Проблем с домашния компютър

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Проблем с домашния компютър

Мнение от dinozab » 12 Апр 2008, 10:38

Имам пролем с компа в нас влезнал е некъв троянски кон вътре и аз незнам как се е побрал и точно откъде е влазнал :roll: Питах един познат и той ми каза че това е много лошо :shock: и каза да пусна след него една бърза антивируска че коня търчал много бързо :kuku: та да моо го фане и да го изкара от компа че щял да ми у***е сичко вътре :shock: Викам брей и пуснах антивируската незнам кво е гонила кво е правила и накрая след два часа гонидба ми изписа че коня се е скрил някъде на ясла и номеже да го намери :shock: Моля ви кажете кво да го правя сега как го изкарам тва животно от компютара си и като го изкарам кво да го правя тоя кон някой ако го иска мога да му го дам на мене неми трябва у нас мога да го пратя и по куриер :help:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 12 Апр 2008, 10:42

Panda Platinium ка4вам я инсталвам я едно сканиране и я махам 4е е доста тежи4ка ама сериозна метла има :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 12 Апр 2008, 10:46

слушай ся ко щи препоръчам
сваляш си антивирусната АВАСТ! така се казва
инсталваш я тя в хоме едитион е безплатна и е много ефективна
като я инсталнеш те пита да направи ли антивирусна проверка при следващото рестартиране = даваш ДА
при което рестартва компа и почва да проверява около половин час секи 1 файл на компа а ти седиш и като те пита кво да прави с вирусите ги местиш в клетка или ги триеш
и проблема ти е решен ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 12 Апр 2008, 10:48

Помня аз, някъде в моето ПЦ минало се оправях с НОД32. Никога не съм имал коне и магарета:)

Иначе MAC OS и забравяш за вируси, все още не е измислен...

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 12 Апр 2008, 10:49

Тенкю баба ще видим кво ще стане ако някой иска кон да свирка давом го без пари :mhihi: :mhihi: :mhihi:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 12 Апр 2008, 10:58

и Аваст сам слагал и Нод а сам слагал като таа гад Пандата нема 4иста4 нема...ама тежи много мамицата и ама има за какво :!: на маитап я инсталнах на лаптопа и така яко заби 4е 30 мин не мога го свестя :mhihi: :mhihi: слаб ли е компа не я ка4ваите :!:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 12 Апр 2008, 11:02

пробвай първо с някоя програма само за премахване на троянски коне, като Trojan Remover примерно, че ако почнеш да сменяш антивирусните може да се поомаже бая работата, и накрая зарад един конь ще требе да изгориш цялата плевня :mhihi: бо сигурното после е че и него нема да го има 8)
Изображение

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 12 Апр 2008, 11:31

Най сигурно е Ц,две точки,наклонена,формат Ц и после пц-то пее
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 12 Апр 2008, 11:55

Ако не ти помогне преди формат, касперску само си намали тонклоните, че много гвичи. :mhihi:

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 12 Апр 2008, 12:04

Сега ако тръгнеш да слагаш 16 антивирусни и да се надяваш, че ще го махне няма смисъл.
За това време, което ще изгубиш при инсталация и чакане на успешно намиране на троянец, по- добре направи един формат на С-то.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 12 Апр 2008, 12:12

Истинските ти програмки са от типа adaware и spyboot.
Всичките тук, които ти изредиха, са основни антивирусни, несъвместими една с друга и доста тежки.
И освен това повечето от тях не се занимават с троянци и просто не биха разпознали всички троянци.
Тези двете обичайно нямат автоматична защита, нямат несъвместимост с други програми, и коеот е много важно - бързо се слагат, имат автоматичен ъпдейт и бързо се махат, като сършат работа... или остават да витаят някъде из програмите ти в латентно състояние, докато не ти потрябват пак.
И основната им специализация е именно шпионският софтуер.
Има и варианти на тези специално. Вече се навъдиха доста продукти.

Но според мен вариантите ти определено на са Панда, Касперски, НОД 32, АВАСТ, АВГ и т.н. а ти трябва именно антитроянска програма от този тип тук.

ПП. А кон не ми требе. Имам си 115. Расови :mhihi:

ППП. Автомтичният файруол на уиндоуса би следвало да ти пресече троянеца, ако има такъв наистина... Така че пусни го. Макар че поведението, което припсваш на антивирусната - първо открива троянец, после не е странно и не ми е познато при никоя антивирусна.

Назад към Извън Темата