Ужасен ужас!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от Sindel » 02 Апр 2008, 9:15

:shock: стана ми много зле...много дажеееее...
но пак ми се кара изтери4но и бързо :uups:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dj-milen » 10 Апр 2008, 13:53

Това направо е много много ужасно, дано не се случва не никой!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ge6pen4 » 10 Апр 2008, 19:02

На мен баща ми винаги ми е казвал че когато си зад волана трябва да мислиш като за трима ... трябва да си готов да реагираш при всяка ситуация и много добре да преценяш обстановката ... лошото е че много малко хора осъзнават какъв е риска всъщност .... аз самия още не съм и шофьор и не знам дали е правилно да се изказвам по темата, но съм бил свидетел на множество подобни инциденти причинени главно от грешки на щофьорите и може би като ми дойде времето да стоя зад волана ще се замислям преди за завъртя ключа....

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 14 Апр 2008, 19:15

Малко снимчки с подобна тематика :( :( :(

Изображение Изображение

Изображение Изображение

п.п. Надписите за някой може да се банални, но... 1 живот живеем :roll:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

Потребител
Аватар

Мнение от AntiLuuP » 23 Апр 2008, 16:06

:++ :driving: :++
Ужас! Аз повече от 20 нз дали ще дигна 2ри път :shock:
Само като видях колата как се върти и затисна момчето изтръпнах :shock: :(
Първият PHOTOSHOP в света бил алкохолът!
THE FASTER THE SPEED
THE BIGGER THE MESS

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rado84 » 23 Апр 2008, 18:58

dancenation написа:п.с:Това трябва да си го пуска всеки преди да тръгва за напът!!!!

Аз съм го гледал това клипче (втори път няма да го гледам, не мога да го понеса) и като стане дума за взимане на книжка не знам защо се сещам за него. И си мисля - трябва ли да изкарвам книжка и да ставам поредния потенциален убиец на пътя.
Шофьорите да не се обиждат от изказването ми, но всеки, колкото и да внимава, в даден момент може да се окаже в ролята на шофьора от клипчето. :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gecko » 23 Апр 2008, 19:25

аз като бях в Англия , бях на кино там и вместо реклами като тука , хората пуснаха един домашно заснето клипче , как си играят деца на улицата с топка и топката излиза на пътя и тръгва едно момче към нея и в тоя момент може да се досетите какво се е случило ... и накрая на клипчето пише:"Всеки ден в Лондон умират по 2-3 тинейджъри...спрете войната по пътищата..." нещо от този сорт ! направо ужас ... :(
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: другите да се усмихват :)

ОМГ

Мнение от JENATA NA 6EFA » 24 Апр 2008, 12:32

ОМГ!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: ТОВА Е УЖАСНО!!! :( :( :(

Потребител
Аватар

Мнение от spectate » 09 Май 2008, 16:54

ебати :confused: :confused:

младши ентусиаст
Аватар

....

Мнение от щирлиц » 20 Юни 2008, 20:54

доста е стресиращо,като си погрeбал и приятели заради сьщото вече е и размазващо колана и с 20 NO WAY
Последна промяна щирлиц на 22 Юни 2008, 8:59, променена общо 1 път
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA

Мнение от djoni82 » 20 Юни 2008, 21:42

бахти ужаса :( :( :(
Изображение
В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 20 Юни 2008, 21:43

rado84 написа:
dancenation написа:п.с:Това трябва да си го пуска всеки преди да тръгва за напът!!!!

Аз съм го гледал това клипче (втори път няма да го гледам, не мога да го понеса) и като стане дума за взимане на книжка не знам защо се сещам за него. И си мисля - трябва ли да изкарвам книжка и да ставам поредния потенциален убиец на пътя.
Шофьорите да не се обиждат от изказването ми, но всеки, колкото и да внимава, в даден момент може да се окаже в ролята на шофьора от клипчето. :roll:

браво на колегата ,евала : малчо с акъл! неочаквано добра комбинация!

а сега обаче се сети колко души познаваш само ти с закупени книжки ,колко души сядат да карат след като са пили ,и колко души само си мислят че могат да карат...... нали? всеки си казва така отстрани! Гледам че другите колеги масово коментирате англия. Абе какво общо има това къде е сниман клипа с това което се случва при неразумни действия?

Живот и здраве на всички дано не стигаме никога до такива ситуации нито ние нито който и да било.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

ужас!!!е и?...

Мнение от Entusiastka_83 » 21 Юни 2008, 2:19

каквото и да напишем няма да е достатъчно, докато се взимат книжки с пари,докато някой къркандел е зад волана,докато некой тинейджър с дърта бангия се прави на "мъж",докато некой "гъзар" независимо с какъв автомобил е все пръв,докато некой не се сети,че тия правила за движения са за всички,докато не раберем че сме смъртни...и когато се появи и държавата,изпълнявайки функцията си чрез истински и неподкупни служители,с достойни заплати и бъдеще,съдебни институции,прокурори...е тогава вече може и да се промени начина на мислене поне в една част от потенциалните убийци по пътищата(макар че това може да се случи на всеки,спазващ стриктно правилника за движение...не дай боже),трябва ограмотяване,квалификация на шофьори,тестове(според мен дори за интелигентност),както и преди психотест,и важно!!! толерантност!!! уважение към хората около теб!!!независимо дори от тяхното моментно отношениеспрямо теб! ако успеем да следваме едни такива елементарни правила и норми на поведение,мисля че много скоро ще сме различни и наистина европейци !!!напоследък го виждам в софия,надявам се "скоро и в други градове",да има по-често аварийни светлини в знак на благодарност...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 01 Юли 2008, 12:42

само аз ли нищо не мога да отворя :(
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 01 Юли 2008, 16:28

BAYRON написа:само аз ли нищо не мога да отворя :(

Пробвай тук в дясно от снимката, над календара го има същото клипче. Или тук.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум