Стоп

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 04 Май 2008, 22:51

Никога не качвам защото не се знае на какъв психар ще попадне човек 8)
Beautiful Mechanical Wonder

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rado84 » 05 Май 2008, 1:55

Maverick_VS написа:Може би изключение ще се направи за някоя добра мадама, не че и тя не може да се окаже психо, но пък може да е добрият вариант -> нимфоманка :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А може и да е по-лошият вариант - да е лесбийка... :mhihi: :mhihi:
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 05 Май 2008, 2:08

да беше пуснал анкета...
спирам, правя burnout пред тях и тръгвам :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 05 Май 2008, 3:06

НЕ спирам!
ТДС - Турбо Див Селянин

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 05 Май 2008, 11:43

djoni82 написа:по принцип бих спрял но кат знам какви ги има и 4овек се замисля :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 05 Май 2008, 13:58

качвал съм 2 пъти хора на стоп. И 2-та бяха кат пътувах от София към Плевен

1-вия път спрях на едно момче и се оказа че му сършил бензина преди Витиня та се връщал пеша до Долни Богров за бензин :mhihi:
голям смях се сляхме 2-мата
2-рия път беше един студент и се оказа че е учил в мойто даскало и беше 2 випуска по-голям та и с него беше забавно!!

мисля 3-тия път да е някоя мадама ама от тия безплатните :mhihi: :mhihi:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 05 Май 2008, 15:12

когато има място, почти винаги качвам и не виждам от какво толкова ви е страх :roll:
ако е мангал, не се замислям да продължа естествено де :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 06 Май 2008, 0:35

Мнооооооого рядко!
Досега - 3-4 пъти...
Веднъж качихме семейство с малко дете малко след Владя в посока Перник... изпуснали рейса, стояха в дъжда... никоя от предните коли не им спря... после, от дума на дума, се оказа, че с мъжа се падаме втори братовчеди!!! :uups: :lol:
"... _ _ _ ..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 06 Май 2008, 0:42

stozashto написа:Мнооооооого рядко!
Досега - 3-4 пъти...
Веднъж качихме семейство с малко дете малко след Владя в посока Перник... изпуснали рейса, стояха в дъжда... никоя от предните коли не им спря... после, от дума на дума, се оказа, че с мъжа се падаме втори братовчеди!!! :uups: :lol:

баси случая, аз не качвам да не се окаже че сме баджанаци :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 06 Май 2008, 0:54

Само един път съм качвал. Прибирах се зимата вечерта от една хижа на Витоша и може би на 1-2км след Златните мостове виждам две момичета и две момчета, които носят огромен сак с алкохол и вървят надолу. Ама като казвам огромен - Огромен :shock: . Викат можеш ли да ни свалиш надолу, айде. А то един снеговалеж, на тия момичета ще им се намократ краката :mhihi: По едно време ги питам къде да ги оставя, на Тихия кът ли, къде ли. И те “Ми ако може на Златните мостове” :shock: :mhihi: Вие представяте ли си кога щеха да ги стигнат тия “Златни мостове” :mhihi: Качих ги до златните. Бяха много изненадани, че БМВ може да се движи спокойно през зимата в планината :mhihi: Оставих ги горе, събраха се с още некви техни приятели там и продължиха да теглят сака към някоя от близките хижи. Абе повървели са си още няколко километра :mhihi:
Луди ора :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paparazzo » 06 Май 2008, 0:58

-ами винаги спирам-преди много се возех така та сеа си връщам дет се вика....
:) :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 06 Май 2008, 1:15

Като бях малък много съм пътувал така.
Редовно ходех до концертите в Каварна на стоп. Случвало ми се да пътувам дори по 2дена.

Имам един интересен случай -
Пребирам се аз от едно кУрортно селце до родният ми град (Орешак -> Троян) и гледам някаква яко засукана мадама, с раничка на гръб и много плитки по косата ми вдига ръка. Викам си - ше я качвам, вижда ми се яка.
Лелееееееее.....нема такава вуня братче! НЕМА!!!
Таман си бях купил от държавната петролка два Ареона във форма тип разпльокана капка...и двата се отмерисаха след 9км с тази в колата...ужас голям! Че и има няма 2-3 приказки си обелихме само...

Един друг готин случай...Вися си аз на времето малко преди Севилиево и чакам кола посока Търново. Отивах при едни аверчета на гости. Брех, по едно време спира една много тъмно синя..по-скоро черна S-класа. Черни стъкла, големи джанти...Абе баш си рекох тея сега ме счупиха заради нищото от бой, или ще се оядат с мен.
Но..нещеш ли, сваля се джама, при което..едно момче, на възраст 23-25г. с първи номер коса, набито...ячко...масивен сребърен ланец на врата.
-Здарасти банда, на къде си?
-Здрасти, за Търново съм.
-Качвай се, ще те метна, в посоката си ми.
-Благодаря.
..качвам се в колата и пичат си слушаше там някакви чалгиики, при което:
-Каква музика слушаш пич?
-Ами, всякаква (да де, ама само чалга не слушам, но какво да му кажа...)
-Е, кажи сега...все към някоя имаш предпочитания.
-Така е, предпочитам пънк.
-Ееее, наистина ли? Хвърли едно око на СД-та в джоба на твоята врата.
-Добре.
..Гледам аз, такова дето го слагат на сенника с лепки, при което какво да видя - Sex Pistols, The Ramones, NoFX, Момчета с кубинки, KGB ..тотално бях изумен! при което му казвам:
-Имаш много добър вкус, това са едни от най-любимите ми групи!
-Ами да, навремето като бях на твоите годинки бях пънкарче, не ме гледай сега ..бизнес - гадна работа, кво да ти кажа - провали ме тотално....

..Даде ми да си ръчкам музиката по целият път, закара ме точно до блока в който живее едно приятелче, и най-накрая пича ми каза
-Абе, аз бях за един завод Ideal Standart малко след Севлиево, но ми беше много приятно със тебе, защото виждах самият себе си в теб преди десетина години. Пожелавам ти лек ден, и помни едно - не ставай роб на парите!

Никога няма да го забравя това момче, никога!
Завода Идеал Стандарт е на около 10км след мястото на което чаках за стоп, а Търново е на около 50 след завода.
Беше някакъв нереално готин бандит, нереално!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от brobot » 06 Май 2008, 1:56

Ама то си е тръпка да качиш някой на стоп .
Аз качвам и винаги ще качвам но преди това правя една бърза преценка.Все пак човек като пътува често дълги разстояния може да прецини стопаджията какъв е .
Често виждам надрусани момчета на изхода от Пловдив посока Хасково и там не спирам .
Случвало ми се е да се моля да има стопаждии на изхода на поредния град от които излизам ,защото пътувам сам и умирам от скука.
Аз също пътувам на стоп.Предпоследния път като пътувах ме качи един чичка на който много му се изкефих.Разстоянието Монтана -София го взе за отрицателно време.Караше доста бързичко между Монтана до Ботевград но щом се качихме на магистралата Ботевград-София закова на 180 -поглена ме и ми показа бордовия със моментния разход ,измрънка нещо че много харчи пусна си Дайър Стрейтс увеличи музиката и се унесе ....личеше си че се насладжава на чисто новата си придобивка.
Само веднъж се стигна до по-така с една стопаджиика ,но ми поиска пари и я изгоних от колата.
Дори няколко пъти са ми плащали таква превоз със
:weed: тоест почерпка за услугата .

:D

Виждам че повечето коментирали досега ги е страх .Страх да не ви откраднат е36-ците ли ?
Брабус - Мечта Водителя

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 06 Май 2008, 5:14

баткооооо Е32-ка така ли се дава :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
бившата само извънградско съм я карал
за новата не знам още как ще е
иначе брат ми ми е казвал че на стоп го е качвал някакъв с S-класа и вътре яко италианска музика - Андреа Бочели и всякаквите производни
някакъв супер чешит е бил 8) 8) 8) 8)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 06 Май 2008, 11:06

brobot написа:Страх да не ви откраднат е36-ците ли ?

ко на теб ти е се тая, мен не ми е

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата