Хайка за коли по тротоара в София, глобата е от 30 до 50 лв.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 25 Мар 2008, 16:59

Club BMW написа:Никога не си качвам колата по тротоарите, още повече да запушвам на хората гаражите! Плащам си винаги, когато слизам към центъра и то не в синя зона, а на платен паркинг, където е доста по скъпо и винаги се намират места! А за тези глупости и вандалщини, които споменаваш, мога да съжалявам, че все ощи има хора с такова първобитно мислене. За такива затвор!
Затова сме на такова положение, защото всеки е голяма работа :idea:
Аз не преча на останалите и искам да не ми пречат на мен. Много е просто ;)

:yes: евала е това се казва шофер за пример.
Като си си купил кола значи си правиш сметка че като ходиш в някъде ще си платиш паркинга вместо да запушиш някой гараж на пример.
Мене редовно ми спират пред гаража при условие че синята зона е на 50 метра и винаги има свободни места и после ми излизат с тъпото обяснение че имали работа за 10 мин!!!!! :shock:
по тая логика значи че аз нямам работа или че синята зона им е скъпа
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 25 Мар 2008, 17:41

Хммм, абе ще дойдете вие на мойта...
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 25 Мар 2008, 20:53

hemicharger написа:
Club BMW написа:Никога не си качвам колата по тротоарите, още повече да запушвам на хората гаражите! Плащам си винаги, когато слизам към центъра и то не в синя зона, а на платен паркинг, където е доста по скъпо и винаги се намират места! А за тези глупости и вандалщини, които споменаваш, мога да съжалявам, че все ощи има хора с такова първобитно мислене. За такива затвор!
Затова сме на такова положение, защото всеки е голяма работа :idea:
Аз не преча на останалите и искам да не ми пречат на мен. Много е просто ;)

:yes: евала е това се казва шофер за пример.
Като си си купил кола значи си правиш сметка че като ходиш в някъде ще си платиш паркинга вместо да запушиш някой гараж на пример.
Мене редовно ми спират пред гаража при условие че синята зона е на 50 метра и винаги има свободни места и после ми излизат с тъпото обяснение че имали работа за 10 мин!!!!! :shock:
по тая логика значи че аз нямам работа или че синята зона им е скъпа

Я колко примерни шофьори имало в тоя форум :yes: Пример за Българското общество :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KNOCK » 17 Апр 2008, 14:59

аз вече изревах от тея хаики написаха ми акт за 50 лв.Алтернативата беше фиш за 20 лева на място ма аз викам "пиши беее никога няма да го плата тоя акт"
Та акта е общински а не от кат ;)
Изображение I LOVE MAZDA

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 17 Апр 2008, 17:22

Някой няма ли да напише АКТ на Столична община за безразборното издаване на разрешителни за строеж на офиси и жилищни сгради от по 5-6 етажа и с 3 гаража отдолу...

Аз ше ви отговоря - НЯМА шот закона и правилниците (наредбите) им разрешават което е = ЗАКОННА ФОРМА НА РЕКЕТ!

Предишна

Назад към Извън Темата