и този празник--помрачен
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
От това най-много ме е страх като карам - някой да не се вреже челно в мен. В България не е задължително да нарушиш правилата, за да загинеш нелепо.
Ей на това му викам държава и управляващи - има отработени механизми злополуките да са сведат до минимум, и въпреки всичко никой от управляващите не предприема конкретни действия.
Ей на това му викам държава и управляващи - има отработени механизми злополуките да са сведат до минимум, и въпреки всичко никой от управляващите не предприема конкретни действия.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
ТО при челният сблъсък обикновено единият е невинен. Трудно могат да се сблъскат челно, ако и двамата са в платното за насрещно движение. Единият все ще е в неговото си платно....
Не обвинявайте хората, които не са помогнали. Безрасъдно е да помагаш в такъв случай. ГОряща кола се взривява - независимо бензин или газ... Иска се инструменти, пожарогасители за да спасиш положението....
Е, ако някой беше помогнал, определено щеше да е геройска постъпка. А и можеше жертвите да са повече.
Не казвам да не помагате или че не бих помогнал, а че разбирам тези, дето ги е дошубяло. То е лесно тука от компютъра да гасим коли и спасяваме хора. Само дето моето впечатление е, дето повечето шофери ударените кучета и котета ги оставят на улицата да се гърчат(даже според мен има елементи, дето умишлено не ги избягват), аз да ги мисля какво да ги правя. Пред мен помляха един скитник и избягаха, аз да звъня в болницата полицията и да се занимавам, всички други отбелязаха произшествието с по един ляв мигач... А като се случи в новините, всички помагат....
Не обвинявайте хората, които не са помогнали. Безрасъдно е да помагаш в такъв случай. ГОряща кола се взривява - независимо бензин или газ... Иска се инструменти, пожарогасители за да спасиш положението....
Е, ако някой беше помогнал, определено щеше да е геройска постъпка. А и можеше жертвите да са повече.
Не казвам да не помагате или че не бих помогнал, а че разбирам тези, дето ги е дошубяло. То е лесно тука от компютъра да гасим коли и спасяваме хора. Само дето моето впечатление е, дето повечето шофери ударените кучета и котета ги оставят на улицата да се гърчат(даже според мен има елементи, дето умишлено не ги избягват), аз да ги мисля какво да ги правя. Пред мен помляха един скитник и избягаха, аз да звъня в болницата полицията и да се занимавам, всички други отбелязаха произшествието с по един ляв мигач... А като се случи в новините, всички помагат....
- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
-Лека им пръст.
-кофти случка е тая-лошо,че пак са деца-какво е това като проклятие е-тези хлапета или имигрират или си отиват без време....

-кофти случка е тая-лошо,че пак са деца-какво е това като проклятие е-тези хлапета или имигрират или си отиват без време....

- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
R.I.P.
...момчета, опичайте си акъла, никой не е застрахован, не се знае кой е насреща ви
... и нека като правим глупости да мислим и за околните

...момчета, опичайте си акъла, никой не е застрахован, не се знае кой е насреща ви

... и нека като правим глупости да мислим и за околните

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
голямо нещастие 7 млади момчета са си отишли за едния келешлък. Найстина може би ако я нямаше тая газ може би нещата щяха да излгеждат малко по - добре.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
лошо лека им пръст на момчетата и момичетата.
П.С - Днес като гледах по новините и даваха колите и във едната от двете снимаха точно газовата бутилка която БЕШЕ ЗДРАВА - вярно много опушена ,но здрава, предполагам че турнеото е било дизел - така че незнам кои е казал че е гръмнала бутилката ама аз я видях и това ми направи впечатление че беше горяла яко но беше удържала
П.С - Днес като гледах по новините и даваха колите и във едната от двете снимаха точно газовата бутилка която БЕШЕ ЗДРАВА - вярно много опушена ,но здрава, предполагам че турнеото е било дизел - така че незнам кои е казал че е гръмнала бутилката ама аз я видях и това ми направи впечатление че беше горяла яко но беше удържала
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
spacepl написа: Днес като гледах по новините и даваха колите и във едната от двете снимаха точно газовата бутилка която БЕШЕ ЗДРАВА

сега гледах по календар, казаха че бутилката Е гръмнала и това е било основния проблем
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Поредния много тежък инцидент ....вчера и в Пазарджик момиче и момче си отидоха .За съжаление след употреба на алкохал. Мисля ,че и тук не е изключено да има алкохол....И на мен ми се е случвало да познавам младежи за които изведнъж научавам ,че са си отишли завинаги....Тук въф форума, не може ли на всяка отворена страница ,там дето сега е съобщението за събора, да има някакъв надпис в червено -примерно-КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО-
Мамка му. Ние се трепем, а манговците живеят
И защо все млади
по-малки от мен ... ужас. Не е виновна газовата братлета, а невнимание/липса на възпитание или нещо такова, вие изберете.

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
asasin18 написа:spacepl написа: Днес като гледах по новините и даваха колите и във едната от двете снимаха точно газовата бутилка която БЕШЕ ЗДРАВА
![]()
сега гледах по календар, казаха че бутилката Е гръмнала и това е било основния проблем
ами ако се е запалила отпред ?
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
РИП
версии много след като е станало .. едва ли ще ни кажат верната .. особено нашите умни следователи
по една ТВ казаха че имало изтичане на газ от некоя тръбичка и така станало .. ама като гледам как са се размазали, човека каза горели живи ..
версии много след като е станало .. едва ли ще ни кажат верната .. особено нашите умни следователи
по една ТВ казаха че имало изтичане на газ от некоя тръбичка и така станало .. ама като гледам как са се размазали, човека каза горели живи ..

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Лека им пръст на младежите.
Направо като разбрах,лошо ми стана.
Жалкото е,че никой не е спрял поне да се опита да загаси пожара.

Направо като разбрах,лошо ми стана.
Жалкото е,че никой не е спрял поне да се опита да загаси пожара.

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
73 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5