Пак почнаха убийства в София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 13 Апр 2008, 10:51

Не е нужно да четеш книги непременно, за да си умен, бам-бам.
Нужно е за да си интелигентен.
Лошото е, че аз вече взех да се опасявам, че и умът ти е толкоз.
Единственото, което виждам от умът ти е едно празно бръщолевене на една и съща фраза, което както трябваше да виждаш досега, има повече смисъл да го извършиш пред бетонна стена.
Комбинирано с гордостта ти, че не си чел книги, освен когато даскалките са те били с показалката.
Браво, герой.

Ами айде, докажи че си по - умен. Разбери, че няма смисъл да ги говориш тея работи. Давай там, направи нещо от типа "по - умният отстъпва".
И да него направиш, следващият ти пост пак е излишен.
Знаем какво ще съдържа всеки твой следващ пост. Те са еднакви.
Различават се по изразни средства и по това колко се излагаш ти в тях.

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 13 Апр 2008, 11:44

Azrail написа:
rado_rf написа:

Ползата от темата?
Ми точно това е - да си начешем езиците и да си упражним пръстите. А, това да не би да е забранено. Упс, стой, че ся ще се изсили батко Azrail, ще размаха предупредително пръст, ще пусне нещо от рода на "Вярно е че е Извън Темата, но това е автомобилен форум, дирете си някой литературен където да си пишете и за това - катанец".

Azrail написа:С глас съм се смял :mhihi:
... и продължавам :mhihi:

Радвам се, че съм успял да те развеселя. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Azrail написа:Заключвам само компютърни теми или теми, от които няма никакъв смисъл... Не съм чак толкова лош... Идеята е да има някаква пригледност и организация ;)

И какъв критерий прилагаш за да определиш коя тема е със смисъл и коя безмислена?

Azrail написа:По самата тема нямам какво да добавя, вие написахте няколко допълнения към важни исторически книги, изхабихте си поне по 1мм от клавиатурите и опровергахте фундаментите на цялата политическа наука като такава... По-добре от това и аз няма да мога да се справя :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Доообре. Хайде сега, понеже съм Тома Неверни, ми покажи цитат от "допълненията" и "опроверженията".

bam-bam, четеш постовете отгоре, отгоре:

bam-bam написа: .. в БГ всеки се пъне да е компетентен по всичко (да не посочвам никове те си знаят ) .. така че аз не искам да съм от тея всезнайковци/всеможещи и тем подобни :

rado_rfl написа:Задавал съм много тъпи въпроси, пускал съм и много тъпи теми. Тъпи, за някои. За мен са от особена важност. Така, че преценката ти кой е ПО е малко субективна. :
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 13 Апр 2008, 13:32

За D3BEP всичко което той казва е така, а ако някой каже нещо друго е пропаганда или е незнаещ, типичен ограничен комунист побългарен :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 13 Апр 2008, 13:57

ditko1 написа:За D3BEP всичко което той казва е така, а ако някой каже нещо друго е пропаганда или е незнаещ, типичен ограничен комунист побългарен :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Право на губещия е да се озлобява. Докато лежи по гръб на земята.

Е кажи сега, detko1, в какъв лагер да те изпратя?
- такъв с люлки и катерушки
- такъв с детски книжки
- или такъв с научнопопулярни анимационни филмчета?

Аз викам, само без катерушки, чееее... Пенчо бре, чети!
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Трябва да те образоваме, ти си бъдещето на Нацията :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Апр 2008, 14:00

Добре де, аз не разбрах за несъгласните или тем подобните, в какво по-точно не сте съгласни? Някакви доводи поне нещо напишете :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 13 Апр 2008, 14:05

Не са съгласни, че:
1. ДЗВЕР-а не е комунист.
2. Четенето на книги е полезно.
3. Писането на доводи е смислено занимание.
4. Пестенето на клавиатурите не носи доходи.
Ти толкоз нещо ти написаха хората, Петер, така и не ги разбра!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Апр 2008, 14:13

D3BEP написа:Не са съгласни, че:
2. Четенето на книги е полезно.!
Нож с две остриета..има една мисъл-В момента който научим нещо,ставаме заложници на собственото си знание
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 13 Апр 2008, 14:18

Е какво ще ме образовяш ти, мислиш като предишните политици, някой казал, че българия едно време имало износ и било много добре (това да го разпространяваш трябва да си доста промит), а това че седяло на обикновеният човек на гърба като са му взели земите няма значение. Болно ми е, че разпространяваш някакви глупави неща от който са печелели само политиците и мислиш като тях. Това показва, че не ти пука много за хората, а как се е славела българия погледната от вън. И аз мога сега да ти кажа, че познава български пройзводители който изнасят строителни материяли и строителни предприемачи който строят на вън Айде гордей се :mhihi:
Тъпо е да даваш факти от който народът не е печелил.

Много интересно защо след всяко приватизиране разпускат половината работници? Защото по време на убавото тато беше важно да се казва че има на всякаде работа, а това че работи на загуба нещо няма значение :mhihi:
Бсп има още избиратели от старата част защото като са им отнемали земите те са били 90% наследствени и те нищо не губят защото е дарум, ако им бяха къщите в който живеят и който те са правели дали щеше да се говори колко е било хубаво по времето на тато :mhihi:
И ще имат още избиратели защото пенсионерите живетя за едното кебабче което едно време е било евтино и искат да върнат това време.
Последна промяна ditko1 на 13 Апр 2008, 17:31, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 13 Апр 2008, 14:42

Bogat-Beden написа:
D3BEP написа:Не са съгласни, че:
2. Четенето на книги е полезно.!
Нож с две остриета..има една мисъл-В момента който научим нещо,ставаме заложници на собственото си знание

Знанието е суета, знаем го това колега :)
Незнанието обаче... вероятно е срамота.
Но пък някои хора нямат срам.

detko, кво да ти разправям братле като още не си ходил на лагер и няма да ме разбереш. Така е брат. Нефтохим, Видахим, Девня цимент, Си банк, Булбанк, ДСК, ДЗИ, ДЗУ - Стара Загора, БТК и ред други предприятия бяха страшно губещи. Затва ги и продадоха толкоз евтино.
Единственото страшно печелившо беше Кремиковци и на затва то остана толкоз дълго държавно и сега бута пак от парите на данъкоплатеца.
Има хора, на които като им чета постовете и ми идва да ги питам "Аве, ти как си завършил осми клас?".
Ама културата ми пречи.

Верно, с вас ли си пиша как се правят пари и как става мафия? Не мога да повярвам че е истина. Вие ще ме научите? На какво? Че познавате Митьо Очите, понеже сте му бърсали задника в някой местен ресторант? Банчо Гавазина с кой калибър стреля? Иван Костов къв хотел си вдигнал?
Много... ценна информация.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 13 Апр 2008, 15:11

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 13 Апр 2008, 15:22

аз си мисля,че тва не трябва да е новина ,щото и най-тъпият беше наясно ,че тоя требва да си иде...!! просто беше интересно колко ше му е наглостта да видим колко дни ще се пазари да се разкара!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 13 Апр 2008, 15:48

SKISA написа:---

То беше ясно, но ако не беше международната реакция срещу него, нямаше да я подаде изобщо. :roll:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 13 Апр 2008, 16:02

ACCELERATOR написа:
SKISA написа:---

То беше ясно, но ако не беше международната реакция срещу него, нямаше да я подаде изобщо. :roll:

ми то те са супер-нагли!!! там нема пускане на кокала! от 10 кладенеца вода и ако ще да го снимат със забита в гъза камера пак ше каже ,че не е верно и тая камера си я е бил сложил за да пребори престъпността!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Апр 2008, 16:10

охо, са ко стана? най-силната групировка остана без шеф :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 13 Апр 2008, 17:11

///peter написа:охо, са ко стана? най-силната групировка остана без шеф :(

3 дни национален траур :mhihi: :mhihi:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата