Последните дни
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
пич Чупи стоики пред МОмичето мани ги тия Снажни КОмпютри
липсва даскалото ама кво да правиш .. а са карам некъв измислен 13 клас Хаха бегаии . . . нема по яко от 11 и 12

липсва даскалото ама кво да правиш .. а са карам некъв измислен 13 клас Хаха бегаии . . . нема по яко от 11 и 12

- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
Re: Последните дни
Eliana написа:Ей човече, докато седиш и събираш смелост ще завършиш,може би няма повече да я видиш и най- лошото е че може би цял живот ще се чудиш какво щеше да каже тя ако я беше поканил просто на едно кафе.
Действай! Дали ще ти откаже или не си длъжен да опиташ!

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
И аз завършвам тази година, но все пак изобщо това ще си остане спомен.Трябва да се мисли нещо за нагоре, трябва да има реалицация.
Аз от 10-ти клас не почти не съм ходил на училище, тъйче не ми липсват тези 2 години.
Но, има и едно много лошо нещо, а това е че нашия набор ни хванаха МАТУРИ
И сега предстой трудно лято, ама ще видим какво ще правим.
Някой да знае нещо повече за матурите - вътрешен човек?
Аз от 10-ти клас не почти не съм ходил на училище, тъйче не ми липсват тези 2 години.
Но, има и едно много лошо нещо, а това е че нашия набор ни хванаха МАТУРИ

Някой да знае нещо повече за матурите - вътрешен човек?
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Aко не ти се навлиза още сериозно в живота (разбирай - работа, отговорности и т.н.) - запиши да следваш. Студентските години също са едни от най-приятните в живота. Ясно е, че почти нищо няма да научиш, но... тапията си е тапия
Колкото до момата: който не рискува, той не пИчели! Длъжен си да се пробваш, нищо не губиш. Дори и да те отреже (което е 90% сигурно (нищо лично, просто такъв е живота)), то поне ще натрупаш малко опит за следващата
Само ще ти кажа, тези глупости, като „сънувам почти всяка нощ, че сме заедно“, „краката ми се подкосяват“ и т.н., си ги запази за себе си, и не ги показвай. Жените не се впечатляват от такива неща, а напротив - колкото по-отракан, самонадеян и самостоятелен изглеждаш, толкова повече ще й привлечеш вниманието.

Колкото до момата: който не рискува, той не пИчели! Длъжен си да се пробваш, нищо не губиш. Дори и да те отреже (което е 90% сигурно (нищо лично, просто такъв е живота)), то поне ще натрупаш малко опит за следващата

Само ще ти кажа, тези глупости, като „сънувам почти всяка нощ, че сме заедно“, „краката ми се подкосяват“ и т.н., си ги запази за себе си, и не ги показвай. Жените не се впечатляват от такива неща, а напротив - колкото по-отракан, самонадеян и самостоятелен изглеждаш, толкова повече ще й привлечеш вниманието.
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
BMW_325 TDS написа:3. Но най- голямата ми мъка e,че в това даскало остава жената, на която за една година не посмях да и кажа какво означава за мене..,
дай и телефона ...ние ще и кажем ... до колкото знам имаме успех с тая дейност ....

- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
PeBaLs написа:BMW_325 TDS написа:3. Но най- голямата ми мъка e,че в това даскало остава жената, на която за една година не посмях да и кажа какво означава за мене..,
дай и телефона ...ние ще и кажем ... до колкото знам имаме успех с тая дейност ....![]()
![]()

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
gechevi написа:PeBaLs написа:BMW_325 TDS написа:3. Но най- голямата ми мъка e,че в това даскало остава жената, на която за една година не посмях да и кажа какво означава за мене..,
дай и телефона ...ние ще и кажем ... до колкото знам имаме успех с тая дейност ....![]()
![]()
Как беше последното?
-Петьо те обича?

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
пич... действай
отивай при мацката и й кажи че нема да я оставиш на спокойствие докато не излезете... от такова нахалство - изживях една прекрасна връзка, която трая цели 2 години и половина и за жалост ... разстояние ни раздели
запознах се с тва момиче 2 седмици преди да завърша...
как може да не съм я видял по-рано.... ама късмет
отиваш и трябва да си мнооогоо настоятелен
тогава се водих от принципа - "Жените са въпрос на време, ако не - на пари"
... оказа се първото
в моя случай де
затова - действай - ако ти откаже- трябва да те амбицира
но... не забравяй едно ... оная раота не и е златна и ако почне да се праи на мноо оборотна и да ти се надува - теглиш и една здрава (псувня наум) и си търсиш нещо по-читаво
айде и не се спичай, кат завършиш ше разбереш, че има и НБУ и че там са най-яките мацки 

- Andronoff
- триногата
-
Павлин пак се е изказал правилно
Мента повер
Иначе и на мен ми се иска да съм ученик, ама не 11-12 клас, ами и по-малък даже... ама с тоя акъл
Ще ми е много забавно

Мента повер

Иначе и на мен ми се иска да съм ученик, ама не 11-12 клас, ами и по-малък даже... ама с тоя акъл

Ще ми е много забавно

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Гледал съм подобен филм ---докато се чудиш и мацката някой я напие и я отнесе....После като се съберете --ми ти що не ми каза , аз не знаех , вече не е същото , какво да правим -----пич ,действай по -смело
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Не е толкова лесно, давате му съвети "Айде отиди, кажи й всичко ала бала", ама питате ли го човека какво му е?! Смисъл дава се акъл, ама действието тежи в/у неговите плещи. Лошото е, че може да съжалява след време, че не е отишъл при нея, не й е казал, а е имал шанса.....ама какво да се прави...съдба.
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2