Още веднъж за гумите, плс...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
Мишел написа:Те щото много настояват и аз затова пуснах това питане, щото в един момент могат и убедителни да са......така ми настояват сега за някакви гуми Sava......Един Господ знае какво е това животно?!
За първи път чувам за такава маркa "Sava"

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
booovd написа:Мишел написа:Те щото много настояват и аз затова пуснах това питане, щото в един момент могат и убедителни да са......така ми настояват сега за някакви гуми Sava......Един Господ знае какво е това животно?!
Сава са словенски гуми. В югославия се правят поне от 20 години.
В момента(от около 5 години) са закупени от GOODYEAR и на практика им са източноевропейското производство.
Sava са добри гуми. Нови елитни автомобили си ги слагат. Не бързайте да се смеете. По - добри са от Дебиката например.
- КУНИ
- младши ентусиаст
-
D3BEP написа:Sava са добри гуми.
Това са първокачествени гуми, като както е отбелязал "D3BEP" са собственост на "Гудиър" и то не от 5 години, а от двойно повече време! В Австрия тази фирма е предпочитана поради отличното съотношение цена/качество!
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
maxxis също е много добра марка непозната в Бг предполагам а и както изглежда,аз също не я бях чувал до преди 2-3 год ,живея в ирландия и тук доста се котират на пазара аз също карам с незнаина марка но като се поразрових разбрах че не е така а си е много добра SUNNY 3800....,мое мнение рзбира се
http://www.maxxis.com/about_maxxis/corp ... sp?id=1737
http://www.performanceplustire.com/prod ... prodAnchor
http://www.maxxis.com/about_maxxis/corp ... sp?id=1737
http://www.performanceplustire.com/prod ... prodAnchor
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
като ги сложиш на задните колела .... всички гуми са еднакви
иначе съм с MICHELIN PILOT предни ии PIRRELI "..." на задните но на 5-цата са KUMHO и са супер !!! На старото бяха BARUM и поднасяха .... за тея гуми мога да кажа

иначе съм с MICHELIN PILOT предни ии PIRRELI "..." на задните но на 5-цата са KUMHO и са супер !!! На старото бяха BARUM и поднасяха .... за тея гуми мога да кажа

- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Аз съм с такива и съм доволен,мисля че са добри,а за китайските гуми - http://news.automedia.bg/read/3958.html ...ето какво казват ADAC...D3BEP написа:booovd написа:Мишел написа:Те щото много настояват и аз затова пуснах това питане, щото в един момент могат и убедителни да са......така ми настояват сега за някакви гуми Sava......Един Господ знае какво е това животно?!
Сава са словенски гуми. В югославия се правят поне от 20 години.
В момента(от около 5 години) са закупени от GOODYEAR и на практика им са източноевропейското производство.
Sava са добри гуми. Нови елитни автомобили си ги слагат. Не бързайте да се смеете. По - добри са от Дебиката например.

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
EDS написа:Преди няколко месеца си купих 2 нови летни гуми кумхо 195-60-15 за предишната кола .Преди да я продам си ги свалих и вчера ги сложих на бимата щото гумите и бяха заминали - баси малки и са , заводско щом е с 205 ....и сега се чудя какво да ги правя тея кумхото щото хем знам че са хубави и нови хем са леко малки ! Май кат гледам ще и купя на бимата 2 нови 205 широки за отзад а отпред ще си джъткам с 195, дали е проблем ? Иначе имат скоростен индекс V (240km)
Никакъв проблем нямаш да си я караш със 195/60, щом са ти хубави гумите.

Never mistake motion for action...
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
Berboo написа:Някой има ли впечатления от гуми Maxxis и какви, че ми предлагат нови за 120 лв/бр 205/60/15 ама са Made in China...
ми те са си такова производство...не съм карал с такива но от впечетления на колеги зимните им гуми са голям буклук...но издържат на удари ж бордюри...и то бая силни!!!

Maxxis произвеждат и гуми за колела и хич не са лоши дори напротив.
За автомобили според мене имат само една гума и тя e Maxxis Victra MA-Z1 . Доста агресивна шарка имат и са изключително добри особено като се погледне фактора цена. В Австралия има много ентусиасти които карат с такива (справка - техните форуми) и са супер доволни.Някои от тях дори я водят по-добра от Potenza-та.
За автомобили според мене имат само една гума и тя e Maxxis Victra MA-Z1 . Доста агресивна шарка имат и са изключително добри особено като се погледне фактора цена. В Австралия има много ентусиасти които карат с такива (справка - техните форуми) и са супер доволни.Някои от тях дори я водят по-добра от Potenza-та.
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3