Ужасен ужас!!!
Модератор: Общи модератори
На мен баща ми винаги ми е казвал че когато си зад волана трябва да мислиш като за трима ... трябва да си готов да реагираш при всяка ситуация и много добре да преценяш обстановката ... лошото е че много малко хора осъзнават какъв е риска всъщност .... аз самия още не съм и шофьор и не знам дали е правилно да се изказвам по темата, но съм бил свидетел на множество подобни инциденти причинени главно от грешки на щофьорите и може би като ми дойде времето да стоя зад волана ще се замислям преди за завъртя ключа....
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Малко снимчки с подобна тематика
п.п. Надписите за някой може да се банални, но... 1 живот живеем

п.п. Надписите за някой може да се банални, но... 1 живот живеем

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

dancenation написа:п.с:Това трябва да си го пуска всеки преди да тръгва за напът!!!!
Аз съм го гледал това клипче (втори път няма да го гледам, не мога да го понеса) и като стане дума за взимане на книжка не знам защо се сещам за него. И си мисля - трябва ли да изкарвам книжка и да ставам поредния потенциален убиец на пътя.
Шофьорите да не се обиждат от изказването ми, но всеки, колкото и да внимава, в даден момент може да се окаже в ролята на шофьора от клипчето.

аз като бях в Англия , бях на кино там и вместо реклами като тука , хората пуснаха един домашно заснето клипче , как си играят деца на улицата с топка и топката излиза на пътя и тръгва едно момче към нея и в тоя момент може да се досетите какво се е случило ... и накрая на клипчето пише:"Всеки ден в Лондон умират по 2-3 тинейджъри...спрете войната по пътищата..." нещо от този сорт ! направо ужас ... 

- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
ОМГ
ОМГ!!!!!!!!!!!!!!!!
ТОВА Е УЖАСНО!!!

- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
rado84 написа:dancenation написа:п.с:Това трябва да си го пуска всеки преди да тръгва за напът!!!!
Аз съм го гледал това клипче (втори път няма да го гледам, не мога да го понеса) и като стане дума за взимане на книжка не знам защо се сещам за него. И си мисля - трябва ли да изкарвам книжка и да ставам поредния потенциален убиец на пътя.
Шофьорите да не се обиждат от изказването ми, но всеки, колкото и да внимава, в даден момент може да се окаже в ролята на шофьора от клипчето.
браво на колегата ,евала : малчо с акъл! неочаквано добра комбинация!
а сега обаче се сети колко души познаваш само ти с закупени книжки ,колко души сядат да карат след като са пили ,и колко души само си мислят че могат да карат...... нали? всеки си казва така отстрани! Гледам че другите колеги масово коментирате англия. Абе какво общо има това къде е сниман клипа с това което се случва при неразумни действия?
Живот и здраве на всички дано не стигаме никога до такива ситуации нито ние нито който и да било.

- Entusiastka_83
- Потребител
-
ужас!!!е и?...
каквото и да напишем няма да е достатъчно, докато се взимат книжки с пари,докато някой къркандел е зад волана,докато некой тинейджър с дърта бангия се прави на "мъж",докато некой "гъзар" независимо с какъв автомобил е все пръв,докато некой не се сети,че тия правила за движения са за всички,докато не раберем че сме смъртни...и когато се появи и държавата,изпълнявайки функцията си чрез истински и неподкупни служители,с достойни заплати и бъдеще,съдебни институции,прокурори...е тогава вече може и да се промени начина на мислене поне в една част от потенциалните убийци по пътищата(макар че това може да се случи на всеки,спазващ стриктно правилника за движение...не дай боже),трябва ограмотяване,квалификация на шофьори,тестове(според мен дори за интелигентност),както и преди психотест,и важно!!! толерантност!!! уважение към хората около теб!!!независимо дори от тяхното моментно отношениеспрямо теб! ако успеем да следваме едни такива елементарни правила и норми на поведение,мисля че много скоро ще сме различни и наистина европейци !!!напоследък го виждам в софия,надявам се "скоро и в други градове",да има по-често аварийни светлини в знак на благодарност...
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
BAYRON написа:само аз ли нищо не мога да отворя
Пробвай тук в дясно от снимката, над календара го има същото клипче. Или тук.
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.