кабели за халогени

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

кабели за халогени

Мнение от viksan_1985 » 06 Май 2008, 14:07

та колеги колата ми е е36 седан 91 година оглеждам на всякаде обаче не намирам кабели за халогените....а на таблото ми е с един бутон за усилен габарит.. та може ли в това положение да се вържат халогените или трябва да зимам таблото сас се кабели и т.н. :help: е това е положението кат си купувам италиянка ше трябва да си пускам нова инсталация нея си я купих обаче ми трябва човек които да я варже...като имам развитие по темата ше пиша още та поне да помогна на някои които е в моито положение..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 08 Май 2008, 18:14

Писал съм някъде тема, ама... Трявба да се пусне цялата инсталация - смяна на ключа с такъв с 2 копчета, кабели до бушоните, реле, кабели до бронята, стойки и халогени. Всичко това комплект е +- 200 лв. втора употреба. Трябва ти и сръчен майстор, защото е доста играчка да се направи като хората.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м50б20

Мнение от Deadgame » 08 Май 2008, 18:15

А нестава ли едно обикновено ключе да си поставиш някаде и да си окабелиш халогените + и - и си готов ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от viksan_1985 » 08 Май 2008, 18:32

еми това е братлета до няколко дена сам се обзавел с сичко кабелите и релето и копче сас се таблото..и остават халогените които ше си ги взема от стефата и това е, вразвам и сам готов... стикаите палци да не се подпаля и те това е па кат стане ше снимам ше пиша и тъи.. :D иначе става и да се варже кам копчето за усиления габарит ама искам да го направя истинско.... или поне да изглежда така.... :D

Назад към E36