и този празник--помрачен

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 20 Апр 2008, 18:51

От това най-много ме е страх като карам - някой да не се вреже челно в мен. В България не е задължително да нарушиш правилата, за да загинеш нелепо.

Ей на това му викам държава и управляващи - има отработени механизми злополуките да са сведат до минимум, и въпреки всичко никой от управляващите не предприема конкретни действия.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 20 Апр 2008, 19:48

+1

и мен не гони шубето някой състезател да не се забоде в ме :confused:

Мир на праха им :(
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 20 Апр 2008, 20:10

ТО при челният сблъсък обикновено единият е невинен. Трудно могат да се сблъскат челно, ако и двамата са в платното за насрещно движение. Единият все ще е в неговото си платно....

Не обвинявайте хората, които не са помогнали. Безрасъдно е да помагаш в такъв случай. ГОряща кола се взривява - независимо бензин или газ... Иска се инструменти, пожарогасители за да спасиш положението....

Е, ако някой беше помогнал, определено щеше да е геройска постъпка. А и можеше жертвите да са повече.

Не казвам да не помагате или че не бих помогнал, а че разбирам тези, дето ги е дошубяло. То е лесно тука от компютъра да гасим коли и спасяваме хора. Само дето моето впечатление е, дето повечето шофери ударените кучета и котета ги оставят на улицата да се гърчат(даже според мен има елементи, дето умишлено не ги избягват), аз да ги мисля какво да ги правя. Пред мен помляха един скитник и избягаха, аз да звъня в болницата полицията и да се занимавам, всички други отбелязаха произшествието с по един ляв мигач... А като се случи в новините, всички помагат....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paparazzo » 20 Апр 2008, 20:16

-Лека им пръст.
-кофти случка е тая-лошо,че пак са деца-какво е това като проклятие е-тези хлапета или имигрират или си отиват без време....
:( :(

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 20 Апр 2008, 20:19

R.I.P. :(
...момчета, опичайте си акъла, никой не е застрахован, не се знае кой е насреща ви :confused:
... и нека като правим глупости да мислим и за околните ;)
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 20 Апр 2008, 20:27

sonny написа:Мир на праха им :confused:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Mavrenata » 20 Апр 2008, 20:57

Лека им пръст на загиналите! За съжаление всички бяха млади хора.... колеги сме с бащата на едно от момчетата :( а другото момче в другата кола го познавах също.... :(

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 20 Апр 2008, 21:49

голямо нещастие 7 млади момчета са си отишли за едния келешлък. Найстина може би ако я нямаше тая газ може би нещата щяха да излгеждат малко по - добре.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 20 Апр 2008, 22:02

лошо лека им пръст на момчетата и момичетата.

П.С - Днес като гледах по новините и даваха колите и във едната от двете снимаха точно газовата бутилка която БЕШЕ ЗДРАВА - вярно много опушена ,но здрава, предполагам че турнеото е било дизел - така че незнам кои е казал че е гръмнала бутилката ама аз я видях и това ми направи впечатление че беше горяла яко но беше удържала

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 21 Апр 2008, 0:13

spacepl написа: Днес като гледах по новините и даваха колите и във едната от двете снимаха точно газовата бутилка която БЕШЕ ЗДРАВА

:nono:

сега гледах по календар, казаха че бутилката Е гръмнала и това е било основния проблем

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 21 Апр 2008, 0:56

Поредния много тежък инцидент ....вчера и в Пазарджик момиче и момче си отидоха .За съжаление след употреба на алкохал. Мисля ,че и тук не е изключено да има алкохол....И на мен ми се е случвало да познавам младежи за които изведнъж научавам ,че са си отишли завинаги....Тук въф форума, не може ли на всяка отворена страница ,там дето сега е съобщението за събора, да има някакъв надпис в червено -примерно-КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО-

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 21 Апр 2008, 1:12

Мамка му. Ние се трепем, а манговците живеят :roll: И защо все млади :( по-малки от мен ... ужас. Не е виновна газовата братлета, а невнимание/липса на възпитание или нещо такова, вие изберете.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 21 Апр 2008, 1:20

asasin18 написа:
spacepl написа: Днес като гледах по новините и даваха колите и във едната от двете снимаха точно газовата бутилка която БЕШЕ ЗДРАВА

:nono:

сега гледах по календар, казаха че бутилката Е гръмнала и това е било основния проблем

ами ако се е запалила отпред ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 21 Апр 2008, 2:48

РИП
версии много след като е станало .. едва ли ще ни кажат верната .. особено нашите умни следователи
по една ТВ казаха че имало изтичане на газ от некоя тръбичка и така станало .. ама като гледам как са се размазали, човека каза горели живи .. :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 21 Апр 2008, 9:53

Лека им пръст на младежите. :(
Направо като разбрах,лошо ми стана.
Жалкото е,че никой не е спрял поне да се опита да загаси пожара. :(
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата