Рона
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Съболезнования, човек... Напълно те разбирам.
Все пак, както го описваш, може би е по - добре така, отколкото просто да й удължаваш мъките със средства, болки и нерви. Сигурно звучи вулгарно, но съм бил близо до неизлечимо болно куче, дългогодишен спътник и имам представа... Видях и докъде я докара с всичките лечения. Ако правилно те разбирам, случаят е бил сходен...
Никой не може да замени верен приятел, но пък се надявам, че в следващият ти домашен приятел(какъвто си мисля, че ще имаш) ще откриеш поне част от това, което си получавал от Рона.
Върви, поразходи се малко, остави форума....
Поздрави!
Все пак, както го описваш, може би е по - добре така, отколкото просто да й удължаваш мъките със средства, болки и нерви. Сигурно звучи вулгарно, но съм бил близо до неизлечимо болно куче, дългогодишен спътник и имам представа... Видях и докъде я докара с всичките лечения. Ако правилно те разбирам, случаят е бил сходен...
Никой не може да замени верен приятел, но пък се надявам, че в следващият ти домашен приятел(какъвто си мисля, че ще имаш) ще откриеш поне част от това, което си получавал от Рона.
Върви, поразходи се малко, остави форума....
Поздрави!
saarak написа:Преди 2 години почина и моето куче и от тогава се зарекох - повече никъкви домашни любимци. Просто не мога да го понеса това отново. С времето тъгата отминава и остават само хубавите спомени, обаче от тогава в къщи не е същото просто
Цял живот съм гледал кучета и котки на едно, преди 7-8 години ми изчезна една котка, предполагам, че са я изяли кучетата, тогава се зарекох, котка да не взимам повече, но татко много ги обичаше и преди 5 години си взех пак котка, ей няма такъв кеф. Разказвам това, за да те наведана мисълта, че е по-разумно да си вземеш отново животинка и, че ще се чувстваш много по-добре

- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Искренно съчуствие
И аз преди година загубих моя
Тези животинки стават част от теб от семеиството и липсата им се усеща
Живота е твърде лош понякога 

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Знам какво ти е. Имах куче 17 години, като го приспахме, цялото семейство не беше на себе си.... сестра ми се върна с първия полет от дубай за да го види за последно.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Съжалявам
От старост ли си замина или ? защото и мойта на там тръгна на 12г. е и от вчера почна да му става нещо, днес му биха 3 ваксини и живна малко

От старост ли си замина или ? защото и мойта на там тръгна на 12г. е и от вчера почна да му става нещо, днес му биха 3 ваксини и живна малко

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Overburner - NX написа:Съжалявам колега,знам какво е да изгубиш животинка![]()

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Приятелю, искам само да ти кажа, че има и по-лоши моменти. Имах куче, което беше с една година по-голямо от мен самият, и когато бях на 16 се наложи ние сами да сложим край на мъките му. Овчарката беше страхотна, обичах си я като братче..Помагаше ми във всяко едно отношение, но в един момент, тя започна да не вижда - ослепя. Лапичките и отказаха - не можеше да ходи и само лежеше. В един момент започна и да колабира често...мина през сума ти му и доктори - и нищо..никой не успя да и помогне.
Дойде най-отвратителният момент, в който всички чакаха аз да се съглася да сложим край на мъките му...Е тогава ми беше просто отвратително, но след години, когато започнах да мисля малко по-зряло, установих, че съм взел правилното решение, вместо да умира бавно и мъчително..
Почивай в мир, Ринти
Дойде най-отвратителният момент, в който всички чакаха аз да се съглася да сложим край на мъките му...Е тогава ми беше просто отвратително, но след години, когато започнах да мисля малко по-зряло, установих, че съм взел правилното решение, вместо да умира бавно и мъчително..
Почивай в мир, Ринти

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
39 мнения