Хайка за коли по тротоара в София, глобата е от 30 до 50 лв.
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Club BMW написа:Никога не си качвам колата по тротоарите, още повече да запушвам на хората гаражите! Плащам си винаги, когато слизам към центъра и то не в синя зона, а на платен паркинг, където е доста по скъпо и винаги се намират места! А за тези глупости и вандалщини, които споменаваш, мога да съжалявам, че все ощи има хора с такова първобитно мислене. За такива затвор!
Затова сме на такова положение, защото всеки е голяма работа![]()
Аз не преча на останалите и искам да не ми пречат на мен. Много е просто

Като си си купил кола значи си правиш сметка че като ходиш в някъде ще си платиш паркинга вместо да запушиш някой гараж на пример.
Мене редовно ми спират пред гаража при условие че синята зона е на 50 метра и винаги има свободни места и после ми излизат с тъпото обяснение че имали работа за 10 мин!!!!!

по тая логика значи че аз нямам работа или че синята зона им е скъпа
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
hemicharger написа:Club BMW написа:Никога не си качвам колата по тротоарите, още повече да запушвам на хората гаражите! Плащам си винаги, когато слизам към центъра и то не в синя зона, а на платен паркинг, където е доста по скъпо и винаги се намират места! А за тези глупости и вандалщини, които споменаваш, мога да съжалявам, че все ощи има хора с такова първобитно мислене. За такива затвор!
Затова сме на такова положение, защото всеки е голяма работа![]()
Аз не преча на останалите и искам да не ми пречат на мен. Много е просто
евала е това се казва шофер за пример.
Като си си купил кола значи си правиш сметка че като ходиш в някъде ще си платиш паркинга вместо да запушиш някой гараж на пример.
Мене редовно ми спират пред гаража при условие че синята зона е на 50 метра и винаги има свободни места и после ми излизат с тъпото обяснение че имали работа за 10 мин!!!!!![]()
по тая логика значи че аз нямам работа или че синята зона им е скъпа
Я колко примерни шофьори имало в тоя форум

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Някой няма ли да напише АКТ на Столична община за безразборното издаване на разрешителни за строеж на офиси и жилищни сгради от по 5-6 етажа и с 3 гаража отдолу...
Аз ше ви отговоря - НЯМА шот закона и правилниците (наредбите) им разрешават което е = ЗАКОННА ФОРМА НА РЕКЕТ!
Аз ше ви отговоря - НЯМА шот закона и правилниците (наредбите) им разрешават което е = ЗАКОННА ФОРМА НА РЕКЕТ!
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4