Последните дни

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 25 Апр 2008, 21:12

пич Чупи стоики пред МОмичето мани ги тия Снажни КОмпютри :mhihi:
липсва даскалото ама кво да правиш .. а са карам некъв измислен 13 клас Хаха бегаии . . . нема по яко от 11 и 12 :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 25 Апр 2008, 21:24

Аз съм 11 и ми е супер живота върви баси даскалото много ми пука за тва кво е било преди гледай напред.А и говори с това момиче,че ще съжаляваш ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Re: Последните дни

Мнение от DiDi » 25 Апр 2008, 22:24

Eliana написа:Ей човече, докато седиш и събираш смелост ще завършиш,може би няма повече да я видиш и най- лошото е че може би цял живот ще се чудиш какво щеше да каже тя ако я беше поканил просто на едно кафе.
Действай! Дали ще ти откаже или не си длъжен да опиташ!

:yes: :yes: :yes: :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 25 Апр 2008, 22:58

И аз завършвам тази година, но все пак изобщо това ще си остане спомен.Трябва да се мисли нещо за нагоре, трябва да има реалицация.
Аз от 10-ти клас не почти не съм ходил на училище, тъйче не ми липсват тези 2 години.
Но, има и едно много лошо нещо, а това е че нашия набор ни хванаха МАТУРИ :evil: :evil: :evil: И сега предстой трудно лято, ама ще видим какво ще правим.
Някой да знае нещо повече за матурите - вътрешен човек?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 26 Апр 2008, 1:05

Aко не ти се навлиза още сериозно в живота (разбирай - работа, отговорности и т.н.) - запиши да следваш. Студентските години също са едни от най-приятните в живота. Ясно е, че почти нищо няма да научиш, но... тапията си е тапия ;)
Колкото до момата: който не рискува, той не пИчели! Длъжен си да се пробваш, нищо не губиш. Дори и да те отреже (което е 90% сигурно (нищо лично, просто такъв е живота)), то поне ще натрупаш малко опит за следващата ;)
Само ще ти кажа, тези глупости, като „сънувам почти всяка нощ, че сме заедно“, „краката ми се подкосяват“ и т.н., си ги запази за себе си, и не ги показвай. Жените не се впечатляват от такива неща, а напротив - колкото по-отракан, самонадеян и самостоятелен изглеждаш, толкова повече ще й привлечеш вниманието.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 26 Апр 2008, 6:28

Младежо, я оди и светни къси дълги с е46-тицата и е твоя вовекий ;)
Ич са ни разпрааай с гълвотии.. :winky:
Изображение

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 26 Апр 2008, 22:45

BMW_325 TDS написа:3. Но най- голямата ми мъка e,че в това даскало остава жената, на която за една година не посмях да и кажа какво означава за мене..,

дай и телефона ...ние ще и кажем ... до колкото знам имаме успех с тая дейност .... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Emotionally Unstable
Аватар
Кара: Convertible

Мнение от Бибо » 26 Апр 2008, 23:01

PeBaLs написа:
BMW_325 TDS написа:3. Но най- голямата ми мъка e,че в това даскало остава жената, на която за една година не посмях да и кажа какво означава за мене..,

дай и телефона ...ние ще и кажем ... до колкото знам имаме успех с тая дейност .... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 28 Апр 2008, 0:01

gechevi написа:
PeBaLs написа:

:mhihi:

Как беше последното?
-Петьо те обича? :roll: :lol:
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 28 Апр 2008, 1:07

пич... действай ;) отивай при мацката и й кажи че нема да я оставиш на спокойствие докато не излезете... от такова нахалство - изживях една прекрасна връзка, която трая цели 2 години и половина и за жалост ... разстояние ни раздели :( запознах се с тва момиче 2 седмици преди да завърша... :shock: как може да не съм я видял по-рано.... ама късмет :) отиваш и трябва да си мнооогоо настоятелен ;) тогава се водих от принципа - "Жените са въпрос на време, ако не - на пари" ;) ... оказа се първото :mhihi: в моя случай де ;) затова - действай - ако ти откаже- трябва да те амбицира ;) но... не забравяй едно ... оная раота не и е златна и ако почне да се праи на мноо оборотна и да ти се надува - теглиш и една здрава (псувня наум) и си търсиш нещо по-читаво ;) айде и не се спичай, кат завършиш ше разбереш, че има и НБУ и че там са най-яките мацки 8)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 28 Апр 2008, 2:29

Павлин пак се е изказал правилно :mhihi:
Мента повер :mhihi:
Иначе и на мен ми се иска да съм ученик, ама не 11-12 клас, ами и по-малък даже... ама с тоя акъл :mhihi:
Ще ми е много забавно :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 28 Апр 2008, 11:25

Гледал съм подобен филм ---докато се чудиш и мацката някой я напие и я отнесе....После като се съберете --ми ти що не ми каза , аз не знаех , вече не е същото , какво да правим -----пич ,действай по -смело

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 29 Апр 2008, 15:48

Не е толкова лесно, давате му съвети "Айде отиди, кажи й всичко ала бала", ама питате ли го човека какво му е?! Смисъл дава се акъл, ама действието тежи в/у неговите плещи. Лошото е, че може да съжалява след време, че не е отишъл при нея, не й е казал, а е имал шанса.....ама какво да се прави...съдба.

Предишна

Назад към Извън Темата