Жалко за хубавата кола
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Penchev написа:dare__devil написа:И какво като общината е измила улицата ?!?
Това не е ли все едно е валяло...
Доколкото знам ограниченията за скоростта не се сменят за сух и за мокър асфалт...Ограничнието е в главата на човек...ако го има въобще.
нали се сещате, че при спазване на ограниченията със всичките тези системи за сигурност, тракшъни, АБС-и и какво ли още не....Колата нямаше да прилича на това?!
Добре че хората са добре ама... не е виновна общината, че е измила улицата.
Колега, знаеш ли защо така говориш - защото не ти се е случвало да ти пръсне за 2 секунди с огромния дебит вода по предното стъкло и след още две като си включил чистачките и се осъзнаеш къде си и каквои става и за малко да катастрофирашНа мен ми се случи преди време и тогава беше единствения път дето излетях на бегом от колата ,падна ми пердето и оня мангал пусна маркуча и избяга ...
Ебавах му майката за точно две секунди![]()
Георги Пенчев
Колега снощи един такъв мангал ми обърна страничното огледало щото му бипнах да махне маркуча да мина, че излизах от автомивка (де..ааааааа) и ме направи целата кола кал и на всичко отгоре това се случва пред патрулката и те не казаха нищо и само заради ченгетата им се размина мамицата им ........................
Penchev написа:dare__devil написа:И какво като общината е измила улицата ?!?
Това не е ли все едно е валяло...
Доколкото знам ограниченията за скоростта не се сменят за сух и за мокър асфалт...Ограничнието е в главата на човек...ако го има въобще.
нали се сещате, че при спазване на ограниченията със всичките тези системи за сигурност, тракшъни, АБС-и и какво ли още не....Колата нямаше да прилича на това?!
Добре че хората са добре ама... не е виновна общината, че е измила улицата.
Колега, знаеш ли защо така говориш - защото не ти се е случвало да ти пръсне за 2 секунди с огромния дебит вода по предното стъкло и след още две като си включил чистачките и се осъзнаеш къде си и каквои става и за малко да катастрофирашНа мен ми се случи преди време и тогава беше единствения път дето излетях на бегом от колата ,падна ми пердето и оня мангал пусна маркуча и избяга ...
Ебавах му майката за точно две секунди![]()
Георги Пенчев
Прав си Жорка,бях зад момчетата със служебната кола и в никакъв случай според мен вината за случилото се не беше тяхна.Успях в бързината само да ги попитам има ли пострадали.Бях на сигнал и не можех да се задържа повече от няколко секунди,а това че обливат колите с вода докато мият улиците е доста срещано явление и състезател да си пак ще ти е трудно в такава ситуация да реагираш.По Тошово време миеха нощемм когато почти няма движение,сега бай мангал е с права като за световното не може да работи нощем трябва да му плащат "вредни".Общината трябва да носи отговорност за своите служители и съответно да ги наказва за такива прояви.Много ми е интересно кой ще плати щетите на момчетата,а те не са само материални.Дивотията която се шири в държавата ще доведе до собственото ни унищожение.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Колата наистина е невероятно красива и испипана, но все пак, по-важното е друго, а именно, че той е добре 

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2