кабели за халогени
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- viksan_1985
- кандидат ентусиаст
-
кабели за халогени
та колеги колата ми е е36 седан 91 година оглеждам на всякаде обаче не намирам кабели за халогените....а на таблото ми е с един бутон за усилен габарит.. та може ли в това положение да се вържат халогените или трябва да зимам таблото сас се кабели и т.н.
е това е положението кат си купувам италиянка ше трябва да си пускам нова инсталация нея си я купих обаче ми трябва човек които да я варже...като имам развитие по темата ше пиша още та поне да помогна на някои които е в моито положение..

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Писал съм някъде тема, ама... Трявба да се пусне цялата инсталация - смяна на ключа с такъв с 2 копчета, кабели до бушоните, реле, кабели до бронята, стойки и халогени. Всичко това комплект е +- 200 лв. втора употреба. Трябва ти и сръчен майстор, защото е доста играчка да се направи като хората.
Never mistake motion for action...
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
А нестава ли едно обикновено ключе да си поставиш някаде и да си окабелиш халогените + и - и си готов 

- viksan_1985
- кандидат ентусиаст
-
еми това е братлета до няколко дена сам се обзавел с сичко кабелите и релето и копче сас се таблото..и остават халогените които ше си ги взема от стефата и това е, вразвам и сам готов... стикаите палци да не се подпаля и те това е па кат стане ше снимам ше пиша и тъи..
иначе става и да се варже кам копчето за усиления габарит ама искам да го направя истинско.... или поне да изглежда така.... 

4 мнения
• Страница 1 от 1