Жалко за хубавата кола

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 22 Апр 2008, 14:11

Penchev написа:
dare__devil написа:И какво като общината е измила улицата ?!?
Това не е ли все едно е валяло...
Доколкото знам ограниченията за скоростта не се сменят за сух и за мокър асфалт...Ограничнието е в главата на човек...ако го има въобще.
нали се сещате, че при спазване на ограниченията със всичките тези системи за сигурност, тракшъни, АБС-и и какво ли още не....Колата нямаше да прилича на това?!

Добре че хората са добре ама... не е виновна общината, че е измила улицата.

Колега, знаеш ли защо така говориш - защото не ти се е случвало да ти пръсне за 2 секунди с огромния дебит вода по предното стъкло и след още две като си включил чистачките и се осъзнаеш къде си и каквои става и за малко да катастрофираш :!: На мен ми се случи преди време и тогава беше единствения път дето излетях на бегом от колата ,падна ми пердето и оня мангал пусна маркуча и избяга ...
Ебавах му майката за точно две секунди :evil:

Георги Пенчев

Колега снощи един такъв мангал ми обърна страничното огледало щото му бипнах да махне маркуча да мина, че излизах от автомивка (де..ааааааа) и ме направи целата кола кал и на всичко отгоре това се случва пред патрулката и те не казаха нищо и само заради ченгетата им се размина мамицата им ........................

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от valeri » 22 Апр 2008, 19:30

Penchev написа:
dare__devil написа:И какво като общината е измила улицата ?!?
Това не е ли все едно е валяло...
Доколкото знам ограниченията за скоростта не се сменят за сух и за мокър асфалт...Ограничнието е в главата на човек...ако го има въобще.
нали се сещате, че при спазване на ограниченията със всичките тези системи за сигурност, тракшъни, АБС-и и какво ли още не....Колата нямаше да прилича на това?!

Добре че хората са добре ама... не е виновна общината, че е измила улицата.

Колега, знаеш ли защо така говориш - защото не ти се е случвало да ти пръсне за 2 секунди с огромния дебит вода по предното стъкло и след още две като си включил чистачките и се осъзнаеш къде си и каквои става и за малко да катастрофираш :!: На мен ми се случи преди време и тогава беше единствения път дето излетях на бегом от колата ,падна ми пердето и оня мангал пусна маркуча и избяга ...
Ебавах му майката за точно две секунди :evil:

Георги Пенчев

Прав си Жорка,бях зад момчетата със служебната кола и в никакъв случай според мен вината за случилото се не беше тяхна.Успях в бързината само да ги попитам има ли пострадали.Бях на сигнал и не можех да се задържа повече от няколко секунди,а това че обливат колите с вода докато мият улиците е доста срещано явление и състезател да си пак ще ти е трудно в такава ситуация да реагираш.По Тошово време миеха нощемм когато почти няма движение,сега бай мангал е с права като за световното не може да работи нощем трябва да му плащат "вредни".Общината трябва да носи отговорност за своите служители и съответно да ги наказва за такива прояви.Много ми е интересно кой ще плати щетите на момчетата,а те не са само материални.Дивотията която се шири в държавата ще доведе до собственото ни унищожение.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 22 Апр 2008, 19:43

Жалко :confused:
Не му вървеше с тая 7ца....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 22 Апр 2008, 19:46

Колата наистина е невероятно красива и испипана, но все пак, по-важното е друго, а именно, че той е добре :confused:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

ггг

Мнение от gigaset » 23 Апр 2008, 17:08

ееее аре стига бе таман вчера и се кефех,беше спряла до офиса на Пимен зографски :confused:

Предишна

Назад към Извън Темата