Малко помощ при избора ми на Баварка 325 TDS Touring!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Малко помощ при избора ми на Баварка 325 TDS Touring!
Значи то в заглавието си го пише, мисля да си копувам такава Баварка Е36 325 TDS, при това ще е и комби, та ако може някви мнения, коментари - плюсове, минуси, недостатъци, като цяло сполучлив ли е тоз мотор и т.н.
Предварително ви благодаря!
Предварително ви благодаря!
Шмъркай и си трайкай брат ми!
makaweew написа:aаз си купих такава преди 10 дни колата си я бива добур избор !
какъв разход ти даде ??? ако не е тайна
и аз съм с такава и съм много доволен, досега ядове не съм имал, макар, че я карам от 5 дена само.

Цитат "Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните."
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Висенето по сфетофарите си им друго име не е градско, а "висене по сфетофарите в софия" малко е дълго но тва е за да се отличи от другите
веднъж с петицата ми 525тдс от люлин до орлов мост изхарчих 10 литра Дизел
да не говорим с тройката бензин
ама така е като цяла българия ни е дошла на гости в софия 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
makaweew написа:според мен в центара на софия не трябва да се допускат коли който не са със Софйска регистрация ........ и пак ще буде натоварено, но не чак толкоз
А според мене ТЕБЕ не трябва да те пускат вън от КЪЩИ.

ПП. Градско много нисък разход ви дават тия печки ве, зема да си сложа такъв мотор на Е30ката

ПП2.
exelero Запали я студена колата, не само топла, чуй я как и студена ше трака. провери за добавка в маслото, тест с парцала и стъкълцето. Махни щеката на маслото при Запален двигател, не трябва да пръска. И както казаха по горе топлия старт трябва да и е кат часовник.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
makaweew написа:според мен в центара на софия не трябва да се допускат коли който не са със Софйска регистрация ........ и пак ще буде натоварено, но не чак толкоз
стани катаджия и си решаваш проблема,стоп палка и нема да пускаш никои.....,но бъди сигурен че до края на деня палката ше ти стърчи от дупето

- Tigar1972
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: влака
- Мечтае да кара: самолет с духалка :)
Незнам момчета как Ви дават тези печки 9-10 на сто градско, моята си признавам ми гори 13-14 на сто градско и 12 на сто извън града. Всичко зависи от карането но аз я карам като бензинка и ми е добре . Сигурно ако се кара бавно може и да гори 9 , незнам не съм пробвал.

?
exelero Запали я студена колата, не само топла, чуй я как и студена ше трака. провери за добавка в маслото, тест с парцала и стъкълцето. Махни щеката на маслото при Запален двигател, не трябва да пръска. И както казаха по горе топлия старт трябва да и е кат часовник.[/quote]
А я ми кажи малко повече за тоя метод с парцала и стъкълцето, че нещо не съм просветен май.
Друг въпрос - абе кви са тия разходи от по 9 - 10 литра на сто градско аз мислех, че са по икономични тия дизеларки. Некъде в каталог някъв гледах 6,8 при смесен цикъл.
Дан съм сбъркал с 318 TDS, ама тез 90 кончита ще са мъничко струва ми се.
А я ми кажи малко повече за тоя метод с парцала и стъкълцето, че нещо не съм просветен май.
Друг въпрос - абе кви са тия разходи от по 9 - 10 литра на сто градско аз мислех, че са по икономични тия дизеларки. Некъде в каталог някъв гледах 6,8 при смесен цикъл.
Дан съм сбъркал с 318 TDS, ама тез 90 кончита ще са мъничко струва ми се.
Шмъркай и си трайкай брат ми!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Бе те са икомомични ама извънградско с 90км/ч. Каквото и да пощим 2.5тдс е голям и мощен мотор който надали върви само с нафтови пари. 12-13 разход градско на яко каране за мен е напълно реален. А тия католози ден ги пишат производителите само може да си бършем дупетата с тях.
За добавки в маслото, и тяхното откриване знам че се капва на едно стъкълце масло от щеката и се търка с парцалче. Стъклото не трябва да се надраска вследствие от търкането.
За добавки в маслото, и тяхното откриване знам че се капва на едно стъкълце масло от щеката и се търка с парцалче. Стъклото не трябва да се надраска вследствие от търкането.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
12 мнения
• Страница 1 от 1