Климатроник - дайте инфо
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Климатроник - дайте инфо
Значи колата ми е 93 година. Купих я през зимата и цяла зима си карам на парно и вътре си ми е жега. Вчера сутринта беше студено и парното си работи до работата. Работя цел ден и стана жега. Тръгвам с колата и без нищо да пипам почна да духа приятно студено, а навънка си беше жега. Та въпроса ми е. Това някъв датчик ли засича и се включва автоматично климатроника? Щото нищо не съм барал
- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
Колега,не ми се вярва да имаш такъв датчик
Знам че на някои модели мерцедеси/а може би и на всички/ климатроника е вкл постоянно и ако искаш да го няма трябва да го спреш,но на БМВ той си е изкл и ако го искаш трябва да го включиш.

- moniglow
- кандидат ентусиаст
-
С дигитален климатроник съм и докато не щракна снежинката няма студено/в най-добрия случай пуска външен въздух/, а като я натисна - няма топло .
На старото Ауди беше по-добре -натискаш Auto и забравяш - при студено време топли, а като се стопли-охлажда
На старото Ауди беше по-добре -натискаш Auto и забравяш - при студено време топли, а като се стопли-охлажда
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
колега моя климатроник е като твоя и такива проблеми не съм имал...може би докато колата е студена ще ти духа леко хладно но след като тръгнеш и колата позагрее няма как да стане...и то да духа хладно колкото е на ванка не по хладно...не натиснеш ли снежинката няма как да духа хладно...
6 мнения
• Страница 1 от 1