Стоп
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
качвал съм 2 пъти хора на стоп. И 2-та бяха кат пътувах от София към Плевен
1-вия път спрях на едно момче и се оказа че му сършил бензина преди Витиня та се връщал пеша до Долни Богров за бензин
голям смях се сляхме 2-мата
2-рия път беше един студент и се оказа че е учил в мойто даскало и беше 2 випуска по-голям та и с него беше забавно!!
мисля 3-тия път да е някоя мадама ама от тия безплатните

1-вия път спрях на едно момче и се оказа че му сършил бензина преди Витиня та се връщал пеша до Долни Богров за бензин

голям смях се сляхме 2-мата
2-рия път беше един студент и се оказа че е учил в мойто даскало и беше 2 випуска по-голям та и с него беше забавно!!
мисля 3-тия път да е някоя мадама ама от тия безплатните

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
когато има място, почти винаги качвам и не виждам от какво толкова ви е страх
ако е мангал, не се замислям да продължа естествено де

ако е мангал, не се замислям да продължа естествено де

- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Мнооооооого рядко!
Досега - 3-4 пъти...
Веднъж качихме семейство с малко дете малко след Владя в посока Перник... изпуснали рейса, стояха в дъжда... никоя от предните коли не им спря... после, от дума на дума, се оказа, че с мъжа се падаме втори братовчеди!!!

Досега - 3-4 пъти...
Веднъж качихме семейство с малко дете малко след Владя в посока Перник... изпуснали рейса, стояха в дъжда... никоя от предните коли не им спря... после, от дума на дума, се оказа, че с мъжа се падаме втори братовчеди!!!

"... _ _ _ ..."
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
stozashto написа:Мнооооооого рядко!
Досега - 3-4 пъти...
Веднъж качихме семейство с малко дете малко след Владя в посока Перник... изпуснали рейса, стояха в дъжда... никоя от предните коли не им спря... после, от дума на дума, се оказа, че с мъжа се падаме втори братовчеди!!!![]()
баси случая, аз не качвам да не се окаже че сме баджанаци

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Само един път съм качвал. Прибирах се зимата вечерта от една хижа на Витоша и може би на 1-2км след Златните мостове виждам две момичета и две момчета, които носят огромен сак с алкохол и вървят надолу. Ама като казвам огромен - Огромен
. Викат можеш ли да ни свалиш надолу, айде. А то един снеговалеж, на тия момичета ще им се намократ краката
По едно време ги питам къде да ги оставя, на Тихия кът ли, къде ли. И те “Ми ако може на Златните мостове”
Вие представяте ли си кога щеха да ги стигнат тия “Златни мостове”
Качих ги до златните. Бяха много изненадани, че БМВ може да се движи спокойно през зимата в планината
Оставих ги горе, събраха се с още некви техни приятели там и продължиха да теглят сака към някоя от близките хижи. Абе повървели са си още няколко километра
Луди ора

Луди ора

- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Като бях малък много съм пътувал така.
Редовно ходех до концертите в Каварна на стоп. Случвало ми се да пътувам дори по 2дена.
Имам един интересен случай -
Пребирам се аз от едно кУрортно селце до родният ми град (Орешак -> Троян) и гледам някаква яко засукана мадама, с раничка на гръб и много плитки по косата ми вдига ръка. Викам си - ше я качвам, вижда ми се яка.
Лелееееееее.....нема такава вуня братче! НЕМА!!!
Таман си бях купил от държавната петролка два Ареона във форма тип разпльокана капка...и двата се отмерисаха след 9км с тази в колата...ужас голям! Че и има няма 2-3 приказки си обелихме само...
Един друг готин случай...Вися си аз на времето малко преди Севилиево и чакам кола посока Търново. Отивах при едни аверчета на гости. Брех, по едно време спира една много тъмно синя..по-скоро черна S-класа. Черни стъкла, големи джанти...Абе баш си рекох тея сега ме счупиха заради нищото от бой, или ще се оядат с мен.
Но..нещеш ли, сваля се джама, при което..едно момче, на възраст 23-25г. с първи номер коса, набито...ячко...масивен сребърен ланец на врата.
-Здарасти банда, на къде си?
-Здрасти, за Търново съм.
-Качвай се, ще те метна, в посоката си ми.
-Благодаря.
..качвам се в колата и пичат си слушаше там някакви чалгиики, при което:
-Каква музика слушаш пич?
-Ами, всякаква (да де, ама само чалга не слушам, но какво да му кажа...)
-Е, кажи сега...все към някоя имаш предпочитания.
-Така е, предпочитам пънк.
-Ееее, наистина ли? Хвърли едно око на СД-та в джоба на твоята врата.
-Добре.
..Гледам аз, такова дето го слагат на сенника с лепки, при което какво да видя - Sex Pistols, The Ramones, NoFX, Момчета с кубинки, KGB ..тотално бях изумен! при което му казвам:
-Имаш много добър вкус, това са едни от най-любимите ми групи!
-Ами да, навремето като бях на твоите годинки бях пънкарче, не ме гледай сега ..бизнес - гадна работа, кво да ти кажа - провали ме тотално....
..Даде ми да си ръчкам музиката по целият път, закара ме точно до блока в който живее едно приятелче, и най-накрая пича ми каза
-Абе, аз бях за един завод Ideal Standart малко след Севлиево, но ми беше много приятно със тебе, защото виждах самият себе си в теб преди десетина години. Пожелавам ти лек ден, и помни едно - не ставай роб на парите!
Никога няма да го забравя това момче, никога!
Завода Идеал Стандарт е на около 10км след мястото на което чаках за стоп, а Търново е на около 50 след завода.
Беше някакъв нереално готин бандит, нереално!
Редовно ходех до концертите в Каварна на стоп. Случвало ми се да пътувам дори по 2дена.
Имам един интересен случай -
Пребирам се аз от едно кУрортно селце до родният ми град (Орешак -> Троян) и гледам някаква яко засукана мадама, с раничка на гръб и много плитки по косата ми вдига ръка. Викам си - ше я качвам, вижда ми се яка.
Лелееееееее.....нема такава вуня братче! НЕМА!!!
Таман си бях купил от държавната петролка два Ареона във форма тип разпльокана капка...и двата се отмерисаха след 9км с тази в колата...ужас голям! Че и има няма 2-3 приказки си обелихме само...
Един друг готин случай...Вися си аз на времето малко преди Севилиево и чакам кола посока Търново. Отивах при едни аверчета на гости. Брех, по едно време спира една много тъмно синя..по-скоро черна S-класа. Черни стъкла, големи джанти...Абе баш си рекох тея сега ме счупиха заради нищото от бой, или ще се оядат с мен.
Но..нещеш ли, сваля се джама, при което..едно момче, на възраст 23-25г. с първи номер коса, набито...ячко...масивен сребърен ланец на врата.
-Здарасти банда, на къде си?
-Здрасти, за Търново съм.
-Качвай се, ще те метна, в посоката си ми.
-Благодаря.
..качвам се в колата и пичат си слушаше там някакви чалгиики, при което:
-Каква музика слушаш пич?
-Ами, всякаква (да де, ама само чалга не слушам, но какво да му кажа...)
-Е, кажи сега...все към някоя имаш предпочитания.
-Така е, предпочитам пънк.
-Ееее, наистина ли? Хвърли едно око на СД-та в джоба на твоята врата.
-Добре.
..Гледам аз, такова дето го слагат на сенника с лепки, при което какво да видя - Sex Pistols, The Ramones, NoFX, Момчета с кубинки, KGB ..тотално бях изумен! при което му казвам:
-Имаш много добър вкус, това са едни от най-любимите ми групи!
-Ами да, навремето като бях на твоите годинки бях пънкарче, не ме гледай сега ..бизнес - гадна работа, кво да ти кажа - провали ме тотално....
..Даде ми да си ръчкам музиката по целият път, закара ме точно до блока в който живее едно приятелче, и най-накрая пича ми каза
-Абе, аз бях за един завод Ideal Standart малко след Севлиево, но ми беше много приятно със тебе, защото виждах самият себе си в теб преди десетина години. Пожелавам ти лек ден, и помни едно - не ставай роб на парите!
Никога няма да го забравя това момче, никога!
Завода Идеал Стандарт е на около 10км след мястото на което чаках за стоп, а Търново е на около 50 след завода.
Беше някакъв нереално готин бандит, нереално!

Ама то си е тръпка да качиш някой на стоп .
Аз качвам и винаги ще качвам но преди това правя една бърза преценка.Все пак човек като пътува често дълги разстояния може да прецини стопаджията какъв е .
Често виждам надрусани момчета на изхода от Пловдив посока Хасково и там не спирам .
Случвало ми се е да се моля да има стопаждии на изхода на поредния град от които излизам ,защото пътувам сам и умирам от скука.
Аз също пътувам на стоп.Предпоследния път като пътувах ме качи един чичка на който много му се изкефих.Разстоянието Монтана -София го взе за отрицателно време.Караше доста бързичко между Монтана до Ботевград но щом се качихме на магистралата Ботевград-София закова на 180 -поглена ме и ми показа бордовия със моментния разход ,измрънка нещо че много харчи пусна си Дайър Стрейтс увеличи музиката и се унесе ....личеше си че се насладжава на чисто новата си придобивка.
Само веднъж се стигна до по-така с една стопаджиика ,но ми поиска пари и я изгоних от колата.
Дори няколко пъти са ми плащали таква превоз със
тоест почерпка за услугата .
Виждам че повечето коментирали досега ги е страх .Страх да не ви откраднат е36-ците ли ?
Аз качвам и винаги ще качвам но преди това правя една бърза преценка.Все пак човек като пътува често дълги разстояния може да прецини стопаджията какъв е .
Често виждам надрусани момчета на изхода от Пловдив посока Хасково и там не спирам .
Случвало ми се е да се моля да има стопаждии на изхода на поредния град от които излизам ,защото пътувам сам и умирам от скука.
Аз също пътувам на стоп.Предпоследния път като пътувах ме качи един чичка на който много му се изкефих.Разстоянието Монтана -София го взе за отрицателно време.Караше доста бързичко между Монтана до Ботевград но щом се качихме на магистралата Ботевград-София закова на 180 -поглена ме и ми показа бордовия със моментния разход ,измрънка нещо че много харчи пусна си Дайър Стрейтс увеличи музиката и се унесе ....личеше си че се насладжава на чисто новата си придобивка.
Само веднъж се стигна до по-така с една стопаджиика ,но ми поиска пари и я изгоних от колата.
Дори няколко пъти са ми плащали таква превоз със

Виждам че повечето коментирали досега ги е страх .Страх да не ви откраднат е36-ците ли ?
Брабус - Мечта Водителя
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
баткооооо Е32-ка така ли се дава
бившата само извънградско съм я карал
за новата не знам още как ще е
иначе брат ми ми е казвал че на стоп го е качвал някакъв с S-класа и вътре яко италианска музика - Андреа Бочели и всякаквите производни
някакъв супер чешит е бил

бившата само извънградско съм я карал
за новата не знам още как ще е
иначе брат ми ми е казвал че на стоп го е качвал някакъв с S-класа и вътре яко италианска музика - Андреа Бочели и всякаквите производни
някакъв супер чешит е бил

- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4