Измерения на синьо-бялата лудост!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 28 Юли 2004, 22:26

Много ми хареса :yes:
Лечението е само едно....трябва да се сдобиеш с "Вълк" :ok:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 28 Юли 2004, 22:35

[quote="BMW///M-ma6inata"]НЕЧОВЕК :!:
Между другото и аз си дрифтвам из къщи и си ръмжа на шестак :oops: Не си сам Бабун, има много като тебе :lol:[/quot]

Аз доста често си дрифтвам и си ръмжа :oops: даже заразих един приятел сега и той си ръмжи :D

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 28 Юли 2004, 22:38

:mha: мда, те кукувиците кукат, кво друго ше правят :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 29 Юли 2004, 0:27

Само ще добавя, че след като виждам какво нещо можеш да напишеш мисля, че ще бъдеш приет, там където кандидатстваш. :bgflag:

Организазазатор
Аватар

Мнение от sparco » 29 Юли 2004, 0:30

Иво,
много ми хареса твоето писание,велик си ти за знаеш.Четейки аз виждам само прилики с твоето състояние.Тъй като и аз съм кандидат-студент и тази година трябваше да готвя изпити съм се сблъсквал с тези неща.Конкретен случаи(има и още много).Седя си у нас и на бюрото ми стои книгата с теми по история.Може би трябваше да спомена ,че по това време след като ми беше колегиално предостапена въпросната Е-21ца от поста на Иво,аз бях болен по нея.Тя е синя на цвят(тва е важно за историята).На вън е топло,хората са айляк,има дигнати капаци на коли пред блока ваобще идилия пълна.Обаче аз си казвам кво пък толкоз сядам си и си чета ,като пич и един ден Е-21 323 не ми мърда за усилията.Сядам на бюрото и започвам да уча (в случая по български език,защото готвих два изпита)отваряйки книгата в главата ми напират спомени за Е-21цата , която съм видял в един двор паркирана.След малко мечти за бърнаути,360 и дрифтове си казвам край сега ще уча.В този момент хващам молива,отгръщам поредния тест и започвайки да го решавам първата срещната дума е СИН(като синя Е-21ца).
Просто нямам думи колко такива ситуации съм имал.А на колко от тях съм се давал пък да не говорим.
Още една за която е виновен изключително и само Пабло.Един ден преди изпита 08.05.2004г бяха гонките са събора.Аз бях решил да си почивам преди изпита,защото така съм слушал,че се прави даже един ден преди изпит не се учи(но както обичаме да казваме с Добрито (ISATIS) една година преди изпита не се учи :D )Сутринта Пабло ми звъни и ме кани да ходим на гонките,ма което аз отговарям НЕ утре имам изпит.След още две позвънявания аз не издържах и тръгнах с него.За ходенията ми в София , за срещата на 22 февруари със Софиянци и двете поредни съботи на Божурище(БАВАРЕЦ специални благодарности за кръгчето)ситуацията е идентична.
Member of HATER CLUB... soon coming
От всичко най-мразим прани дънки и BigBrother!

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 29 Юли 2004, 8:16

Абе вие пак сте добре, ми аз като кандидатствах беше 94-та Световното първенство в щатите. Направо бях полудял тогава, наще мачкат, а аз трябва да уча....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 29 Юли 2004, 8:58

Ей Бабун, ако след това нещо невлезнеш в университета с литература - аз лично ща убия да знаеш 8) :yes: .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от acrimonious » 29 Юли 2004, 9:11

:D :D :D якУ!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twice » 29 Юли 2004, 11:11

Как го сътвори това бе човече - SUPER здраво е:) :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 29 Юли 2004, 11:21

Доста се колебах дали да пиша нещо или не и сега го пиша:
Нямам думи. /Не/Човече, дано реагираш навреме - това което имаш може да ти даде не само Бими, но и каки и :have one: и :yammy: и ... абе квото си поискаш.

И успех на изпитите

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 29 Юли 2004, 11:38

човече прочетах го до половината , в Събота имам изпит ще го дочета след него !
Ти.....без коментар.....
Ти си за оценка 10 бе Чикита :lol:
Последна промяна bravo на 29 Юли 2004, 11:42, променена общо 1 път
Най-мразя да съм прав!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 29 Юли 2004, 11:42

Бабуна, много си болен, многооо! Даже в неделя като ходя до Пловдив може да мина да проверя колко е сериозна диагнозата, пък и да се запознаем... :wink:
Never mistake motion for action...

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 29 Юли 2004, 12:22

sparco написа:....Още една за която е виновен изключително и само Пабло.Един ден преди изпита 08.05.2004г бяха гонките са събора.Аз бях решил да си почивам преди изпита,защото така съм слушал,че се прави даже един ден преди изпит не се учи(но както обичаме да казваме с Добрито (ISATIS) една година преди изпита не се учи :D )Сутринта Пабло ми звъни и ме кани да ходим на гонките,ма което аз отговарям НЕ утре имам изпит.След още две позвънявания аз не издържах и тръгнах с него...

Аре пак аз Виновен :!: ЦЦЦЦЦ а аз като сутринта бях на изпит за който бях учил цифром и словом ЕДНА бутилка ВЕРМУТ :?: :twisted:
А ся ако кажеш че и оня трабант караше Бързо Ща убия :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 29 Юли 2004, 14:43

Бабуне ти си велик - мн яко стори...само дет леко ми изкапаха зениците докат го прочета ама зарибявката е на 6! :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E30 320i Convertible '87

Мнение от el_nino » 29 Юли 2004, 15:25

НЕЧОВЕКРЕСПЕКТ :!:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории