Измерения на синьо-бялата лудост!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
72 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
[quote="BMW///M-ma6inata"]НЕЧОВЕК
Между другото и аз си дрифтвам из къщи и си ръмжа на шестак
Не си сам Бабун, има много като тебе
[/quot]
Аз доста често си дрифтвам и си ръмжа
даже заразих един приятел сега и той си ръмжи 

Между другото и аз си дрифтвам из къщи и си ръмжа на шестак

Аз доста често си дрифтвам и си ръмжа

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Само ще добавя, че след като виждам какво нещо можеш да напишеш мисля, че ще бъдеш приет, там където кандидатстваш. 

Иво,
много ми хареса твоето писание,велик си ти за знаеш.Четейки аз виждам само прилики с твоето състояние.Тъй като и аз съм кандидат-студент и тази година трябваше да готвя изпити съм се сблъсквал с тези неща.Конкретен случаи(има и още много).Седя си у нас и на бюрото ми стои книгата с теми по история.Може би трябваше да спомена ,че по това време след като ми беше колегиално предостапена въпросната Е-21ца от поста на Иво,аз бях болен по нея.Тя е синя на цвят(тва е важно за историята).На вън е топло,хората са айляк,има дигнати капаци на коли пред блока ваобще идилия пълна.Обаче аз си казвам кво пък толкоз сядам си и си чета ,като пич и един ден Е-21 323 не ми мърда за усилията.Сядам на бюрото и започвам да уча (в случая по български език,защото готвих два изпита)отваряйки книгата в главата ми напират спомени за Е-21цата , която съм видял в един двор паркирана.След малко мечти за бърнаути,360 и дрифтове си казвам край сега ще уча.В този момент хващам молива,отгръщам поредния тест и започвайки да го решавам първата срещната дума е СИН(като синя Е-21ца).
Просто нямам думи колко такива ситуации съм имал.А на колко от тях съм се давал пък да не говорим.
Още една за която е виновен изключително и само Пабло.Един ден преди изпита 08.05.2004г бяха гонките са събора.Аз бях решил да си почивам преди изпита,защото така съм слушал,че се прави даже един ден преди изпит не се учи(но както обичаме да казваме с Добрито (ISATIS) една година преди изпита не се учи
)Сутринта Пабло ми звъни и ме кани да ходим на гонките,ма което аз отговарям НЕ утре имам изпит.След още две позвънявания аз не издържах и тръгнах с него.За ходенията ми в София , за срещата на 22 февруари със Софиянци и двете поредни съботи на Божурище(БАВАРЕЦ специални благодарности за кръгчето)ситуацията е идентична.
много ми хареса твоето писание,велик си ти за знаеш.Четейки аз виждам само прилики с твоето състояние.Тъй като и аз съм кандидат-студент и тази година трябваше да готвя изпити съм се сблъсквал с тези неща.Конкретен случаи(има и още много).Седя си у нас и на бюрото ми стои книгата с теми по история.Може би трябваше да спомена ,че по това време след като ми беше колегиално предостапена въпросната Е-21ца от поста на Иво,аз бях болен по нея.Тя е синя на цвят(тва е важно за историята).На вън е топло,хората са айляк,има дигнати капаци на коли пред блока ваобще идилия пълна.Обаче аз си казвам кво пък толкоз сядам си и си чета ,като пич и един ден Е-21 323 не ми мърда за усилията.Сядам на бюрото и започвам да уча (в случая по български език,защото готвих два изпита)отваряйки книгата в главата ми напират спомени за Е-21цата , която съм видял в един двор паркирана.След малко мечти за бърнаути,360 и дрифтове си казвам край сега ще уча.В този момент хващам молива,отгръщам поредния тест и започвайки да го решавам първата срещната дума е СИН(като синя Е-21ца).
Просто нямам думи колко такива ситуации съм имал.А на колко от тях съм се давал пък да не говорим.
Още една за която е виновен изключително и само Пабло.Един ден преди изпита 08.05.2004г бяха гонките са събора.Аз бях решил да си почивам преди изпита,защото така съм слушал,че се прави даже един ден преди изпит не се учи(но както обичаме да казваме с Добрито (ISATIS) една година преди изпита не се учи

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Доста се колебах дали да пиша нещо или не и сега го пиша:
Нямам думи. /Не/Човече, дано реагираш навреме - това което имаш може да ти даде не само Бими, но и каки и
и
и ... абе квото си поискаш.
И успех на изпитите
Нямам думи. /Не/Човече, дано реагираш навреме - това което имаш може да ти даде не само Бими, но и каки и

И успех на изпитите
човече прочетах го до половината , в Събота имам изпит ще го дочета след него !
Ти.....без коментар.....
Ти си за оценка 10 бе Чикита
Ти.....без коментар.....
Ти си за оценка 10 бе Чикита

Последна промяна bravo на 29 Юли 2004, 11:42, променена общо 1 път
Най-мразя да съм прав!!!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Бабуна, много си болен, многооо! Даже в неделя като ходя до Пловдив може да мина да проверя колко е сериозна диагнозата, пък и да се запознаем... 

Never mistake motion for action...
sparco написа:....Още една за която е виновен изключително и само Пабло.Един ден преди изпита 08.05.2004г бяха гонките са събора.Аз бях решил да си почивам преди изпита,защото така съм слушал,че се прави даже един ден преди изпит не се учи(но както обичаме да казваме с Добрито (ISATIS) една година преди изпита не се учи)Сутринта Пабло ми звъни и ме кани да ходим на гонките,ма което аз отговарям НЕ утре имам изпит.След още две позвънявания аз не издържах и тръгнах с него...
Аре пак аз Виновен

А ся ако кажеш че и оня трабант караше Бързо Ща убия

- el_nino
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 320i Convertible '87
72 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5