Рона

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 24 Апр 2008, 1:04

Животните по много особен начин ни привързват към себе си....съжалявам ,колега ....

Аватар

Мнение от saarak » 24 Апр 2008, 10:28

Преди 2 години почина и моето куче и от тогава се зарекох - повече никъкви домашни любимци. Просто не мога да го понеса това отново. С времето тъгата отминава и остават само хубавите спомени, обаче от тогава в къщи не е същото просто :cry:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 24 Апр 2008, 12:05

Съболезнования, човек... Напълно те разбирам.
Все пак, както го описваш, може би е по - добре така, отколкото просто да й удължаваш мъките със средства, болки и нерви. Сигурно звучи вулгарно, но съм бил близо до неизлечимо болно куче, дългогодишен спътник и имам представа... Видях и докъде я докара с всичките лечения. Ако правилно те разбирам, случаят е бил сходен...
Никой не може да замени верен приятел, но пък се надявам, че в следващият ти домашен приятел(какъвто си мисля, че ще имаш) ще откриеш поне част от това, което си получавал от Рона.
Върви, поразходи се малко, остави форума....

Поздрави!

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 24 Апр 2008, 12:15

saarak написа:Преди 2 години почина и моето куче и от тогава се зарекох - повече никъкви домашни любимци. Просто не мога да го понеса това отново. С времето тъгата отминава и остават само хубавите спомени, обаче от тогава в къщи не е същото просто :cry:

Цял живот съм гледал кучета и котки на едно, преди 7-8 години ми изчезна една котка, предполагам, че са я изяли кучетата, тогава се зарекох, котка да не взимам повече, но татко много ги обичаше и преди 5 години си взех пак котка, ей няма такъв кеф. Разказвам това, за да те наведана мисълта, че е по-разумно да си вземеш отново животинка и, че ще се чувстваш много по-добре ;)

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 24 Апр 2008, 13:10

Искренно съчуствие :bcry: И аз преди година загубих моя :bcry: Тези животинки стават част от теб от семеиството и липсата им се усеща :( Живота е твърде лош понякога :(

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 24 Апр 2008, 13:10

съжалявам колега :(

макар и домашен любимец моя рот го имам като член от семейството,и рано или късно знам че ще дойде и този момент но до тогава ще му давам всичко което е необходимо за да е щастливо ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 24 Апр 2008, 14:02

Съжалявам колега,знам какво е да изгубиш животинка :confused: :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 24 Апр 2008, 14:13

Знам какво ти е. Имах куче 17 години, като го приспахме, цялото семейство не беше на себе си.... сестра ми се върна с първия полет от дубай за да го види за последно.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 24 Апр 2008, 19:19

Благодаря на всички за проявеното съчувствие :|
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 24 Апр 2008, 20:02

Съжелявам много ... :cry: :bcry:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 24 Апр 2008, 20:38

Съжалявам :(
От старост ли си замина или ? защото и мойта на там тръгна на 12г. е и от вчера почна да му става нещо, днес му биха 3 ваксини и живна малко :(
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 24 Апр 2008, 21:36

Overburner - NX написа:Съжалявам колега,знам какво е да изгубиш животинка :confused: :(
:(
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 24 Апр 2008, 23:22

Приятелю, искам само да ти кажа, че има и по-лоши моменти. Имах куче, което беше с една година по-голямо от мен самият, и когато бях на 16 се наложи ние сами да сложим край на мъките му. Овчарката беше страхотна, обичах си я като братче..Помагаше ми във всяко едно отношение, но в един момент, тя започна да не вижда - ослепя. Лапичките и отказаха - не можеше да ходи и само лежеше. В един момент започна и да колабира често...мина през сума ти му и доктори - и нищо..никой не успя да и помогне.
Дойде най-отвратителният момент, в който всички чакаха аз да се съглася да сложим край на мъките му...Е тогава ми беше просто отвратително, но след години, когато започнах да мисля малко по-зряло, установих, че съм взел правилното решение, вместо да умира бавно и мъчително..

Почивай в мир, Ринти :confused:
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 24 Апр 2008, 23:36

Не мога да си представя как ще го преживея,когато ми дойде до главата това нещо :confused:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 25 Апр 2008, 0:28

РИП
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата