проблема да е в лоши връзки с датчика за температурата.
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
колата му е 96та. не може да не му мине теста. просто не го е направил правилно.
пи4, пробвай пак тест-а. ако стрелките ти се расходят заедно от началото до края и обратно, значи работят както трябва. ама това, че така ти се връща стрелката, трябва да е от лоши връски според мен, но въпроса е спорен... на твое място бих отишал на лекар да ти я тест-ват някъде. това не е шега работа.
пи4, пробвай пак тест-а. ако стрелките ти се расходят заедно от началото до края и обратно, значи работят както трябва. ама това, че така ти се връща стрелката, трябва да е от лоши връски според мен, но въпроса е спорен... на твое място бих отишал на лекар да ти я тест-ват някъде. това не е шега работа.

Така искам първо да благодаря на всички които отклинаха на проблема ми! Съжалявам за късния отговор но ...........
Така сега по въпроса теста на таблото го направих (най-накрая
) моя беше грешката................съответно стрелките си работиха нормално..............намерих датчика понеже беше трудно достъпен не можах да го сваля но го размърдах малко ...........така махнах клемата на акумулатора (едната клема се беше окислила за това я почистих с метална четка, смених и болтчето и напръсках и двете клеми със специален спрей за по-добър контакт, същото направих и с бушоните както и със всички жички под кормилото след като бях махнал долната кора). Постоя така около час след което закачих клемата , запалих колата и всичко си беше нормално.
От тогава не съм имал повече проблеми със стрелката на темперетурата. Така сега........... не съм сигурен къде точно е бил проблема защото направих всичко комплексно и след това запалих но още веднъж благодаря на всички може би от всичко по малко е свършило работата! Евалата момци!
Така сега по въпроса теста на таблото го направих (най-накрая

От тогава не съм имал повече проблеми със стрелката на темперетурата. Така сега........... не съм сигурен къде точно е бил проблема защото направих всичко комплексно и след това запалих но още веднъж благодаря на всички може би от всичко по малко е свършило работата! Евалата момци!

- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
абе хора, тази тема е с месеци назад във времето 

--