Проблем с домашния компютър
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Проблем с домашния компютър
Имам пролем с компа в нас влезнал е некъв троянски кон вътре и аз незнам как се е побрал и точно откъде е влазнал
Питах един познат и той ми каза че това е много лошо
и каза да пусна след него една бърза антивируска че коня търчал много бързо
та да моо го фане и да го изкара от компа че щял да ми у***е сичко вътре
Викам брей и пуснах антивируската незнам кво е гонила кво е правила и накрая след два часа гонидба ми изписа че коня се е скрил някъде на ясла и номеже да го намери
Моля ви кажете кво да го правя сега как го изкарам тва животно от компютара си и като го изкарам кво да го правя тоя кон някой ако го иска мога да му го дам на мене неми трябва у нас мога да го пратя и по куриер 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Panda Platinium ка4вам я инсталвам я едно сканиране и я махам 4е е доста тежи4ка ама сериозна метла има 

- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
слушай ся ко щи препоръчам
сваляш си антивирусната АВАСТ! така се казва
инсталваш я тя в хоме едитион е безплатна и е много ефективна
като я инсталнеш те пита да направи ли антивирусна проверка при следващото рестартиране = даваш ДА
при което рестартва компа и почва да проверява около половин час секи 1 файл на компа а ти седиш и като те пита кво да прави с вирусите ги местиш в клетка или ги триеш
и проблема ти е решен
сваляш си антивирусната АВАСТ! така се казва
инсталваш я тя в хоме едитион е безплатна и е много ефективна
като я инсталнеш те пита да направи ли антивирусна проверка при следващото рестартиране = даваш ДА
при което рестартва компа и почва да проверява около половин час секи 1 файл на компа а ти седиш и като те пита кво да прави с вирусите ги местиш в клетка или ги триеш
и проблема ти е решен

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
и Аваст сам слагал и Нод а сам слагал като таа гад Пандата нема 4иста4 нема...ама тежи много мамицата и ама има за какво
на маитап я инсталнах на лаптопа и така яко заби 4е 30 мин не мога го свестя
слаб ли е компа не я ка4ваите 

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
пробвай първо с някоя програма само за премахване на троянски коне, като Trojan Remover примерно, че ако почнеш да сменяш антивирусните може да се поомаже бая работата, и накрая зарад един конь ще требе да изгориш цялата плевня
бо сигурното после е че и него нема да го има 

- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Сега ако тръгнеш да слагаш 16 антивирусни и да се надяваш, че ще го махне няма смисъл.
За това време, което ще изгубиш при инсталация и чакане на успешно намиране на троянец, по- добре направи един формат на С-то.
За това време, което ще изгубиш при инсталация и чакане на успешно намиране на троянец, по- добре направи един формат на С-то.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Истинските ти програмки са от типа adaware и spyboot.
Всичките тук, които ти изредиха, са основни антивирусни, несъвместими една с друга и доста тежки.
И освен това повечето от тях не се занимават с троянци и просто не биха разпознали всички троянци.
Тези двете обичайно нямат автоматична защита, нямат несъвместимост с други програми, и коеот е много важно - бързо се слагат, имат автоматичен ъпдейт и бързо се махат, като сършат работа... или остават да витаят някъде из програмите ти в латентно състояние, докато не ти потрябват пак.
И основната им специализация е именно шпионският софтуер.
Има и варианти на тези специално. Вече се навъдиха доста продукти.
Но според мен вариантите ти определено на са Панда, Касперски, НОД 32, АВАСТ, АВГ и т.н. а ти трябва именно антитроянска програма от този тип тук.
ПП. А кон не ми требе. Имам си 115. Расови
ППП. Автомтичният файруол на уиндоуса би следвало да ти пресече троянеца, ако има такъв наистина... Така че пусни го. Макар че поведението, което припсваш на антивирусната - първо открива троянец, после не е странно и не ми е познато при никоя антивирусна.
Всичките тук, които ти изредиха, са основни антивирусни, несъвместими една с друга и доста тежки.
И освен това повечето от тях не се занимават с троянци и просто не биха разпознали всички троянци.
Тези двете обичайно нямат автоматична защита, нямат несъвместимост с други програми, и коеот е много важно - бързо се слагат, имат автоматичен ъпдейт и бързо се махат, като сършат работа... или остават да витаят някъде из програмите ти в латентно състояние, докато не ти потрябват пак.
И основната им специализация е именно шпионският софтуер.
Има и варианти на тези специално. Вече се навъдиха доста продукти.
Но според мен вариантите ти определено на са Панда, Касперски, НОД 32, АВАСТ, АВГ и т.н. а ти трябва именно антитроянска програма от този тип тук.
ПП. А кон не ми требе. Имам си 115. Расови

ППП. Автомтичният файруол на уиндоуса би следвало да ти пресече троянеца, ако има такъв наистина... Така че пусни го. Макар че поведението, което припсваш на антивирусната - първо открива троянец, после не е странно и не ми е познато при никоя антивирусна.
11 мнения
• Страница 1 от 1