Пак почнаха убийства в София
Модератор: Общи модератори
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Не е нужно да четеш книги непременно, за да си умен, бам-бам.
Нужно е за да си интелигентен.
Лошото е, че аз вече взех да се опасявам, че и умът ти е толкоз.
Единственото, което виждам от умът ти е едно празно бръщолевене на една и съща фраза, което както трябваше да виждаш досега, има повече смисъл да го извършиш пред бетонна стена.
Комбинирано с гордостта ти, че не си чел книги, освен когато даскалките са те били с показалката.
Браво, герой.
Ами айде, докажи че си по - умен. Разбери, че няма смисъл да ги говориш тея работи. Давай там, направи нещо от типа "по - умният отстъпва".
И да него направиш, следващият ти пост пак е излишен.
Знаем какво ще съдържа всеки твой следващ пост. Те са еднакви.
Различават се по изразни средства и по това колко се излагаш ти в тях.
Нужно е за да си интелигентен.
Лошото е, че аз вече взех да се опасявам, че и умът ти е толкоз.
Единственото, което виждам от умът ти е едно празно бръщолевене на една и съща фраза, което както трябваше да виждаш досега, има повече смисъл да го извършиш пред бетонна стена.
Комбинирано с гордостта ти, че не си чел книги, освен когато даскалките са те били с показалката.
Браво, герой.
Ами айде, докажи че си по - умен. Разбери, че няма смисъл да ги говориш тея работи. Давай там, направи нещо от типа "по - умният отстъпва".
И да него направиш, следващият ти пост пак е излишен.
Знаем какво ще съдържа всеки твой следващ пост. Те са еднакви.
Различават се по изразни средства и по това колко се излагаш ти в тях.
Azrail написа:rado_rf написа:
Ползата от темата?
Ми точно това е - да си начешем езиците и да си упражним пръстите. А, това да не би да е забранено. Упс, стой, че ся ще се изсили батко Azrail, ще размаха предупредително пръст, ще пусне нещо от рода на "Вярно е че е Извън Темата, но това е автомобилен форум, дирете си някой литературен където да си пишете и за това - катанец".
***Azrail написа:С глас съм се смял
... и продължавам![]()
Радвам се, че съм успял да те развеселя.![]()
![]()
Azrail написа:Заключвам само компютърни теми или теми, от които няма никакъв смисъл... Не съм чак толкова лош... Идеята е да има някаква пригледност и организация![]()
И какъв критерий прилагаш за да определиш коя тема е със смисъл и коя безмислена?Azrail написа:По самата тема нямам какво да добавя, вие написахте няколко допълнения към важни исторически книги, изхабихте си поне по 1мм от клавиатурите и опровергахте фундаментите на цялата политическа наука като такава... По-добре от това и аз няма да мога да се справя![]()
![]()
Доообре. Хайде сега, понеже съм Тома Неверни, ми покажи цитат от "допълненията" и "опроверженията".
bam-bam, четеш постовете отгоре, отгоре:bam-bam написа: .. в БГ всеки се пъне да е компетентен по всичко (да не посочвам никове те си знаят ) .. така че аз не искам да съм от тея всезнайковци/всеможещи и тем подобни :rado_rfl написа:Задавал съм много тъпи въпроси, пускал съм и много тъпи теми. Тъпи, за някои. За мен са от особена важност. Така, че преценката ти кой е ПО е малко субективна. :
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
За D3BEP всичко което той казва е така, а ако някой каже нещо друго е пропаганда или е незнаещ, типичен ограничен комунист побългарен 

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
ditko1 написа:За D3BEP всичко което той казва е така, а ако някой каже нещо друго е пропаганда или е незнаещ, типичен ограничен комунист побългарен

Право на губещия е да се озлобява. Докато лежи по гръб на земята.
Е кажи сега, detko1, в какъв лагер да те изпратя?
- такъв с люлки и катерушки
- такъв с детски книжки
- или такъв с научнопопулярни анимационни филмчета?
Аз викам, само без катерушки, чееее... Пенчо бре, чети!

Трябва да те образоваме, ти си бъдещето на Нацията

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Добре де, аз не разбрах за несъгласните или тем подобните, в какво по-точно не сте съгласни? Някакви доводи поне нещо напишете 

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Не са съгласни, че:
1. ДЗВЕР-а не е комунист.
2. Четенето на книги е полезно.
3. Писането на доводи е смислено занимание.
4. Пестенето на клавиатурите не носи доходи.
Ти толкоз нещо ти написаха хората, Петер, така и не ги разбра!
1. ДЗВЕР-а не е комунист.
2. Четенето на книги е полезно.
3. Писането на доводи е смислено занимание.
4. Пестенето на клавиатурите не носи доходи.
Ти толкоз нещо ти написаха хората, Петер, така и не ги разбра!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Нож с две остриета..има една мисъл-В момента който научим нещо,ставаме заложници на собственото си знаниеD3BEP написа:Не са съгласни, че:
2. Четенето на книги е полезно.!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Е какво ще ме образовяш ти, мислиш като предишните политици, някой казал, че българия едно време имало износ и било много добре (това да го разпространяваш трябва да си доста промит), а това че седяло на обикновеният човек на гърба като са му взели земите няма значение. Болно ми е, че разпространяваш някакви глупави неща от който са печелели само политиците и мислиш като тях. Това показва, че не ти пука много за хората, а как се е славела българия погледната от вън. И аз мога сега да ти кажа, че познава български пройзводители който изнасят строителни материяли и строителни предприемачи който строят на вън Айде гордей се
Тъпо е да даваш факти от който народът не е печелил.
Много интересно защо след всяко приватизиране разпускат половината работници? Защото по време на убавото тато беше важно да се казва че има на всякаде работа, а това че работи на загуба нещо няма значение
Бсп има още избиратели от старата част защото като са им отнемали земите те са били 90% наследствени и те нищо не губят защото е дарум, ако им бяха къщите в който живеят и който те са правели дали щеше да се говори колко е било хубаво по времето на тато
И ще имат още избиратели защото пенсионерите живетя за едното кебабче което едно време е било евтино и искат да върнат това време.

Тъпо е да даваш факти от който народът не е печелил.
Много интересно защо след всяко приватизиране разпускат половината работници? Защото по време на убавото тато беше важно да се казва че има на всякаде работа, а това че работи на загуба нещо няма значение

Бсп има още избиратели от старата част защото като са им отнемали земите те са били 90% наследствени и те нищо не губят защото е дарум, ако им бяха къщите в който живеят и който те са правели дали щеше да се говори колко е било хубаво по времето на тато

И ще имат още избиратели защото пенсионерите живетя за едното кебабче което едно време е било евтино и искат да върнат това време.
Последна промяна ditko1 на 13 Апр 2008, 17:31, променена общо 1 път
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:Нож с две остриета..има една мисъл-В момента който научим нещо,ставаме заложници на собственото си знаниеD3BEP написа:Не са съгласни, че:
2. Четенето на книги е полезно.!
Знанието е суета, знаем го това колега

Незнанието обаче... вероятно е срамота.
Но пък някои хора нямат срам.
detko, кво да ти разправям братле като още не си ходил на лагер и няма да ме разбереш. Така е брат. Нефтохим, Видахим, Девня цимент, Си банк, Булбанк, ДСК, ДЗИ, ДЗУ - Стара Загора, БТК и ред други предприятия бяха страшно губещи. Затва ги и продадоха толкоз евтино.
Единственото страшно печелившо беше Кремиковци и на затва то остана толкоз дълго държавно и сега бута пак от парите на данъкоплатеца.
Има хора, на които като им чета постовете и ми идва да ги питам "Аве, ти как си завършил осми клас?".
Ама културата ми пречи.
Верно, с вас ли си пиша как се правят пари и как става мафия? Не мога да повярвам че е истина. Вие ще ме научите? На какво? Че познавате Митьо Очите, понеже сте му бърсали задника в някой местен ресторант? Банчо Гавазина с кой калибър стреля? Иван Костов къв хотел си вдигнал?
Много... ценна информация.
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ACCELERATOR написа:Петков си подаде оставката
аз си мисля,че тва не трябва да е новина ,щото и най-тъпият беше наясно ,че тоя требва да си иде...!! просто беше интересно колко ше му е наглостта да видим колко дни ще се пазари да се разкара!!
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
SKISA написа:---
То беше ясно, но ако не беше международната реакция срещу него, нямаше да я подаде изобщо.

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ACCELERATOR написа:SKISA написа:---
То беше ясно, но ако не беше международната реакция срещу него, нямаше да я подаде изобщо.
ми то те са супер-нагли!!! там нема пускане на кокала! от 10 кладенеца вода и ако ще да го снимат със забита в гъза камера пак ше каже ,че не е верно и тая камера си я е бил сложил за да пребори престъпността!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
///peter написа:охо, са ко стана? най-силната групировка остана без шеф
3 дни национален траур

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси